NOVÁ LÍNIA Ziaja - Baltic Home Spa VITALITY

NOVÁ LÍNIA Ziaja - Baltic Home Spa VITALITY

Obnova prirodzených procesov pokožky je po lete nevyhnutná.  Čo tak si dopriať dokonalé osvieženie?

Ziaja prichádza s novou líniou Baltic Home Spa VITALITY, ktorá je synonymom prirodzených, regeneračných a energizujúcich procesov. Počas typického jesenného splínu dodá pokožke pocit sviežosti a voľnosti. Dermatologickým cieľom novej línie vitality je zlepšiť nielen vzhľad pokožky, ale aj celkový pocit pohody. Prináša so sebou zážitok harmonizujúceho pocitu relaxácie, pokoja a príjemnej atmosféry spolu s pozitívnym účinkom na pokožku.

Kolekcia Baltic Home Spa prináša ďalšiu líniu modernej starostlivosti o pokožku pre domáce wellness. Nová línia vitality pozostáva zo 6 produktov na tvár a telo s hydratačnými a revitalizačnými vlastnosťami. Je vhodná pre všetky typy pleti od 17+ . Reaguje na súčasné potreby pokožky v súlade s najnovšími trendmi starostlivosti o pleť: maskne (vyrážky tváre spôsobené teplom a trením pri nosení rúška).

Čím sa línia odlišuje? Novými, aktívnymi ingredienciami. Hlavnou zložkou je po prvý krát použitý extrakt z marhule Ume. V súčasnosti je marhuľa Ume ázijský bestseller krásy s antioxidačnými a protistarnúcimi vlastnosťami. Je zdrojom minerálov a ovocných kyselín. Má energizujúci účinok a stimuluje obnovu pokožky. Ďalšími kľúčovými zložkami na udržanie hydratácie sú kyselina mannurónová, rastlinný kolagén, kyselina hyalurónová  a galaktomanan. Vybraná kombinácia prospešných látok poskytuje potrebnú ochranu pri každodennej starostlivosti o pokožku. Baltic Home Spa vitality je jemne parfumovaná veľmi elegantnou, citrusovo-kvetinovou vôňou do ktorej sa zamilujete!

Pozri aj: STOP unavenej pleti bez energie. Raz a navždy!

Baltic Home Spa VITALITY

Zdroj: Ziaja

Ako postupovať ak túžite po wellness vo Vašej kúpeľni? Začnite sprchovacím gélom Baltic Home Spa vitality 3v1 na umývanie tváre, tela a vlasov. Okrem svojej všestrannosti a praktického balenia s pumpičkou sa tento produkt vyznačuje jemnými umývacími účinkami, ktoré sa dokonale starajú o mikrobióm pokožky.

Druhým krokom v starostlivosti o telo je aplikácia telového peelingu salt&sugar body scrub s vyhladzujúcim účinkom. Úžasné zloženie produktu je založené na kombinácii 3 prírodných, biologicky odbúrateľných zložiek, ktoré odlupujú staršie vrstvy pokožky: cukor, soľ a celulóza. Poskytujú tak efekt intenzívneho vyhladenia a vytvorenia jemnej ochrannej vrstvy, ktorá chráni pred vysušením pokožky.

Starostlivosť o pokožku týmto samozrejme nekončí. Svoj rituál obnovy pokožky ukončíte aplikovaním hydratačného séra alebo hydratačným telovým krémom. Ak preferujete ľahšiu textúru zvoľte sérum. Ľahko sa absorbuje do pokožky a obsahuje vysokú koncentráciu účinných látok. Telový krém rovnako obsahuje výživné zloženie, má však hustejšiu konzistenciu a zanechá tak príjemný pocit zamatovej pokožky.

Pri výbere produktov starostlivosti o pleť sa Ziaja inšpirovala súčasnými problémami pokožky, čo zahŕňa aj problém suchej a podráždenej pokožky spojenej s nosením ochranných masiek. Hydratačný pleťový krém vitality chráni hydrolipidovú bariéru pokožky a poskytuje upokojujúci pocit.

Vyhladzujúce sérum na tvár, krk a dekolt účinne vyhladzuje, spevňuje a hydratuje pokožku. Navyše jej dodá žiarivý vzhľad. Je vhodný ako základ pre krém alebo make-up. 

Vyberte si vaše obľúbené produkty Baltic Home Spa z línie FIT, WELLNESS a VITALITY a oddychujte o čosi intenzívnejšie. Ktorý bude váš favorit?!

telová kozmetika

Zdroj: Ziaja


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní