KVÍZ: Tehotenstvo – overte si, či o ňom viete všetko dôležité!

KVÍZ: Tehotenstvo – overte si, či o ňom viete všetko dôležité!

Dve čiarky na tehotenskom teste s najvyššou pravdepodobnosťou znamenajú, že v najbližších mesiacoch privítate svojho potomka. Pred radosťou z nového prírastku do rodiny však treba ešte zvládnuť pomerne dlhé obdobie tehotenstva, ktoré je, samozrejme, najťažšie pre samotnú ženu, no ktoré bez pochýb ovplyvňuje aj jej partnera a blízke okolie.

Tehotenstvo je pritom neraz obdobím plným obáv aj otázok. Ženské telo sa výrazne mení a v podstate vytvára nový život. Menia sa hladiny hormónov v ženskom tele, rastie váha, objavujú sa rôznorodé sprievodné zdravotné ťažkosti, typické pre graviditu. Tehotenstvo je však isto i plné krásnych chvíľ, napríklad keď žena pociťuje prvé pohyby bábätka. Čo všetko by budúci rodičia mali o tehotenstve vedieť?

Poznáte dôležité fakty o tehotenstve?

O tehotenstve by toho nemali vedieť čo najviac len samotné ženy, ale, samozrejme, aj budúci oteckovia, aby mohli poskytnúť tehotnej partnerke čo najviac podpory. Čo všetko o tehotenstve viete vy? Prinášame kvíz, ktorý vaše vedomosti a prehľad z danej problematiky preverí. Budúce mamičky a oteckovia, zvládnete zodpovedať všetkých týchto desať pomerne základných otázok týkajúcich sa tehotenstva?

Skúste ďalší kvíz: Krv a krvné skupiny – čo o nich viete?

  • Kvíz: Tehotenský kvíz

  • 1 / 10

Koľko týždňov trvá za normálnych okolností gravidita ženy?

  • 35 týždňov +/- 2 týždne
  • 40 týždňov +/- 2 týždne
  • 45 týždňov +/- 2 týždne
Nepodarilo sa uložiť hlasovanie.

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní