Ako si vybrať oblečenie, aby ste vyzerali štýlovo a neochoreli?

Ako si vybrať oblečenie, aby ste vyzerali štýlovo a neochoreli?

Pri štýlovom obliekaní je ľahké prehliadnuť praktickú stránku veci. Je však dôležité vyberať si oblečenie, ktoré nielen skvele vyzerá, ale aj udrží teplo a ochráni vás pred nepriaznivými vplyvmi počasia. Vďaka správnemu výberu šatníka môžete vyzerať štýlovo a zostať zdraví aj v tom najchladnejšom počasí. Tu je návod, ako si vybrať oblečenie, aby ste vyzerali štýlovo a neochoreli.

Aké materiály by ste si mali vybrať?

Jedným z najdôležitejších faktorov, ktoré treba pri výbere oblečenia zvážiť, sú materiály, z ktorých je vyrobené. Prírodné materiály, ako je vlna, bavlna a hodváb, sú skvelou voľbou pre zimné oblečenie. Tieto materiály sú priedušné, čo znamená, že umožnia cirkuláciu vzduchu a zabránia vášmu prehriatiu. Zároveň výborne zadržiavajú teplo, čo znamená, že vás zahrejú aj v tom najchladnejšom počasí.

Pri výbere vrchného oblečenia hľadajte materiály, ktoré sú nepremokavé a vetruodolné. Gore-Tex je obľúbenou voľbou pre outdoorové oblečenie, pretože je priedušný, ľahký a nepremokavý. Spoločnosť The North Face ponúka veľký výber búnd a kabátov vyrobených z materiálu Gore-Tex, takže si určite pozrite ich kolekciu, kde nájdete štýlové a praktické možnosti.

Čo by ste mali zvážiť pri výbere vrstiev?

Vrstvenie je kľúčom k tomu, aby ste zostali v teple a štýloví. Začnite základnou vrstvou z priedušného materiálu, ako je napríklad merino vlna. Tá vám pomôže regulovať telesnú teplotu a udrží vás v pohodlí počas celého dňa. Potom pridajte strednú vrstvu, ako je fleece alebo sveter. Táto vrstva by mala byť izolačná a pohodlná na nosenie.

Nakoniec pridajte vonkajšiu vrstvu, napríklad bundu alebo kabát. Táto vrstva by mala byť nepremokavá a vetruvzdorná, aby vás chránila pred nepriaznivými vplyvmi počasia. The North Face ponuka ponúka veľký výber vrchného oblečenia, ktoré je štýlové a praktické. Nezabudnite si pozrieť ich kolekciu, kde nájdete niekoľko skvelých možností.

Aké doplnky by ste si mali vybrať?

Doplnky sú skvelým spôsobom, ako dodať svojmu zimnému oblečeniu štýl a zároveň vás udržiavať v teple. Čiapka, šál a rukavice sú základnými prvkami do zimného počasia. Hľadajte doplnky vyrobené z prírodných materiálov, ako je vlna alebo kašmír. Tieto materiály výborne zadržiavajú teplo a udržia vás v teple aj v tom najchladnejšom počasí.

Odporúčame: Viete, čo znamená bolesť pod rebrami? Príčinou môžu byť aj rôzne ochorenia!

doplnky

Zdroj: answear.sk

Pri výbere obuvi hľadajte také, ktoré sú teplé, nepremokavé a protišmykové. Topánky s hrubou podrážkou a nepremokavým zvrškom sú skvelou voľbou do zimného počasia. Spoločnosť The North Face ponúka skvelý výber topánok, ktoré sú štýlové aj praktické, preto si nezabudnite pozrieť ich kolekciu.

Na záver možno povedať, že výber oblečenia, ktoré vyzerá štýlovo a udržiava zdravie, môže byť výzvou, ale správnym výberom je možné dosiahnuť oboje. Hľadajte oblečenie vyrobené z prírodných materiálov, ktoré sú priedušné a izolujúce. Vrstvenie je kľúčové, pokiaľ ide o udržanie tepla, preto si nezabudnite vybrať vrstvy, ktoré sú pohodlné a praktické. Nakoniec si nezabudnite vybrať doplnky, ktoré sú štýlové aj teplé, napríklad tu: https://answear.sk/k/on/oblecenie/svetre, a nezabudnite investovať aj do dobrých zimných topánok.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní