Nové tubusy od Mixit potešia každého športovca aj dietára, pretože sú low carb!

Nové tubusy od Mixit potešia každého športovca aj dietára, pretože sú low carb!

Mysleli ste si, že pri low carb diéte musíte na svoju obľúbenú misku vločiek s ovocím zabudnúť? To by v Mixite nedopustili! Výživa pre športovcov pre nich nie je žiadna neznáma, a tak vo svojich peciach vypiekli hneď dva varianty low carb müsli, ktoré sú nadupané chuťou a postarajú sa vám aj o poriadnu porciu bielkovín a vlákniny. Tieto sacharidy si skrátka zamüslujete!

Low carb, mráz a chrumky

Mrazom sušené ovocie, semienka, orechy a poriadna porcia proteínových chrumiek. Na to všetko sa môžu vaše vytrénované chuťové poháriky tešiť v oboch nových tubusoch. Ako napovedá sám názov, môžete po nich siahnuť práve aj pri low carb diéte, pretože sacharidy sú v nich stlačené na minimum. Jeden i druhý variant tak môžete raňajkovať bez obáv, že by vás tréner capol po prstoch alebo vám drzá váha zase ukázala o kilo navyše. Tá troška cukru je zastúpená v mrazom sušenom ovocí, správny pomer ďalších živín zaistia proteínové chrumky a na (tie správne) tuky bohaté orechy a semienka. Nízkosacharidový jedálniček neznamená úplné vylúčenie cukrov, ale ich obmedzenie a doplnenie stravy práve o tuky a bielkoviny. A tých sú tieto dva nové tubusy plné!

Pozri aj: Kakaové maslo a jeho použitie – poznáte jeho jedinečné vlastnosti?

Müsli low carb - Lesné ovocie

Zdroj: Shutterstock®

Zaujímajú vás čísla? V Müsli low carb - Lesné ovocie sa pod maskou mrazom sušených červených i čiernych ríbezlí a malín ukrýva 10 % sacharidov. Vedľa nich si dávajú sparingy rastlinná a srvátková zložka, ktoré vám spolu napumpujú do misky 28 % bielkovín. O ďalší prísun energie sa postará trio tekvicových, ľanových a slnečnicových semienok a zahanbiť sa nenechajú ani mňam pekanové orechy.

Müsli low carb - Lesné ovocie, 9,99 €, 500 g, Zloženie: sójové vločky, jadrá pekanových orechov, tekvicové semená, ľanové semená, slnečnicové semená, srvátkové crispies, lyofilizované červené ríbezle, lyofilizované čierne ríbezle, lyofilizované malin

Odporúčame: Liečivé rastliny a ich spracovanie: Čo je zápar, macerát či tinktúra?

Müsli low carb - Lesné ovocie

Zdroj: Shutterstock®

Poriadnu nálož chuti a živín vylovíte aj z tubusu Müsli low carb - Jahoda a Čučoriedka. Mix obsahuje 16,3 % sacharidov, z toho len 6,6 % cukru, 27,3 % bielkovín a toľko percent skvelej chuti, že na to žiadna škála nestačí. Mrazom sušené jahody a čučoriedky vzali tentokrát do tímu slnečnicové, konopné a tekvicové semienka, kokosové plátky a v kúte nenechali stáť ani kešu oriešky. Zaručený recept, ako urobiť z každej raňajkovej misky gastrozážitok bez výčitiek svedomia.

Müsli low carb - Jahoda a Čučoriedka, 6,59 €, 230 g, Zloženie: slnečnicové semená, lúpané konopné semená, kokosové plátky, tekvicové semená, srvátkové crispies, lyofilizované čučoriedky, lyofilizované jahody, jadrá kešu orechov

Sacharidy znížiť, proteíny zvýšiť, chuť… nechať! Nové low carb müsli so semienkami, lyofilizovaným ovocím a proteínovými chrumkami potešia športovcov a vlastne všetkých, ktorí sa snažia dostať do formy a pri pomyslení na šalát sa im práve slinky nezbiehajú. Táto „diéta“ vás bude baviť! 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní