Záchrana na cestách i v parku: Pampers Kids Hygiene on-the-go

Záchrana na cestách i v parku: Pampers Kids Hygiene on-the-go

A čisté dieťatko = aj spokojná maminka. Situácia okolo pandémie sa, našťastie, stále zlepšuje - a to okrem iného znamená, že sa v čoraz väčšej miere môžete znova púšťať na dlhšie prechádzky a výlety s vašim potomkom. Čo však ale neznamená, že už môžeme poľaviť v ostražitosti a zabúdať na správne hygienické návyky. Ideálnou pomôckou na udržiavanie čistej pokožky vášho drobca aj na cestách sú nové čistiace obrúsky Pampers Kids Hygiene on-the-go.

Pozná to každý rodič – neustále striehnete, s čím sa na tom pieskovisku či lúke vaše dieťa hrá. Alebo sa nebodaj rozhodne danú vec ešte aj ochutnať. Je nevyhnutné dbať na to, aby sa na jemnej detskej pokožke nezdržiavali neželaní hostia v podobe baktérií či nečistôt. Jednoduché riešenie je tečúca voda a mydlo, ktoré však nemáte vždy k dispozícii. Pritom tú istú prácu zvládne drobné a ľahko prenosné balenie nových čistiacich obrúskov od Pampers, ktoré môžete mať stále po ruke.

Pampers Kids Hygiene on-the-go

Zdroj: Pamers

Pampers Kids Hygiene on-the-go

V balení nájdete 40 kusov obrúskov, takže by mali vystačiť aj na dlhší výlet a aj pre veľmi neposedných drobcov s chuťou všetko nové otestovať vlastnými rukami. Samozrejmosťou je bezpečné a spoľahlivé odstraňovanie nečistôt a baktérií. A to bez alkoholu alebo farbív, takže pokožku dieťatka nevysušujú ani nedráždia. Obrúsky sú z hebkého a pevného materiálu na rastlinnej báze. Majú príjemnú vôňu, ktorú podľa prvých skúseností mamičiek majú deti radi a svoje čisté rúčky potom radi núkajú na ovoňanie. Drobec tak nebude ohŕňať nos ani pri čistení tváričky, ručičiek celých lepkavých od sladkostí a zmrzliny či nožičiek, ktorým sa znova nejako podarilo dostať do mláky.

S týmito vlhčenými obrúskami je to ako vytiahnuť hocikde magickú fontánku z tašky a všetko je čisté a suché – počas dobrodružstiev v prírode, v parku, na dlhých cestách v aute, pri šantení na ihrisku alebo počas výletu k rybníku, pri vode alebo na pláži. Dieťatko je čisté, už musíte iba dávať pozor na všetko ostatné, lebo na roztečenú zmrzlinu na autopoťahoch tieto obrúsky už asi stačiť nebudú...

Pampers Kids Hygiene on-the-go obsahujú dokonca až dvojnásobne viac šetrných a čistiacich zložiek v porovnaní s klasickými obrúskami. Sú hypoalergénne a zachovávajú prírodné pH. Testovali a schválili ich dermatológovia z organizácie Skin Health Alliance, takže sa nie je čoho obávať. Obrúsky kúpite napríklad TU.

Neprehliadni: Pozor na iskerník prudký a ďalšie druhy! Aké ťažkosti môžu spôsobiť?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní