Inovatívna liečba bolesti chrbta a nervových ochorení

Inovatívna liečba bolesti chrbta a nervových ochorení

Bolesť chrbta a nervové ochorenia sú častými problémami, ktoré postihujú mnoho ľudí v dnešnej dobe. 

Riešením môže byť Milgamma N, liek, ktorý sa zameriava na liečbu príčin bolesti a podporuje regeneráciu nervov a pohybového systému.

Indikácie a použitie Milgamma N

Milgamma N sa používa na liečbu opakovaných bolestí chrbta, zápalových a bolestivých ochorení nervov ako diabetická a alkoholová polyneuropatia, migréna, pásový opar, bolestivé natiahnutia svalov, bolestivé postihnutie koreňov periférnych nervov, skalenový syndróm, syndróm rameno-ruka a obrna tvárového nervu. Liek môže byť užitočný aj pri rekonvalescencii z týchto ochorení a v geriatrii.

Pozri aj: Riedka stolica sa občas objaví u každého – prečo?! Čo ak sa problém opakuje?

bolesť chrbta

Zdroj: eTabletka.sk

Ako sa Milgamma N líši od bežných liekov proti bolesti

Na rozdiel od bežných liekov proti bolesti, ktoré sa zameriavajú len na krátkodobé tlmenie bolesti, Milgamma N sa zameriava na liečbu príčiny bolesti a môže byť užívaný dlhodobo. Obsahuje vysokoúčinnú trojkombináciu vitamínov skupiny B (B1, B6 a B12), ktoré poskytujú analgetické, antineuralgické a regeneračné účinky.

Milgamma N - riešenie bolesti chrbta

Milgamma N je široko používaný na liečbu bolesti chrbta, najmä pri degeneratívnych ochoreniach chrbtice alebo vysunutých medzistavcových platničkách. Postupne regeneruje nervy, zmierňuje bolesť a pomáha pri rekonvalescencii. Okrem užívania liekov by sa pacienti mali sústrediť aj na zmenu životného štýlu a pravidelné cvičenie.

Milgamma N môže byť kombinovaný s inými liekmi proti bolesti, čo zosilňuje ich účinnosť a umožňuje skrátiť čas potrebný na užívanie alebo postupne znižovať ich dávku.

Odporúčame: Fazuľa na tanieri – prečo ju v kuchyni využívať častejšie a ktoré druhy?

lieky proti bolesti

Zdroj: eTabletka.sk

Pri užívaní Milgamma N je dôležité dodržiavať niekoľko opatrení:

  • Liek sa nemá užívať počas tehotenstva a dojčenia kvôli vysokému obsahu vitamínu B6.
  • Liek nie je určený pre deti mladšie ako 18 rokov z dôvodu nedostatku klinických údajov.
  • Ak sa liek užíva dlhšie ako 6 mesiacov, môže sa objaviť neuropatia.
  • Liek obsahuje sorbitol, glycerol, sójový lecitín a sorbitol, ktoré môžu spôsobiť nežiaduce účinky, ako sú bolesti hlavy, podráždenie žalúdka a hnačka, pri vysokom dávkovaní.
  • Počas užívania lieku sa neodporúča piť alkohol, pretože zvyšuje potrebu pyridoxínu.

Milgamma N je inovatívny liek, ktorý sa zameriava na liečbu príčin bolesti a podporuje regeneráciu nervov a pohybového systému. Jeho účinnosť spočíva v kombinácii vitamínov skupiny B, ktoré poskytujú analgetické, antineuralgické a regeneračné účinky. Milgamma N môže byť užitočný pri liečbe bolesti chrbta a rôznych nervových ochorení, a môže byť kombinovaný s inými liekmi proti bolesti pre zvýšenú účinnosť.

Milgamma N, si môžete objednať online na eTabletka.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní