Čím obdarovať na Vianoce svojich rodičov a starých rodičov?

Čím obdarovať na Vianoce svojich rodičov a starých rodičov?

Výber vianočných darčekov pre celú rodinu si vyžaduje občas poriadnu dávku fantázie. Hlavne, ak chceme darovať niečo originálne, čo toho druhého poteší a naozaj to využije. S deťmi je to jednoduchšie, pretože ich zoznam želaní je dlhý, no čím obdarovať svojich rodičov a starých rodičov, keď stále opakujú, že nič nepotrebujú?

Ponožky a papuče každý rok? Chcelo by to zmenu. Máme pre vás skvelý tip!

Poznáte tradičnú a klasickú ALPU?

Určite áno. Veď takmer každý z nás si ju pamätá, ako samozrejmú súčasť starkinej výbavy „prvej pomoci“ pri rôznych neduhoch tela. Veď francovkou „liečila“ snáď všetko. Bolela vás noha? Trápil zub alebo žalúdok? Vždy mala po ruke svoju obľúbenkyňu.

Alpa je tu s nami už 110 rokov a stále drží svieži krok. Klasická francovka, ale aj nové bylinné masážne gély, ktoré však vychádzajú z tradičnej bylinnej receptúry.

Našim skvelým tipom na darček pod stromček je darčekové balenie masážnych produktov ALPA. Na výber máte set s tradičnou francovkou alebo masážne produkty s konopným olejom. Vaši blízki tak môžu vyskúšať blahodárne účinky konopného oleja v spojení s francovkovou receptúrou, ktoré sú vhodné hlavne na masáž boľavých kĺbov, chrbta a ramien, ktoré trápi reuma alebo po fyzickej námahe.

Pozri aj: Starostlivosť o chodidlá počas zimy

Sme si istí, že tento darček je trefa do čierneho, že vyčarí úsmev na tvári našich milovaných starkých.

ALPA vám predstavuje líniu masážnych produktov pre masáž boľavých kĺbov a chrbta. Obsahujú 5% vysoko kvalitného konopného oleja lisovaného za studena, ktorý je už celé stáročia známy svojimi protizápalovými účinkami. Masáž Alpou s konopným olejom odporúčame hlavne pre kĺby, ktoré trápi reuma, artritída alebo artróza.

V zložení okrem konopného oleja, dominuje aj prírodný mentol, ktorý prináša príjemný chladivý pocit a extrakt z ďumbiera, ktorý vašu pokožku pri masáži lepšie prekrví.

Odporúčame: Čo jesť po cvičení? 9 potravín, ktoré sú dobrou voľbou!

Darčekový set ALPA pod vianočný stromček

Zdroj: Alpa

Kúpite v DM drogérii, 101 Drogerie, Teta, Tesco, Billa, Kaufland, Metro a vo vašej obľúbenej lekárni.

ALPA ďakuje za priazeň aj v roku 2023 a želá svojim zákazníkom prežitie pokojných Vianoc v zdraví a rodinnej harmónii.

www.alpa.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní