Liečivá sila esenciálnych olejov: Praktická kniha o aromaterapii


Liečivá sila esenciálnych olejov je najlepšou, najúprimnejšou, najdôveryhodnejšou a vedecky podloženou publikáciou o esenciálnych olejoch. Doktorovi Ericovi Zielinskemu sa podarilo nepredstaviteľné – pomocou pochybujúcej mysle vedca, láskavého srdca a neochvejnej viery sprístupnil túto krásnu a zložitú tému širokému čitateľskému publiku.

Pozri aj: Jedinečná kniha o upratovaní: Zbavte sa neporiadku s feng šuej

Liečivá sila esenciálnych olejov - Eric Zielinski

Zdroj: Shutterstock®

Ak ste sa niekedy zaujímali o esenciálne oleje, určite ste si všimli, že dokonca aj medzi odborníkmi sa nájdu názorové rozpory a protichodné informácie. Dr. Zielenski však novátorsky a atraktívne mení smer myslenia v časom overenom odbore aromoterapie. Jeho kniha Liečivá sila esenciálnych olejov vnáša do témy svetlo a spája telo, myseľ, srdce a dušu. Uspokojí vedeckých puristov a zároveň poteší nadšených domácich liečiteľov v nás, lebo je jednoduchá a obsahuje praktické odporúčania.

Ako zmierniť zápal, zlepšiť náladu, predchádzať autoimunitným ochoreniam a cítiť sa dobre? Doktor Zielinski v Liečivej sile esenciálnych olejov novátorsky a atraktívne mení smer myslenia v odbore aromoterapie. Podarilo sa mu nepredstaviteľné – túto zložitú tému sprístupnil širokému čitateľskému publiku.

V úvode priznáva, že silu a terapeutické účinky esenciálnych olejov objavil až v neskoršom veku. Výsledky klinického výskumu ho presvedčili, že esenciálne oleje pomáhajú pri liečbe chronických ochorení ako rakovina, vysoký tlak, obezita či cukrovka druhého typu, aj pri psychických ochoreniach ako závislosť, úzkosť, depresia či strach.

Doktor Zielinski ponúka množstvo receptov na pomoc so zdravotnými problémami, učí, ako môžete uľaviť svojim blízkym pri bolesti, únave, zlom trávení a mnohých iných ťažkostiach. Je to nielen zbierka informácií, ale aj užitočný a inšpiratívny sprievodca životom. Naučí vás chápať neskutočnú moc rastlín.

Odporúčame: Zázrak vyliečenia: Lekárska prax pretavená do hodnotnej knihy

Esenciálne oleje a ich liečivé účinky

Liečivá sila esenciálnych olejov - Eric Zielinski

„Úžasná, chytľavá a praktická. Táto kniha nesmie chýbať vo vašej rodinnej knižnici. Ak sa chcete naučiť, ako môžu esenciálne oleje pomôcť vašej rodine pri bolesti, infekcii, únave, zlom trávení a mnohých iných problémoch, ďalej nehľadajte,“ tvrdí doktor Peter Osborne, autor medzinárodného bestselleru No Grain, No Pain.

Medicínsky kruh sa uzatvára a my postupne začíname chápať neskutočnú moc rastlín. Esenciálne rastlinné oleje sú pravým pokladom prírody a dr. Zielinski podáva toto poznanie prístupným a výnimočným spôsobom. Kniha Liečivá sila esenciálnych olejov by mala byť v každej domácnosti a rodina by ju mala pravidelne využívať.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní