STOP unavenej pleti bez energie. Raz a navždy!

STOP unavenej pleti bez energie. Raz a navždy!

Mesiac máj sa nesie v znamení kvitnúcich kvetov a radosti z prichádzajúceho leta. Ak však patríte k tým, pre ktorých jarné obdobie znamená, že je pleť unavená, citlivá, bez lesku a náchylná na suché prejavy a alergie, vyhliadka na nadchádzajúce obdobie potom nie je príliš optimistická. Aby sa pleť opäť dokázala nadýchnuť, je potrebné dodať dostatočný príjem vyživujúcich a regeneračných zložiek a antioxidantov.  

Antioxidanty a pokožka

Poďme si povedať viac o antioxidantoch v súvislosti s pokožkou. Čoraz viac sa skloňujú antioxidanty ako najlepšia obrana pred škodlivými účinkami voľných radikálov. Čo to znamená? Antioxidanty bojujú proti oxidácii. Proces, kedy sa vytvárajú škodlivé molekuly (voľné radikály) z prostredia ako napr. dym, znečistenie z ovzdušia alebo pri zápalových procesoch v tele. Antioxidanty posilňujú imunitný systém, pomáhajú s detoxikáciou a pred predčasným starnutím pleti. Často sa využívajú a sú súčasťou anti-ageing programov.

Odporúčame: Domáci wellness, ktorý si podmaní všetky zmysly

antioxidačné krémy Ziaja

Zdroj: Ziaja

V období, keď pleť potrebuje načerpať novú energiu by sme mali siahnuť po produktoch, ktoré antioxidanty obsahujú. Do pozornosti dávame regeneračný denný/nočný krém na tvár a krk s výťažkom z bobulí acai známych ako silné antioxidanty. Pravidelné používanie krému zlepšuje mikrocirkuláciu a obnovuje svieži vzhľad pleti. Pre ešte lepší efekt naneste krém rovnomerne a jemne vklepte do pokožky.

Prevencia prvých vrások

V dnešnej modernej dobe je populárne stráviť hodiny používaním telefónu a pozeraním do rôznych zariadení. Čo si však málokto uvedomuje, je fakt, že v dôsledku toho často dochádza k vytvoreniu tzv. „tech neck“ (technologická šija) – vrásky z častého sklonu hlavy. Aby sme predchádzali aj takémuto typu vrások spôsobenými každodennými činnosťami kozmetika Ziaja vytvorila vyhladzujúce expresné sérum na tvár a krk. Výhodou je jemná saténová konzistencia a rýchle vstrebanie. Kyselina hyalurónová obsiahnutá v produktoch Acai berry ešte intenzívnejšie hydratuje a vyhladzuje pokožku.

Neprehliadni: Sacha Inchi olej a jeho účinky – čo dokáže olej z peruánskych orieškov?

Ziaja vyhladzujúce expresné sérum na tvár a krk

Zdroj: Ziaja

Je dôležité si uvedomiť, že predchádzanie problémov pleti je jednoduchšie ako ich následné riešenie. Dbajte na správnu prevenciu s líniou Acai berry a užívajte si prirodzene krásnu pleť kedykoľvek počas roka.

- Anketa

AKO BOJUJETE S UNAVENOU PLEŤOU?

Odpovedalo 8 ľudí  

Vitamínmi
25%
Pitným režimom
38%
Masážou
13%
Pleťovou kozmetikou
25%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní