Trendy dámske kabelky pre leto 2023: TOP 5 kúskov, ktoré zapadnú do každého šatníka

Dámske kabelky sú viac než len praktickým spôsobom, ako prenášať veci z miesta na miesto. Sú módnym doplnkom, ktorý dokáže dotvoriť váš outfit a vyjadriť váš jedinečný štýl. Preto je dôležité byť vždy v obraze a mať prehľad v aktuálnych trendoch v kabelkovom svete.

Ak ešte nie ste vybavené na toto leto, je ten správny čas preskúmať najnovšie trendy a inšpirovať sa nimi pri výbere nového kúsku, ktorý zapadne do vášho šatníka. Nech už preferujete elegantné kabelky na večerné príležitosti, praktické crossbody tašky pre každodenné využitie alebo farebné plážové tašky, leto ponúka mnoho štýlových možností.

Jedným z najpopulárnejších trendov pre leto 2023 sú prírodné materiály. Dámske kabelky vyrobené z prírodných materiálov, ako je slama, ratan alebo juta, sú v trende a pridávajú vášmu outfitu prírodný a uvoľnený štýl. Tieto kabelky sú ideálne na pláž, letné prechádzky i festivaly.

Okrem prírodných materiálov je tiež veľmi populárny retro štýl. Kabelky s vintage dizajnom a prvkami ako retro zatváranie na zips, kovové pracky alebo vzory zo 70. a 80. rokov sú veľmi žiadané. Ak si chcete dopriať štipku nostalgie a výrazný štýl, takéto kabelky sú pre vás ideálne.

Súčasné trendy myslia na každú z nás a tak v móde nájdeme veľké množstvo dámskych kabeliek, z ktorých si môžeme vyberať.

Nech už sú vaše preferencie akokoľvek individuálne, vo svete dámskych kabeliek pre leto 2023 je mnoho zaujímavých trendov, ktoré vám umožnia vyjadriť váš jedinečný štýl. Vyberte si kabelku na robel.sk, ktorá vám spraví radosť a prinesie potešenie pri jej nosení.

Neprehliadni: Komfortné a štýlové dámske sandále sa začínajú hlásiť o slovo: Priprav sa na novú sezónu!

dámske kabelky

Zdroj: Robel

1. Farebné dámske kabelky

Leto je obdobím, kedy sa farby stávajú živšími a výraznejšími, preto je táto sezóna ideálna na to, aby ste si vychutnali farebnú paletu farieb a trochu aj odviazali. Ak sa nebojíte do svojho šatníka vpustiť farby, tak siahnite po kabelkách v pastelových odtieňoch.

Farby ako sú svetlá ružová, mätová, slonovinová alebo modrá, prinesú do vášho outfitu jemnosť a ženskosť. Vyzdvihnite svoj štýl s pastelovou kabelkou a dodajte svojmu letnému looku ľahkosť a eleganciu.

V prípade, že preferujete výraznejšie farby, nebudete sklamaní. V lete 2023 budú v móde aj žiarivé farby, ktoré prinesú do vášho šatníka energiu a život. Kabelky v odvážnych odtieňoch ako je oranžová, žltá, fialová alebo smaragdová zabezpečia, že budete neprehliadnuteľné. Tieto farebné „výstrelky“ prinesú do vášho outfitu dávku štýlu a extravagancie.

Okrem pastelových a žiarivých farieb budú v móde aj klasické farby. Čierne, hnedé, béžové alebo sivé kabelky sú stálicou a poskytnú vám eleganciu a sofistikovanosť. Tieto neutrálne farby sú ľahko kombinovateľné s rôznymi outfitmi a vhodné na rôzne príležitostí.

Nenechajte si ujsť ani vzorované kabelky, ktoré sú veľkým trendom pre leto 2023. Či už sú to kvetinové vzory, prúžky, geometrické tvary alebo etnické motívy, vzorované kabelky pridajú do vášho looku vzrušenie a originalitu. Buďte odvážne a vyberte si kabelku so vzorom, ktorý vám najviac vyhovuje a pridá vám dávku štýlu.

kabelka

Zdroj: Robel

2. Dámske kabelky z prírodných materiálov

Pri výbere dámskej kabelky pre leto 2023 je dôležité zvážiť aj použité materiály. Módne trendy smerujú k prírodným materiálom, ktoré sú nielen štýlové, ale aj ekologicky udržateľné. Tieto materiály pridávajú kabelkám prírodný nádych a sú šetrné k životnému prostrediu.

Jedným z najobľúbenejších prírodných materiálov je slama. Ide vyslovene o letný kúsok, ktorý dodáva letnému outfitu prirodzený vzhľad. Tieto kabelky sú často zdobené kvetinovými motívmi alebo mašličkami, čo ich robí veľmi ženskými a romantickými. Slamené kabelky sú skvelou voľbou na pláž alebo piknik v prírode.

Okrem slamených kabeliek sa môžete stretnúť aj s kabelkami vyrobenými z ďalších prírodných materiálov, ako je juta, bambus alebo konope. Tieto materiály sú tiež veľmi populárne a pridávajú kabelkám unikátny a originálny vzhľad.

Dámske kabelky vyrobené z prírodných materiálov sú ideálnym spoločníkom pre každú ženu, ktorá uprednostňuje prírodné a ekologicky udržateľné možnosti. S ich pomocou môžete nielen oživiť svoj outfit, ale aj vyjadriť váš individuálny štýl.

Túto sezónu máte na výber medzi rôznymi typmi kabeliek vyrobených z prírodných materiálov. Plátené kabelky sú ideálne pre neformálne príležitosti a dodajú vášmu outfitu ľahkosť a ležérny šarm. Slamené kabelky sú skvelým doplnkom pre letné dovolenky a plážové dni, a prinesú do vášho štýlu prírodný a tropický pocit. Kožené kabelky sú klasikou, ktorá nikdy nevyjde z módy a dodá vášmu outfitu eleganciu a sofistikovanosť.

Zaujme ťa aj: Elegantná obuv aj na augustovú svadbu

kožená kabelka

Zdroj: Robel

3. Mini kabelky pre každú ženu

Mini kabelky sú v poslednej dobe veľmi obľúbené a neustále získavajú na popularite. Sú to malé, kompaktné kabelky – ich malé rozmery a minimalistický dizajn ich robia vhodnými pre rôzne príležitosti.

Od elegantných a sofistikovaných štýlov po hravé a farebné varianty, určite si vyberiete tú správnu pre vás. Mini kabelky sú ideálne pre letné výlety, večerné párty alebo príležitosti, kde nechcete so sebou ťahať veľkú kabelku. Sú dostatočne veľké na to, aby ste do nich zmestili základné veci, ako kľúče, mobilný telefón a pár drobností.

Navyše, mini kabelky pridávajú vášmu outfitu štýlový a moderný vzhľad. Môžete ich nosiť cez rameno, „cross body“ alebo jednoducho držať v ruke. Sú viacúčelové a prispôsobiteľné rôznym štýlom a udalostiam.

Ak si vyberiete mini kabelku s nápadným dizajnom alebo farebným vzorom, môže sa stať hlavným prvkom vášho outfitu. Môžete ju kombinovať s jednoduchým a neutrálnym oblečením, aby ste jej dopriali priestor na vyniknutie. Naopak, ak si zvolíte jednofarebnú mini kabelku, môžete ju skombinovať s farebným oblečením, aby ste vytvorili zaujímavý kontrast.

menšia kabelka

Zdroj: Robel

4. Kabelky s geometrickými tvarmi

Sú jedným z hlavných trendov v oblasti dámskych kabeliek pre leto 2023. Tieto kabelky prinášajú do vášho outfitu jedinečnosť a štýl. Ich charakteristickým rysom sú čisté a pravidelné tvary, čo im dodáva moderný a futuristický vzhľad.

V lete 2023 sa môžete stretnúť s kabelkami vo forme kocky, kruhu, hranolu, štvorca a iných geometrických tvarov. Sú vyrobené z rôznych materiálov, vrátane kože, syntetickej kože, látok a dokonca aj plastu. Ich dizajn je často minimalistický a jednoduchý, čím vyniká ich špecifický tvar.

Kabelky s geometrickými tvarmi sú skvelým spôsobom, ako pridať do svojho outfitu dávku originality. Vyniknú nielen pri športovom štýle, ale aj pri elegantnejšom oblečení. Môžete ich nosiť cez rameno, krížom cez telo alebo držať v ruke, v závislosti od ich veľkosti a dizajnu.

Pri výbere kabelky s geometrickým tvarom zvážte jej veľkosť a praktickosť. Niektoré kabelky sú menšie a vhodné na večerné udalosti, zatiaľ čo iné sú väčšie a ponúkajú dostatok miesta na uskladnenie všetkých dôležitých vecí.

kabelka na rameno

Zdroj: Robel

5. Kabelky s reťazovými popruhmi

Výrazný a štýlový doplnok, ktorý dodáva outfitu sofistikovaný a elegantný vzhľad. Tieto kabelky majú popruhy vyrobené z reťazí, ktoré môžu byť zo zlata, striebra alebo iných kovových materiálov. Ich lesklý a luxusný vzhľad pridáva do vášho štýlu nádych elegancie a pôvabu.

Kabelky s reťazovými popruhmi sú ideálne pre formálne a elegantné príležitosti, ako sú večerné udalosti, plesy, svadby alebo dôležité pracovné stretnutia. Ich luxusný vzhľad a kvalitné spracovanie z nich robia vhodné doplnky pre štýlové a sofistikované ženy.

Kabelky s reťazovými popruhmi vytvárajú pôsobivý kontrast s rôznymi štýlmi oblečenia. Môžete ich nosiť k elegantným šatám, kokteilovým róbam, ale aj k džínsovým nohaviciam pre vytvorenie zaujímavého mixu elegancie a neformálneho štýlu. Ich univerzálnosť umožňuje vytvárať rôzne vzhľady podľa príležitosti a nálady.

Okrem svojej štýlovosti a praktickosti majú kabelky s reťazovými popruhmi aj určitý symbolický význam. Reťazový popruh je spojený s eleganciou, silou a vytrvalosťou. Nositeľky týchto kabeliek môžu vystupovať s istotou a sebavedomím, pretože sa cítia ako skutočné dámy s výrazným štýlom.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE