Fitness degustačný Box: Výživný tréningový plán od Mixit, na ktorom si pochutíte

Fitness degustačný Box: Výživný tréningový plán od Mixit, na ktorom si pochutíte
  • 08.04.2024
  • Lívia Diabelko Korenková

Mixit.sk preberá rolu fitness trénera a pripravil mix inšpiratívnych myšlienok a chrumkavých dobrôt, ktoré pomôžu nabehnúť na zdravú vlnu. Deväť krabičiek s deviatimi krokmi k zdravému životnému štýlu a 14 výživných dobrôt znie ako plán, ktorý nebude nikto chcieť oblafnúť, naopak sa naň každý deň bude tešiť.

Pripravte svoj jazyk na intervalový tréning, pri ktorom bude skákať od chuti k chuti!

Gurmánsky maratón

Tri, dva, jedna, chrum! Dobroty od Mixit odštartovali preteky najlepších chutí. V každom okienku fitness boxu nájdete výživnú bombu plnú proteínov, vitamínov a energie. Chuťovej olympiády sa účastnia všetky desiaty od müsli, kaší, cez proteínové Mixitky, Mixitellu, až po orechy a mrazom sušené ovocie.

Pretekajú aj produkty z autorskej edície lezca Adama Ondru a MMA bojovníka Jiřího Procházku. A kto vyhrá zlatú medailu? To je otázka, na ktorú odpovedia iba vaše chuťové poháriky!

 

Maškrtenie pre mozgové bunky

Telo už ste posilnili zdravou desiatou, je teda ideálny čas roztočiť mozgové závity a načerpať poriadnu dávku inšpiratívnych a zaujímavých informácií zo sveta fitness a zdravého životného štýlu. V krabičkách nájdete kartičky s QR kódom IMV podcastu, kde vám páni z Institutu moderní výživy vysvetlia, ako na kvalitný spánok, objasnia počítanie kalórií a vysvetlia, prečo novoročné predsavzatia často končia hneď druhý januárový týždeň.

Mixit Fitness Box

Zdroj: Mixit

Dizajn, ktorý vás naladí na šport

Majstri štýlu Tomski & Polanski sa chopili dizajnu a vytvorili atmosféru plnú športovej inšpirácie, ktorá vás namotivuje do cvičebného módu len pri pohľade na krabičku. Ani ju nemusíte otvoriť a už budete mať chuť sa rozbehnúť!

Nezačínajte „od nového roku“ alebo „od pondelka“. Začnite s Fitness degustačným boxom a motivácia príde ktorýkoľvek deň v týždni. Zohnať ho môžete na https://www.mixit.sk/produkt/fitness-degustacny-box za 33,29 €.

Zdroj úvodnej fotky: Mixit

 
Mixit Fitness Box

Zdroj: Mixit


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní