VIDEO: Ako používať čistiaci sonický prístroj FOREO Luna™ 2?

VIDEO: Ako používať čistiaci sonický prístroj FOREO Luna™ 2?

Čistenie pleti je dôležitejšie, než si mnohé ženy myslia. Čistiť pleť je potrebné v prvom rade vždy ráno. Cez noc sa totižto naša pleť regeneruje a zbavuje nečistôt a starých buniek. Čistenie je zároveň nevyhnuté aj večer, a to i v prípade, že sme počas dňa nemali na tvári žiadne líčidlá. Je to z toho dôvodu, že v priebehu dňa prichádza naša pleť do kontaktu s prachom, smogom, baktériami či mnohými ďalšími nečistotami. Dôkladnou starostlivosťou je pritom možné podporiť zdravie pokožky tváre a rovnako jej mladistvý vzhľad. Dobrého pomocníka v tomto smere predstavuje nejaká čistiaca kefka na tvár, na trhu je ich skutočne mnoho. Čistiť pleť sa dá aj prstami, no práve takýto pomocník poskytuje skutočne hĺbkové čistenie pleti. 

Ako sme spomenuli, ponuka pomocníkov na čistenie pleti je bohatá. Do popredia sa však dostal čistiaci sonický prístroj s protivráskovým účinkom FOREO Luna 2, ktorý je mnohými ženami skutočne milovaný. Práve preto sme sa vám rozhodli priniesť video, v ktorom sa na tento prístroj na čistenie pleti pozrieme bližšie. Prezradíme vám základné informácie, ktoré je dobré pred kúpou vedieť a taktiež vám poradíme, ako FOREO Luna 2 správne používať.

Čo FOREO Luna™ 2 ponúka?

FOREO Luna™ 2 predstavuje čistiaci sonický prístroj s protivráskovým účinkom. Ide o jediného pomocníka, ktorý má dva spôsoby použitia a ponúka dva účinky. V prvom rade je prístroj zameraný na hĺbkové čistenie pleti, no zároveň je určený aj na masírovanie pleti a minimalizáciu známok jej starnutia. Táto kefka využíva silu T-Sonic™ pulzácií, pričom vytvára až 8000 pulzov za minútu. Vďaka tomu pleť zbavuje 99,5 % mazu, zvyškov make-upu a všetkých nečistôt, rovnako odstraňuje odumreté kožné bunky. Vďaka masážnemu režimu prispieva k lepšiemu vstrebávaniu ošetrujúcich produktov a až o 90 % zlepšuje pevnosť a pružnosť pokožky tváre. 

FOREO Luna™ 2 je potiahnutá extra mäkkým hypoalergénnym silikónom, takže je oveľa hygienickejšia na používanie ako iné čistiace kefky, napríklad tie s nylonovými vláknami. Prístroj sa ovláda len tromi tlačidlami, a to tlačidlom pre zapnutie a vypnutie a dvomi tlačidlami pre zmenu intenzity čistenia a masáže. Jeho veľkou výhodou je 100 % vodotesnosť, preto je ho možné používať napríklad aj v sprche. Viac informácií o produkte, ako aj účinkoch a spôsoboch použitia, sa dozviete v našom novom videu. Želáme príjemné sledovanie. 

Čistiaci sonický prístroj s protivráskovým účinkom FOREO Luna™ 2 nájdete na notino.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní