Čo si obliecť na jarnú prechádzku? Módny sprievodca pre aktívne ženy

Čo si obliecť na jarnú prechádzku? Módny sprievodca pre aktívne ženy
  • 18.04.2024
  • Lívia Diabelko Korenková

Jar je ideálnym časom pre prechádzky po meste alebo v prírode. Jar je zároveň čas, kedy môžete šatník konečne odľahčiť.

Čo si obliecť na jarnú prechádzku, aby ste sa cítili štýlovo a pohodlne?

Košeľové šaty – ideálne na prechádzku i kokteil

Prvým kúskom, ktorý by na jar nemal chýbať v šatníku žiadnej fashion maniačky, sú košeľové šaty. Ide o oblečenie spájajúce v sebe všetky výhody voľných košieľ a elegantných šiat. V košeľových šatách sa budete cítiť komfortne a zároveň veľmi žensky. Prispôsobiť sa dajú dĺžkou sukne, strihom rukávov i farbou. Opasok, ktorý k týmto šatám neodmysliteľne patrí, predelí postavu a zvýrazní siluetu v driekovej oblasti.

V košeľových šatách sa budete cítiť úchvatne. Okrem prechádzok sa dajú nosiť aj na kokteil s priateľkami či do školy. Pre inšpiráciu pre výber šiat kliknite na tento odkaz https://www.sinsay.com/sk/sk/zena/odevy/saty/koselove-saty.

Vyberte si rozkošné bodkované košeľové šaty, vsaďte na maximálne trendové kockované vzory alebo minimalistické jednofarebné verzie. Veľmi in sú šaty s pufovými rukávmi a šaty v midi dĺžke, ktoré vyzerajú skvele v kombinácii s teniskami na platforme. Počas chladnejších jarných dní dajte prednosť košeľovým šatám s dlhým rukávom. Vzhľad ozvláštnia detaily, napríklad šaty s perforovaním, riasením na prsiach alebo geometrickými motívmi.

Odporúčame: Ako depilovať bez bolesti: 5 tipov na bezbolestnú depiláciu v oblasti bikín

Maxi sukne – prechádzky v objatí vetra

Jar sa vyznačuje veterným počasím. Ak sa rozhodnete pre outfit, ktorý pozostáva z maxi sukne, budete mať pocit, že vás sukňa vo vetre hladká. Rozviaty efekt voľnej či volánovej maxi sukne vytvára wau efekt, ktorým v meste zaručene ohúrite. Maxi sukne majú výhodu tiež v tom, že sa dajú nosiť s rôznymi topánkami. Vyzerajú dobre s teniskami na platforme, sandálmi i s topánkami na vysokom opätku.

Dlhé sukne vo voľnom strihu sú ideálne na kombináciu s úzkymi topmi alebo úzkym tričkom. Ak máte radi voľnejšie tričká, kúpte si maxi sukňu s vyšším pásom a tričko zastrčte pod pás sukne.

K maxi sukniam sa hodia doplnky. Francúzsky štýl dosiahnete, keď k sukni dokombinujete klobúk. Jarné slniečko je rovnako zradné ako letné, takže klobúk splní ochrannú i módnu funkciu. Okrem klobúka sa k dlhým sukniam môžu nosiť aj šatky alebo čelenky.

Ak milujete šperky, zvoľte robustnejšie náramky alebo visiace náušnice. Počas chladnejších jarných dní doplňte k sukni krátku džínsovú bundičku alebo tenší pulóver, ktorý zastrčíte do sukne.

Pozri si tiež: Na koľkých stupňoch by sa mala bielizeň prať, aby sa účinne zničili všetky baktérie?

Legíny – vždy pohodlné, silno kombinovateľné

Sú legíny obľúbeným kúskom u väčšiny žien. Pre jarné prechádzky sú ako stvorené. Legíny je možné si obliecť do mesta i do prírody. Pri prieskume lesných chodníčkov si oblečte k legínam dlhú mikinu a pohodlné tenisky s dobre pružiacou podošvou. Oversize mikiny s kapucňou ochránia pred vetrom a umožňujú dynamickú chôdzu. Tenisky po členky sú must have kúskom, ktorý využijete aj v meste. V teplejšom počasí vymeňte oversize mikinu za crop top mikinu, ale majte po ruke aj tenšiu športovú bundu.

Na prechádzky po meste dokážete s legínami vytvoriť celú paletu outfitov. Dokonca aj spomínané košeľové šaty v športovom strihu je možné obliecť spolu s legínami. Alternatívou je košeľa, ktorá sa dá nosiť voľne na legínach alebo uviazaná na uzol v páse. Veľmi fresh vyzerá kombinácia tmavých legín, basic bieleho trička a predĺženého saka. Pohodlné mokasíny vás nebudú otláčať ani po celom dni strávenom v ruchu mesta.

Zdroj úvodnej fotky: sinsay.com/sk/sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní