Kabelka cez rameno - ktorú si vybrať, aby ste vyzerali štýlovo?

Kabelka cez rameno - ktorú si vybrať, aby ste vyzerali štýlovo?

Dnes máme na výber z naozaj širokého spektra dámskych kabeliek a dámskych tašiek. Kabelka cez rameno je rozšírením vášho oblečenia a mala by byť na takej úrovni pohodlia, s ktorou budete spokojní. Keď si vyberáte kabelku cez rameno, existuje viacero faktorov, na ktoré je dôležité dávať pozor.

Kabelka cez rameno - ktorú si vybrať, aby ste vyzerali štýlovo?

Jedna z vecí, na ktoré by ste si pri výbere kabelky cez rameno mali dať pozor je, že sa s ňou musíte cítiť správne, akoby bola vyrobená pre vás, no zároveň by mala poskytovať určitý druh pohodlia pre vaše rameno a ruky, pričom neohrozuje váš preferovaný štýl. Ak sa vám kabelka nezapáči na prvý pohľad a nepoviete si, že je tá vyvolená práve pre vás, je tam veľká pravdepodobnosť, že na kabelku bude vo vašom šatníku padať prach. 

Napríklad kožené kabelky sú skvelou investíciou z dlhodobého hľadiska, ale sú menej praktické na každodenné nosenie. Sú odolné, na rozdiel od tých z umelej kože, takže kúpa sa oplatí. Niekedy však môžu byť kožené tašky cez rameno ťažké, aj keď sú prázdne, takže predtým, ako urobíte konečné rozhodnutie, zvážte na akú príležitosť budete túto kabelku nosiť, či sa jedná o denné alebo skôr ojedinelé nosenie.

Poďme sa spoločne pozrieť na dámske kabelky, ktoré sú momentálne najhorúcejším trendom. 

Odporúčame: Svadobná podprsenka pod šaty: Akú si zvoliť?

dámska kabelka

Zdroj: Answear

Prešívané textúry

Prešívané tašky, rôznych veľkostí a farieb, sú výrazným kúskom nielen na módnych dráhach, ale aj v uliciach mesta. Tento klasický štýl pre sezónu 2022 prepožičiava každému ramenu perspektívu sofistikovanosti.

Ako každý módny trend, aj to, čo je staré, sa časom opäť stáva novým a prešívané doplnky si tento rok prídu na svoje. Je to nadčasová voľba štýlu, pokiaľ ide o kabelky cez rameno, pretože sa do nich zmestí veľké množstvo vecí, ktoré denne potrebujete.

Kabelky zdobené reťazou

Reťazový prvok v módnom priemysle sa objavuje všade. Od šperkov, topánok a teraz aj kabeliek cez rameno. Stala sa novou stálicou a dodáva taške určitý charakter. Tento pridaný detail vám pomôže dosiahnuť pocit ambícií a šikovnosti

Môžete si dokonca nechať vyrobiť svoju zlatú alebo striebornú retiazku na mieru pre pridanú osobnosť. Vytvára určitý nádych a dodáva osobnosť a jedinečné vlastnosti.

Vďaka vlastnej možnosti sa môžete uistiť, že to, čo vytvoríte, je jediné svojho druhu a tým pádom eliminujete strach z toho, že niekto bude mať rovnakú kabelku ako vy! Exkluzivita je tiež jednou z marketingových zručností známych značiek.

Tieto kabelky sú ideálnym doplnkom či už k zimným bundám, alebo momentálne aktuálnym letným šatám, a tak sa nemusíte obávať toho, že by vám kabelka stála v skrini, pretože pre ňu určite nájdete ten pravý outfit. Objavte šaty na answear a dolaďte k ním tu správnu kabelku! 

Objaviť tú ideálnu kabelku (alebo viacero kabeliek?) môžete napríklad súbežne s vytváraním vášho nového letného outfitu online na answear. 

Leto už neodvrátiteľne klope na dvere a my môžeme vo vzduchu cítiť jeho letmý závan a radosť z tohto ročného obdobia. Ideálnym postupom pri výbere kabelky je zistiť sukne na answear a následne si k nim dopasovať svoju novú dámsku kabelku, ktorá ozvláštni každý váš letný outfit. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobné doplnky

Čo čítajú ostatní