Manželstvo podľa numerológie: Bola vaša svadba správnym rozhodnutím alebo omylom?

Manželstvo podľa numerológie: Bola vaša svadba správnym rozhodnutím alebo omylom?
  • 18.03.2024
  • Michaela Kožáková

Manželstvo je akousi prirodzenou fázou života, ba dokonca v niektorých kultúrach je nevyhnutnosťou či samozrejmosťou, keď jedinec dospeje do určitého veku.
 

V dnešnej dobe však mnohí ľudia uprednostňujú partnerský život bez záväzku, manželstva. Či už ich straší rozvodovosť alebo jednoducho k tomu, aby spolu žili a mali sa radi nepotrebujú žiadny papier, manželstvu neprikladajú dôležitosť. 

Dokonalé manželstvo neexistuje, ale to šťastné áno. Dokonca i numerológia dokáže odhaliť či ste sa dobre vydali alebo práve naopak. Ktoré čísla sa navzájom dopĺňajú a vytvárajú základ pre šťastné manželstvo? Bola vaša svadba podľa numerológie dobrým rozhodnutím alebo životným omylom? Vypočítajte si svoje osobné číslo a zistite to.

Neprehliadni: Kedy fotiť svadobné portréty - počas svadobného dňa, či v iný deň?

Čo je to numerológia?

Numerológia predstavuje náuku o číslach, ktorá je do určitej miery spojená s astrológiou. Je to viera v okultný, božský alebo mystický vzťah medzi číslom a jednou alebo viacerými zhodnými udalosťami. Cez čísla sa pokúša poskytnúť pohľad na udalosti, ktoré sprevádzajú náš život, ako je narodenie, úmrtie, svadby, nehody. Prostredníctvom čísel vysvetľuje príčiny a dôsledky výskytu najrozličnejších udalostí a situácií v našom živote. 

Numerológia je tiež štúdium číselnej hodnoty písmen v slovách a menách prostredníctvom alfanumerického systému. 

Vo svete numerológie má takmer všetko zmysel – dátum narodenia, adresa, meno a dokonca aj telefónne číslo majú svoj význam. 

Numerológia dátumu svadby (ideálny termín na svadbu)

Možno niektorí z vás si vyberali svadobný dátum podľa numerológie alebo si dávali robiť rozbor dátumu svadby, či dokonca im numerologička radila ako vybrať vhodný dátum svadby alebo ktoré sú najlepšie dátumy svadby. Práve numerológia môže určiť ideálny termín na svadbu, zostrojiť graf manželstva, určiť šťastné číslo jednotlivých partnerov, životné číslo osoby či magické dátumy. Mnohí veria, že numerológia svadobného dátumu dokáže zabezpečiť šťastné, harmonické a naplnené manželstvo a posilniť manželské puto.

Synastria v numerológií

Synastria v astronómii, porovnávací horoskop, ukazuje oblasti, v ktorých sa spolu dve osoby zhodujú alebo sa naopak nezhodujú, čo vytvára zmes rôznych úrovní porozumenia či neporozumenia. Synastria v numerológii zahŕňa zostavenie piatich jednotiek, ktoré pomáhajú pochopiť vzťah s inou osobou. Každá jednotka predstavuje určitý aspekt vzťahu a môže odhaliť, či je táto osoba pre vás vhodná alebo nie.
 

Jednotky v synastrii

  1. Karmický partner: Osoba, s ktorou máte hlboké spojenie.
  2. Problém: Osoba, ktorá vám môže priniesť výzvy, nezhody a problémy vo vzťahu.
  3. Osudový partner: Osoba, s ktorou máte osudové spojenie a ste si predurčení.
  4. Emocionálne zranenie: Osoba, ktorá môže ovplyvniť vašu emocionálnu pohodu, či už pozitívne alebo negatívne.
  5. Správna osoba: Osoba, s ktorou máte harmonický a šťastný vzťah.

Pozri aj: Čo ak bude pršať? Pri plánovaní záhradnej svadby s dažďom radšej rovno počítajte

Numerológia manželstva: osobné číslo - ako ho zistím?

Ak chcete zistiť svoje osobné číslo, musíte zrátať všetky čísla v dátume svojho narodenia a potom výsledok zredukovať na jednociferné číslo. Príklad: človek narodený 24.mája 1987, 2+4+0+5+1+9+8+7=36=3+6=9. Osobné číslo tejto osoby je 9. Na základe osobného čísla môžete zistiť, ktoré čísla sa k vám hodia a ktorým by ste sa mali radšej vyhnúť. 

• Osobné číslo 1 by sa malo vyhnúť 3, 7, 8
• Osobné číslo 2 by sa malo vyhnúť 2, 5, 6
• Osobné číslo 3 by sa malo vyhnúť 1, 4, 8
• Osobné číslo 4 by sa malo vyhnúť 3, 5, 9
• Osobné číslo 5 by sa malo vyhnúť 2, 4, 8
• Osobné číslo 6 by sa malo vyhnúť 1, 3, 7
• Osobné číslo 7 by sa malo vyhnúť 2, 6, 9
• Osobné číslo 8 by sa malo vyhnúť 1, 5, 8
• Osobné číslo 9 by sa malo vyhnúť 4, 7, 9
 

Osobné číslo 1

Ak osoba s osobným číslom 1 má partnera s číslom 3, tento vzťah môže priniesť výzvy kvôli rôznym názorom a pohľadom na život. Partner s číslom 7 môže vniesť do vzťahu napätie v dôsledku odlišných hodnôt a záujmov. A partner s číslom 8 môže spôsobiť nezhody kvôli rôznym životným cieľom či ambíciám.

Osobné číslo 2

Pre partnerov s rovnakým osobným číslom 2 môže byť vo vzťahu problémom priveľká podobnosť, ktorá môže viesť k stereotypu. Partner s číslom 5 môže priniesť neistotu a benevolentnosť, čo môže ovplyvniť stabilitu vzťahu. Partner s číslom 6 môže ničiť vzťah prílišnou dávkou kontroly, čo môže obmedziť slobodu a nezávislosť druhej osoby.

Odporúčame: Svadobná časová kapsula, netradičný svadobný rituál na Slovensku

Osobné číslo 3

Ak osoba s osobným číslom 3 si vzala osobu s číslom 1, tak podľa numerológie takýto zväzok môže spôsobiť „trenie", napätie vo vzťahu a narušiť rovnováhu. Partner s číslom 4 môže priniesť stabilitu a štruktúru, no môže viesť aj k prílišnej rutine či monotónnosti. Partner s číslom 8 môže vo vzťahu priveľmi apelovať na ambície a túžbu po úspechu, čo môže spôsobiť súťaživosť či dôraz na materiálne veci.

Osobné číslo 4

Vzťah osoby s osobným číslom 4 s partnerom s číslom 3, môže priniesť kreativitu a spontánnosť, ale môže to spôsobiť aj výkyvy či nestálosť. Partner s číslom 5 môže do vzťahu vniesť dynamiku a dobrodružstvo, no môže spôsobiť aj disharmóniu či nepredvídateľnosť. Partner s číslom 9 zase prináša do vzťahu súcit a porozumenie, čo môže viesť aj k idealizácii či nereálnym očakávaniam.

Osobné číslo 5

Osoba s osobným číslom 5 a partner s číslom 2 majú dynamický a vzrušujúci vzťah, no môžu nastať problémy v udržiavaní stability a vernosti. Partner s číslom 4 môže priniesť hlboké duchovné spojenie a spontánnosť, no pri zvládaní emócií môže vzťah narušiť výbušnosť. Partner s číslom 8 sa sústredí na materiálne zabezpečenie a orientáciu na cieľ, no pri otázke slobody môžu nastať nezhody.

Zaujme Ťa: Výber svadobného dátumu v roku 2024 - poznáme najšťastnejšie a najnešťastnejšie dátumy na sobáš

Osobné číslo 6

Osoba s osobným číslom 6 s partnerom s osobným číslom 1 môžu mať tvorivý a láskyplný vzťah, ale problémy môžu nastať pri presadzovaní osobnej slobody a nezávislosti. Partner s číslom 3 môže priniesť hlboké duchovné spojenie a emocionálnu podporu, ale udržanie harmónie a rovnováhy vo vzťahu je takmer nemožné. Partner s číslom 7 prináša do vzťahu stabilitu a bezpečie, avšak nezhody môžu nastať pri akceptovaní pocitov zraniteľnosti a emocionálneho prejavu.

Osobné číslo 7

Osoba s osobným číslom 7 s partnerom s číslom 2 môže vytvoriť intelektuálnu a duchovnú stimuláciu. Problémy však môžu nastať pri bežných záležitostiach každodenného života. Partner s číslom 6 môže priniesť do vzťahu porozumenie a podporu, pochopenie individuálnej slobody a nezávislosti sú však zdrojom častých hádokPartner s číslom 9 ponúka hlboké duchovné spojenie, ale jeho lipnutie na svojej pravde a presvedčení vyvolajú nezhody a konflikty.

Neprehliadni: Veľký svadobný manuál: Ako ušetriť na svadobnej hostine?

Osobné číslo 8

Osoba s osobným číslom 8 s partnerom s číslom 1 môže vytvoriť ambiciózny a dynamický vzťah, no problémy môžu nastať v akceptovaní rôznych spôsobov vyjadrenia moci a autority. Partner s číslom 5 môže priniesť duchovné a intelektuálne spojenie, ale môžu sa vyskytnúť konflikty pri zvládaní emócií a v oblasti materiálnych záležitostí. Partner s číslom 8 môže vniesť do vzťahu finančnú stabilitu a spoločné ciele, no akceptovanie kontroly a dominancie môže byť problematické.

Osobné číslo 9

Vzťah osoby s osobným číslom 9 s partnerom s číslom 4 môže priniesť tvorivé a duchovné spojenie, ale môžu nastať výzvy v akceptovaní rôznych cieľov a záujmov. Partner s číslom 7 prináša hlboké duchovné spojenie a intuitívne porozumenie, no pri zvládaní emócií a komunikácie môžu vzniknúť nezhody a konflikty. Partner s číslom 9 preferuje materiálne zabezpečenie a ambície, avšak má problém s akceptovaním hodnôt a priorít toho druhého.

 

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní