Objavte silu manifestácie (zákon príťažlivosti) pomocou magických kryštálov

 Objavte silu manifestácie (zákon príťažlivosti) pomocou magických kryštálov
  • 19.02.2024
  • Lívia Diabelko Korenková

Sústredený zámer je myšlienka cielene zameraná na to, čo chcete manifestovať. Zámer je akési radostné očakávanie, ktoré precítite celou silou a celou bytosťou, a potom ho pustíte. Pri manifestácii zámeru je dôležité udržanie mentálneho a emocionálneho odstupu od výsledku. Nejde manifestovať bez jasného zámeru.

Akonáhle si uvedomíte, čo presne si prajete do života pritiahnuť, požiadajte o to. Svoj zámer formulujte čo najstručnejšie, pozitívne (čo chcem, nie čo nechcem) a v prítomnom čase. Vyslovte svoj zámer nahlas, intenzívne precíťte a potom ho nechajte ísť.

Vyšlite ho do Vesmíru a verte, že sa vráti naplnený. Manifestácia pomocou kryštálov a drahých kameňov dokáže efektívne podporiť a zosilniť vaše zámery. Nezabudnite prejaviť vďačnosť, za akýkoľvek spôsob, akým sa zámer naplní.

Pozri aj: Manifestácia, alebo zásady zákona príťažlivosti - máte v tom jasno?

Objavte silu manifestácie pomocou magických kryštálov

Na podporenie vašich snov je veľmi vhodný kryštál. Podľa potreby a zámeru, dokáže absorbovať, generovať, zosilňovať a uvoľňovať energiu a je tiež vynikajúci na udržiavanie aktivácie manifestácie. Staroveké knihy o drahých kameňoch sú plné príbehov o zázračnej a magickej moci kremeňa - kryštálu. Tento číry krásavec podľa legiend vznikol zo zmrznutého ľadu, ktorý sa po stlačení premenil na iskrivý kryštál.

Kremeň, známy tiež pod názvom kryštál, umožňuje poznanie toho, kto vo svojej podstate naozaj sme. Kryštál je ideálny pre kreatívnu skupinovú prácu, napomáha pri riešeniach alebo posilnení aktivít zameraných na komunitu. Často používané sú aj kryštály na odstránenie negatívnej energie.

Odporúčame: Ako si správne priať, aby sa vám splnilo želanie? My to vieme!

Výber kryštálu na mieru a naše vibračné zosúladenia

Ak ste sa rozhodli, pre kúpu drahých kameňov, môžete navštíviť kamenný obchod alebo nakupovať online. Odporúčam osobnú návštevu obchodu, nakoľko je dobré, aby ste si s kameňom navzájom "sadli". Kryštály a vibračná frekvencia sú najciteľnejšie pri osobnom kontakte.

Ak vás kameň osloví, pritiahne si vašu pozornosť alebo vám naň padne váš prvý pohľad - kameň si vás "vybral" a je pre vás tou najlepšou voľbou. Ak si kameň vyberáte z plnej nádoby - ten váš sa vám akoby "nalepí" na prsty.

Manifestácia pomocou drahých kameňov nezahŕňa pravidlo, že ten najväčší kameň je ten najlepší kryštál na manifestáciu. Ani to, že ten najkrajší kameň je aj najsilnejší. Kamene, ktoré nie sú drahokamy, majú rovnaké vlastnosti ako ich drahšie verzie - brúsené formy s tvarovanými a vyleštenými plôškami.

Tie sa zväčša osádzajú do šperkov. Existujú rôzne tvary kryštálov aj ich veľkosti, stačí si len vybrať.

Zaujme ťa: Prečo jesť kuskus? Vďaka jeho účinkom si ho zamilujete aj vy!

Vibračné zosúladenie s kryštálom

Aby kryštál spolupracoval a podporil náš zámer a silu manifestovaní je dôležité ho aktivovať. Vyberieme si vhodné kryštály na zosúladenie na základe nášho pocitu. Pri aktivácii kryštálu ho jednoducho podržíme medzi dlaňami, akási chvíľková meditácia s kameňom, a nahlas vyslovíme:

"Venujem tento kameň (môže byť presný názov) svojmu najvyššiemu dobru a dobru ostatných, Žiadam, aby mi pomáhal s privolaním .... (uveďte svoje prianie). Toto alebo niečo ešte lepšie." Posledná veta otvára cestu, aby nám do života vstúpila šťastná náhoda. Nepotrebujeme vedieť ako sa nám želanie naplní, dôležité je, že sa splní.

Ku kameňom sa správame s úctou a vnímame ich inak ako len veci. Ak nám majú pomáhať , byť manifestačné magické, tak je vhodná a dôležitá aj naša starostlivosť o kamene a celkový prístup k nim.

Zaujíma ťa: DRAHÉ KAMENE priťahujúce LÁSKU: Týchto 7 zaručí úspech vo vzťahoch

Ako môžeme použiť vhodný kryštál na zosilnenie našich prianí?

  1. Výber kryštálu, ktorý vás oslovil.
  2. Aktivujte kameň podľa spomínaných rád vyššie - aktivácia kryštálu.
  3. Predstavte si čo najjasnejšie a najintenzívnejšie čokoľvek, o čom snívate. Precíťte celým telom radosť zo splnenia tohoto sna. Predstavte si, aké to je, keď to už máte vo svojom živote. Predstavte si, ako táto dobrá energia z vašej predstavy prúdi do magických kryštálov (kameňa) vo vašich rukách.
  4. Požiadajte kameň, aby tento sen, zámer manifestoval a precíťte jeho silu manifestácie.
  5. Položte kryštál na miesto, kde ho budete mať často na očiach, alebo ho noste ako šperk, prípadne vo vrecku, aby vám váš sen pripomínal.

Odporúčame:  Príznaky psychického vyčerpania: Identifikujte ich včas a spomaľte!

Liečenie kameňmi

Drahé kamene, kryštály a vibrácie môžu byť použité aj na zosilnenie zámeru liečenia. To, že kryštály liečia a ich energetické princípy sú známe už z dávnych dôb. Je ťažké určiť presný čas prvých zmienok o liečivých účinkoch kryštálov a drahých kameňov, pretože tento koncept je spojený s dávnou históriou ľudstva a prešiel mnohými kultúrami a civilizáciami po tisíce rokov.

V starovekom Egypte napríklad verili, že drahé kamene ako nefrit, lapis lazuli a tyrkys majú ochranné a liečivé vlastnosti. Starovekí Gréci a Rimania používali rôzne drahokamy vrátane ametystu, topázu a achátu na liečenie rôznych chorôb a na podporu duševného zdravia. Čínska medicína používa kryštály ako jantár a nefrit na liečenie od staroveku.

V Indii, klasické ájurvédské texty, ktoré sú viac ako 5000 rokov staré, popisujú použitie kameňov a minerálov ako súčasť liečebných postupov.

Kryštály a vibračná frekvencia - ako ukončiť ich pôsobenie

Potom, ako je manifestácia pomocou vašich magických kryštálov naplnená, je vhodné ukončiť pôsobenie. Opäť kameň podržte v dlaniach a poďakujte mu, za jeho pomoc a prácu. Súčasne jasne vyjadrite, že tento účel už je ukončený. Následne kryštál dôkladne očistite pod tečúcou vodou, najlepšie pramenitou.

Znovu ho nabite na slnku alebo počas splnu a odložte ho, kým ho nebudete znova potrebovať. Ak vám kameň praskne alebo sa nejakým spôsobom poškodí, jeho možnosti pôsobenia a pomoci sa vyčerpali, ako aj jeho sila manifestovaní. V takom prípade opäť poďakujte a "vráťte" kameň odkiaľ prišiel - do zeme niekde na záhrade alebo v parku, v prírode, alebo do zeminy v kvetináči.

Zdroj: Judy Hallová, Magická síla kamenů


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní