Používate v domácnosti ohrievač? Nezabudnite aj na čističku vzduchu

Používate v domácnosti ohrievač? Nezabudnite aj na čističku vzduchu

S nízkymi teplotami je úplne bežné, že si potrebujete doma trochu zakúriť. Určite nechcete mať neustále pocit, že vám je zima. Avšak, s kúrením zároveň aj vysušujete vzduch, čo môžete vnímať na svojich dýchacích cestách. Vyriešte oba problémy jednoduchým riešením.

Bezpečné doplnkové teplo

Domáce elektrické ohrievače sú navrhnuté tak, aby poskytovali účinné a pohodlné riešenia vykurovania našich obytných priestorov v domácnosti, na chatách či v kanceláriách. Vyrábajú teplo premenou elektrickej energie na tepelnú energiu, môžu sa používať na vykurovanie našich domovov v chladnom období a sú ideálne na zabezpečenie rýchleho tepla. Zvyčajne sú prenosné, ľahko sa inštalujú a vyžadujú si minimálnu údržbu. Ich používanie je tiež bezpečné, pretože neprodukujú žiadne toxické výpary ani dym.

Odporúčame: Ideálna teplota v chladničke – akú teplotu nastaviť a ako ju udržiavať?

Preč so suchým či znečisteným vzduchom

Pri používaní (nielen) elektrických ohrievačov sa môže stať, že začnete častejšie pociťovať suchý vzduch, ktorý spôsobuje vysušené dýchacie cesty, zväčšené uzliny na krku či popraskané pery.

Takýto vzduch v domácnosti je potrebné riešiť napríklad zvlhčovačom alebo čističkou vzduchu, ktorú si dáte do miestnosti, kde práve potrebujete. Vyrábajú sa v rôznych veľkostiach a štýloch, takže si môžete nájsť takú, ktorá vyhovuje vašim potrebám a zároveň nenaruší vzhľad interiéru.

Čističky vzduchu sú určené na čistenie nášho vnútorného vzduchu od prachu, alergénov, dymu a iných častíc prenášaných vzduchom, ktoré by tam nemali byť. Používajú filtre na zachytávanie týchto častíc a zlepšujú kvalitu vzduchu v našich domovoch. Čističky vzduchu sú tiež skvelé pre ľudí, ktorí trpia astmou a inými dýchacími ochoreniami, pretože pomáhajú znížiť hladinu alergénov vo vzduchu.

Elektrické ohrievače aj čističky vzduchu sú veľmi užitočné spotrebiče a môžu byť skvelým doplnkom každej domácnosti. Poskytujú vám veľa pohodlia do života a robia vaše domovy pohodlnejšími a zdravšími.

Odporúčame: Tymianový čaj je fantastický liek pre malých i veľkých! Aké má účinky?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní