Demontujte, spojte a užite si - desaťdňové krabice Mixit 2go sú kráľmi zdravých raňajok

Demontujte, spojte a užite si - desaťdňové krabice Mixit 2go sú kráľmi zdravých raňajok

Ukončite rozmáčané banány a rozliate jogurty v školských batohoch. Mixit priniesol inovatívne riešenie, ktoré vám umožní ponúknuť nielen školákom raňajky plné "rizikových" zložiek bez akýchkoľvek obáv. V desaťdňových krabiciach Mixit 2go môžete deťom bez obáv dať musli s jogurtom alebo si pripraviť šalát s dresingom, a to bez strachu, že by sa musli zmäklo alebo že by sa šalát rozsypaný v krabici.

Konzumácia sladkostí zo školského bufetu alebo automatu počas prestávok nie je len nezdravá, ale tiež vám udrie do peňaženky...

A preto Mixit nášiel geniálny spôsob, ako mať so sebou do školy zdravé raňajky a vyhnúť sa tak prebytočným výdavkom aj zdravotným problémom. Desaťdňové krabice Mixit 2go prežijú umývačku riadu, mikrovlnnú rúru, chladničku a hlavne - energické deti. Pre malých i veľkých sú dostupné dve veľkosti pre rôzne hladiny hladu - 600 ml a 400 ml v farbách lososová a mentolová.

Všetky krabice majú dve úrovne, ktoré oddelujú jednotlivé zložky, takže ich môžete zmiešať až vtedy, keď vás zaskočí hlad alebo chuť na sladké. Predsa musli musí krúčkať v jogurte a nikto nechce konzumovať šalát, ktorý pláva celý deň v dresingu, nie?

Mixit navyše pripravil k Mixitu 2go aj rôzne kombinácie zložiek, aby príprava raňajok nebola už unavujúcou povinnosťou. A neskončil len pri musli...

Pozri aj: TOP bylinky na kašeľ: Ktoré z nich najlepšie zatočia s rôznymi druhmi kašľa?

Mixit 2go - desaťdňová krabica

Zdroj: Mixit

Mixit 2go - desaťdňová krabica

Mixit 2go - desaťdňová krabica 600 ml, 17,79 €

Väčšia verzia desaťdňovej krabice má vrchnú časť ideálnu na jogurt alebo mlieko a spodnú časť, ktorá je skvelá na obľúbenú zmes musli, ovocia alebo orechov. Potom stačí len demontovať, spojiť a vychutnať si.

Mixit 2go mini - desaťdňová krabica 400 ml, 14,59 €

Pre menšie deti a kompaktné batohy je ideálna krabica s objemom 400 ml, ktorá ponúka všetky výhody väčšej verzie, a navyše je ju vďaka menším rozmerom jednoduché nosiť kamkoľvek.

Degustačný balíček s Mixitom 2go, 24,99 €

Šťastné číslo 7 určuje množstvo toho najlepšieho z Mixitu v tomto degustačnom sete pre gurmánov. Bestsellery z musli so sadím a čokoládou, chrumkavé zmrazené ovocie a ďalšie lahôdky v kombinácii s desaťdňovou krabicou zmenia aj bežné raňajky na zážitok.

Prečo by sme teda neukončili obdobie zabudnutých rožkov v školských taškách a sušienok z automatu počas popoludňajšej prestávky? S Mixitom je to také jednoduché...

 

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní