Trendy dámske zimné bundy: Byť v teple a pohodlí je plán na najbližšie mesiace

Trendy dámske zimné bundy: Byť v teple a pohodlí je plán na najbližšie mesiace

Dni sú krátke, noci temné, teplota klesá a my máme chuť sa akurát zabaliť do teplej deky a nevytrčiť ani nos do nečasu, pokiaľ naozaj nemusíme… Ak si tiež radšej užívate príjemné teplo a von chodievate v zime hlavne za trest a len keď naozaj musíte, možno ste ešte neobjavili tú správnu zimnú bundu!

Máme pre vás potešujúcu správu: pozreli sme sa ponuke dámskych zimných búnd na zúbok a hľadali sme také, ktoré vás spoľahlivo ochránia pred chladom a navyše fantasticky vyzerajú, pretože veríme, že praktická móda môže byť aj štýlová. Prinášame vám prehľad toho najlepšieho, čo si môžete túto sezónu na seba obliecť.

dlhá prešívaná bunda

Zdroj: Shutterstock®

Dlhá prešívaná bunda

Čím dlhšia bunda, tým väčší tepelný komfort - táto jednoduchá rovnica platí na sto percent. Ak sú mínusové teploty dvojciferné, dlhá prešívaná páperová bunda s kapucňou bude vaša najlepšia priateľka. Doplňte ju teplou čiapkou, omotajte sa hrubým šálom a nezabudnite ani na rukavice a pohodlné, hrejivé zimné topánky. Pobyt von bude hneď príjemnejší a navyše budete vyzerať skvelo.

Náš tip: vyberte si bundu s kapucňou olemovanou kožušinkou - je to praktický a veľmi efektný detail, ktorý dodá bunde elegantný vzhľad. Ak sa bojíte, že v dlhej prešívanej bunde budete pôsobiť objemne, hľadajte modely, ktoré môžete v páse previazať, aby ste zvýraznili ženskú figúru a trochu si opticky pomohli s krivkami.

Parka s kožušinou

Nič lepšie ako parka v zime asi nevymyslíte. Vedia to obyvatelia severských krajín, ktorí na parku nedajú dopustiť, takže prečo sa neinšpirovať… Olivovo zelená alebo tmavomodrá parka je hitom posledných sezón a ani tento rok to nebude inak. Parka je univerzálna, viete ju  zladiť k bežným outfitom na každodenné nosenie, ale poslúži vám aj do práce alebo na zimnú prechádzku do prírody, keď dostanete chuť trochu vybehať koláče a šalát.

Náš tip: ak chcete v parke pôsobiť žensky, vyskúšajte ružovú alebo bordovú, stačí si len vybrať odtieň, ktorý vám pristane.

Zaujme ťa: Morská hubka na tvár: Základ pre ekologické čistenie pleti?!

dlhá zimná bunda dámska

Zdroj: Shutterstock®

Rozžiarte si deň v pestrých farbách

Výberom farieb oblečenia dokážete meniť náladu nielen sebe, ale aj ľuďom okolo vás. Vyskúšajte dámsku zimnú bundu v optimistických, žiarivých farbách, ktoré automaticky navodia pocit tepla. Žltá, oranžová, červená alebo sýta ružová rozžiaria váš zimný outfit a už len pohľad na ňu vás príjemne zahreje. Veselé farby budú perfektne kontrastovať s drsným zimným počasím.

Náš tip: K výraznej farbe bundy si obliekajte striedmejšie nohavice. Čiernou nikdy nič nepokazíte.

Akýkoľvek dizajn zimnej bundy je vám najbližší, vždy majte na mysli aj výber správnej veľkosti. V tesnej bude sa vám nebude pohodlne hýbať a ťažko sa vám pod ňu bude vrstviť oblečenie. Príliš veľká bunda vám pridá kilogramy naviac a neposkytne ani taký tepelný komfort, aký by mala, pretože medzi ňou a vašim telom bude zbytočne veľa miesta.

Chceli by ste si dopriať peknú zimnú bundu za dostupnú cenu? Pozrite sa sem: https://bolf.sk/slo_m_Damska-moda_Damske-bundy_Zimne-bundy-11402.html


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní