3 čistiace nápoje, ktoré vás zbavia kilogramov: Naordinujte si last minute diétu

3 čistiace nápoje, ktoré vás zbavia kilogramov: Naordinujte si last minute diétu
  • 16.09.2020
  • Radka Vargová

Overená klasika trochu inak

Chudnutie nikdy nebolo a nebude úplne jednoduché. No môže byť rýchlejšie. A to taktiež vďaka tomuto nápoju. Občas netreba za chudnutím hľadať vedu, postačí zopár jednoduchých receptov. Ako napríklad ten, ktorý vám teraz prinášame.

Potrebujete len tri jednoduché a obyčajné veci, ktoré pravdepodobne máte doma – vodu, citrón a petržlenovú vňať. Citrónová šťava a vňať v sebe uchovávajú dostatočné množstvo vitamínov, ktoré vás udržia fit, zároveň pomáhajú účinne spaľovať tuky. Vňať je taktiež veľmi nápomocná pri trávení, zároveň odvodňuje a očisťuje náš organizmus, čo je základom pri zhadzovaní kíl. Nasekanú vňaťku zmiešajte s vodou a šťavou z celého citróna. Môžete si tento nápoj pripraviť večer pred spaním, dať ho do chladničky a na druhý deň sa vám bude piť o niečo lepšie. Naordinujte si túto nápojovú rutinu na celých 7 dní. Potom ho na 10 dní vynechajte a ak potrebujete, opäť ho pite ďalší týždeň. 

Odporúčame: Ako sa zbaviť vší? Nielen s tým pomôže táto prírodná silica!

jesenný jablkovo-škoricový nápoj

Zdroj: Shutterstock®

Vitamínová bomba

Ďalšia dvojica, ktorá má super účinky na postavu. Jablká v sebe ukrývajú veľké množstvá vitamínu E a kyselinu listovú, teda zložky, ktoré okrem fyzického stavu pomáhajú aj tomu psychickému. Škorica je zároveň považovaná za jeden z top antioxidantov, obsahuje železo, vápnik aj vitamín K. Keď si to dáte dokopy, hneď vám dôjde, aká vitamínová bomba vznikne ich spojením. Jablká sú skvelé na detox organizmu a odporúčajú sa konzumovať pri zhadzovaní kíl, pretože obsahujú málo kalórii. Tentokrát postačí, ak ich budete piť. 

Jablká si nakrájajte na plátky a spolu s dvoma tyčinkami škorice pridajte do džbánu s vodou. Nápoj sa odporúča piť pred každým jedlom a môžete ho naplniť vodou trikrát pred vymenením jabĺk. Nápoj skladujte počas celej doby v chladničke. 
 

smoothie so spirulinou

Zdroj: Shutterstock®

Stavte karty na doplnky

Zdraviu prospešná sinica známa ako spirulina, dokáže s vašim telom a organizmom narobiť hotové zázraky. Počuli ste už o nej? Tento doplnok stravy by tiež mal mať čestné miestno vo vašej kuchyni. A nie len kvôli postave. 

V spiruline sa nachádza 70-percentný podiel bielkovín, čím prekonáva aj mäso či sóju a radí sa medzi potraviny s najvyššou koncentráciou bielkovín. Preto je práve táto riasa výbornou náhradou za klasický proteínový nápoj. Práve ten pôsobí na našu výdrž a rast svalov či regeneráciou buniek. Takže, ak pri chudnutí túžite po krásne vyrysovanej postave, doprajte si váš obľúbený smoothie nápoj s obsahom spiruliny. Alebo ju môžete primiešať do raňajok – zmiešajte biely jogurt, granolu, banán, chia semiačka a lyžičku spiruliny. 

Pozri tiež: Nedostatočný príjem kalórií: Takto vám dá telo najavo, že málo jete!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní