Zázrak vyliečenia: Lekárska prax pretavená do hodnotnej knihy


MUDr. Ulrich Strunz je v Nemecku považovaný za skutočný fenomén. Počas svojej lekárskej praxe vyliečil už tisícky pacientov aj z tých najvážnejších ochorení. Každý deň sa naňho obracajú zúfalí ľudia, ktorí bojujú s nebezpečnými ochoreniami, ako sú rakovina či skleróza multiplex.

Svoje poznatky ponúka v knihe Zázrak vyliečenia. Jednoduchým, no odborným spôsobom dokazuje, že vďaka dôslednej analýze krvi sa dá vyliečiť takmer každé ochorenie. Opiera sa pritom o epigenetiku a molekulárnu medicínu, ktoré sú založené na poznaní, že naše zdravie závisí od rovnováhy esenciálnych mikroživín: vitamínov, minerálnych látok, stopových prvkov, aminokyselín, esenciálnych mastných kyselín. Ak nie sú tieto látky v rovnováhe, dochádza ku chronicko-degeneratívnym ochoreniam. Keď sa znova uvedú do harmónie, nastane vyliečenie.

Dôkazom sú aj listy, ktoré MUDr. Strunz dostáva každý deň od pacientov z celého sveta.

„Pred troma rokmi sme boli u Vás na vylepšení krvi (Bluttuning). Odvtedy sme úplne zmenili stravovanie, berieme výživové doplnky. Výsledok? Odvtedy, čo sme sa od Vás vrátili, sme neboli chorí, nepotrebujeme lekára a každý deň čítame Vaše novinky.“

Pozri aj: Jedinečná kniha o upratovaní: Zbavte sa neporiadku s feng šuej

Zázrak vyliečenia - Ulrich Strunz

Zdroj: Shutterstock®

Za doktorom Strunzom prichádzajú pacienti, ktorým život roky strpčujú diabetes, psoriáza, reuma, dna, migrény, astma, ochorenia srdca či chronická únava. A vyhľadávajú ho aj manželské páry, ktorým sa dlhodobo nedarí počať.

Tu sa náhle uzdraví syn, ktorý mnohé roky trpel na astmu. Tam zmizne za kratučký čas v brušnej dutine obrovský zhubný nádor. Niekde inde sa zasa skoro cez noc uzdraví príšerne zohavená tvár. Neznesiteľné bolesti svalov sú naraz preč. Depresia sa stratí. Sú to všetko zázraky uzdravenia?

„Veľkou pomocou mi boli v minulom období práve Vaše varovné slová o vitamíne D, lebo som sa obsiahlym dopĺňaním dostala z veľmi zarmucujúcej hodnoty v auguste 2011 na medzitým celkom prijateľnú hodnotu, takže moje reumatické bolesti kĺbov sa skoro úplne vytratili.“

Odporúčame: Pani Hemingwayová: Prečo Hemingway každú ženu opustil?

Prečítajte si úryvok z knihy Zázrak vyliečenia:

Zázrak vyliečenia

Krvný tuning – čo to je?

Ako lekár pokladám za dôležité profesionálne analýzy vašej krvi. Nenechávam pritom merať len štandardné hodnoty, ako sú krvný cukor alebo cholesterol, ale všetko, čo sa mi vo vašom špeciálnom prípade zdá dôležité. Na jednej strane, sú to hodnoty, ktoré označujem za hrozivé, a tie môžu poukázať na existenčné riziká. A na druhej strane, hodnoty radostné: hodnoty, ktoré ak súhlasia, obdaria vás šťastným životom.

Vaša krv pod lupou

Ak si chcete nechať zmerať hodnoty krvi, choďte k lekárovi, ktorému dôverujete, a porozprávajte sa s ním. V mnohých prípadoch sa môže stať, že váš lekár ešte nepočul o takých meraniach a odmietne ich urobiť. Neberte to osobne. Jednoducho choďte k inému lekárovi. Keď ho nájdete, stane sa toto…

  • Necháte si odobrať niekoľko mililitrov krvi.
  • Krvou sa naplní skúmavka, ktorá sa potom umiestni do centrifúgy, kde sa bude otáčať okolo svojej osi. Pri tom sa oddelia rôzne zložky krvi a bude možné ich jednotlivo určovať.
  • Jediná skúmavka krvného séra umožní tucty chemických rozborov alebo rozborov hormónov.
  • Krvný obraz, ako aj hodnota homocysteínu, sa určujú vždy z plnej krvi.
  • Je dobré vedieť: výsledky väčšiny vyšetrení sú hotové v ten istý deň.
  • Takisto je dôležité vedieť: porozprávajte sa dopredu s lekárom a so zdravotnou poisťovňou o nákladoch za vyšetrenie. Náklady môžu byť dosť vysoké, pretože ide o veľmi drahé vyšetrenia.
  •  mnohé špecializované vyšetrenia poisťovňa, žiaľ, neuhradí.

Pozri aj: Mirka Bartošová - Hormonálna joga: Kniha o zázračnom recepte na krásu


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní