Domáci wellness, ktorý si podmaní všetky zmysly

Domáci wellness, ktorý si podmaní všetky zmysly

Zima už síce končí, avšak na ozajstnú jar si ešte chvíľku počkáme. Pripravte sa na teplé lúče slnka a načerpajte novú silu z pohodlia Vášho domova. Ak milujete wellness a oddych po náročnom týždni, máme pre Vás jedinečný tip ako stráviť príjemný večer a zároveň zregenerovať telo aj myseľ.

Určite poznáte situácie kedy Vám samotné telo naznačuje únavu, nespokojnosť a nevyhnutnosť zmeny. Pokožka je suchá, dehydrovaná, metabolizmus spomalený, a ani neviete ako sa dostávate do stavu znechutenia a stagnácie.

Dlhoročné skúsenosti ale aj aktuálna situácia ovplyvnila kozmetické spoločnosti, ktoré hľadajú spôsob ako priniesť nám spotrebiteľom čo najlepšie produkty. Kozmetická značka ZIAJA sa rozhodla spojiť príjemné s užitočným a vytvorila líniu Baltic home spa wellness určenú na rozmaznávanie a relax. Život, ktorý žijeme je rýchly a intenzívny, a práve táto rada nám umožní spomaliť a precítiť každý okamih.

ziaja home spa

Zdroj: ZIAJA

Pozrime sa spoločne, ako si pripraviť domáci wellness v 3 krokoch:

  1. Použite olejový peeling Baltic Home Spa Wellness a zbavte pokožku odumretých vrchných vrstiev. Hustá konzistencia a strednezrnná zložka citeľne zmäkčuje a vyhladzuje. Príjemný bonus je vôňa kávy a čokolády, ktorá vo Vás vyvolá pozitívne emócie a Vy zabudnete na všetky starosti.
  2. Dvojfázová pena do kúpeľa pokožku jemne očistí a zanechá pocit hebkosti. Má vyváženú receptúru, teda dobre pení a ľahko sa oplachuje. Práve vďaka ľahkému oplachovaniu šetríte vodu a tým aj životné prostredie.
  3. Bodku za príjemným kúpeľom dáte výživným hydratačným telovým krémom s bohatou konzistenciou a príjemnou aplikáciou. Je vhodný aj na masáž.

Či už si doprajete dlhý wellness kúpeľ alebo rýchlu sprchu, myslite na seba a svoju pokožku. Precíťte každý okamih všetkými zmyslami a doprajte si starostlivosť, ktorá Vás zrelaxuje a nabije novou energiou.

- Anketa

AKO ČASTO SI DOPRAJETE DOMÁCI WELLNESS?

Odpovedalo 27 ľudí  

Domáci wellness milujem a doprajem si ho každý týždeň.
48%
Sporadicky, jeden až dva-krát do mesiaca.
44%
Pravidelne chodím do wellness centra a tak si ho už doma nerobím.
4%
Na wellness si vôbec nepotrpím.
4%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní