Revolúcia v odličovaní - odličovacie peny Ziaja

Revolúcia v odličovaní - odličovacie peny Ziaja
  • 19.03.2024
  • Lívia Diabelko Korenková

Odličovanie nemusí byť veda, ale keď veda vstúpi do hry starostlivosti o zdravie a krásu, dôvera v produkty rastie. Značku, ktorá sa spolieha na vedu, no zachováva aj to najlepšie z prírodných zložiek vo svojich kozmetických produktoch, poznáte pod názvom Ziaja.

Otestovali sme pre vás prípravky na odličovanie značky Ziaja, a výsledok bol fantastický!

Peny na umývanie tváre jemne vyčistia pokožku tváre, zanechajú ju čistú hladkú a najmä hydratovanú.

Hľadali sme špeciálne výrobky, ktoré dobre fungujú a sú tiež priateľské k používateľom kontaktných šošoviekV Ziaji sme našli hneď tri rôzne typy čistiacich a odličovacích formuliek: pre normálnu, suchú a citlivú pleť.

Pozri aj: Ako používať Aloe vera? Tieto spôsoby využitia si ihneď zamilujete!

Radi by sme zdôraznili, že každá pena na umývanie tváre od tejto značky obsahuje 98% zložiek prírodného pôvodu a aj balenie pre normálnu pleť čistí veľmi jemne, no účinne.

Určite ste už počuli o koreni svetlíka, ktorý má mnoho blahodarných účinkov na ľudský organizmus. Ide o rastlinu s naozaj nekonečným, životodarným potenciálom. Výťažok zo svetlíka je súčasťou všetkých troch testovaných prípravkov. Prítomnosť tejto účinnej látky nás naozaj potešila.

Pena na umývanie tváre pre citlivú pleť

Pena na umývanie tváre pre citlivú pleť obsahuje upokojujúci alantoín, ktorý dopĺňa účinné látky a zmierňuje podráždenie. Po ošetrení pleť zostáva čistá, hydratovaná a prípadné začervenanie typické pre ľahko drážditeľnú pleť vďaka tejto látka rýchlo ustúpi. Vzhľadom na to, že už dávkovač sám vytvára z emulzie vo fľaške penu, nanesená na mokré ruky začína pôsobiť rýchlo i bez dlhého čistenia.

Pena na umývanie tváre pre suchú pleť

Pena na umývanie tváre pre suchú pleť s obsahom betaínu má priaznivý vplyv na správnu hydratáciu pokožky a veľmi účinne pomáha pri boji s akné. Spoločne s D-panthenolom, vitamínom B3 a už spomínaným výťažkom zo svetlíka je výbornou voľbou pre každodenné čistenie a odličovanie pokožky tváre.

Peny na umývanie tváre

Zdroj: Ziaja

Pena na umývanie tváre pre normálnu pleť

Napokon i veľmi jemná pena na umývanie tváre pre normálnu pleť sa Ziaji veľmi vydarila. Po umytí pleti ráno pred nanesením make-upu a večer pri odličovaní ostane vaša pokožka stále jemná a príjemne voňavá.

Produkty pre všetky typy pleti

Zdroj: Ziaja

Rozdiel medzi čistiacimi a odličovacími produktmi Ziaja a ostatnými na trhu je hmatateľný, obzvlášť pri problémoch s podráždením pokožky. Ziaja prináša revolučný prístup bez potreby použitia tampónov a drsného trenia, eliminujúc tak riziko vniknutia škodlivých látok do pokožky. Ich penová emulzia ponúka jemné, avšak efektívne čistenie bez mechanického stresu.

Inovatívne peny na umývanie, ktoré sa aplikujú ako aktívna pena, sa ľahko spájajú s kožným mazom a make-upom, umožňujúc ich neinvazívne odstránenie.

Tento proces je nielen nežný k pokožke, ale aj k očiam, čo ocenia najmä nositeľky kontaktných šošoviek, keďže produkty sú formulované bez agresívnych chemikálií ako alkohol.

Ziaja stojí na čele ekologickej a udržateľnej výroby, ponúkajúc produkty, ktoré sú šetrné nielen k vašej pokožke, ale aj k prírode. S distribučnou sieťou pokrývajúcou Európu, Ziaja sa zameriava na produkty, ktoré spĺňajú vysoké štandardy kvality a ekologického povedomia. Ak hľadáte kozmetiku, ktorá rešpektuje vaše telo aj planétu, Ziaja je tá pravá voľba.

Zdroj úvodnej fotky: Ziaja


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní