Týchto 10 vecí vám zmení spálňu na miesto vašich snov a váš milostný život opäť ožije!

Týchto 10 vecí vám zmení spálňu na miesto vašich snov a váš milostný život opäť ožije!
  • 01.12.2023
  • Lenka Biba Slovak

Vaša spálňa nie je len miestom na oddych a potešenie, ale aj priestorom, kde vo vašom živote môže prekvitať láska a vášeň. Podľa feng shui či starodávnej indickej architektonickej disciplíny, môže usporiadanie a tok energie vo vašej spálni výrazne ovplyvniť váš milostný život. Začlenením špecifických princípov navrhnutých na posilnenie lásky a romantiky môžete vytvoriť pokojné a príjemné prostredie, ktoré priťahuje pozitívne zmeny a lásku do vášho života.

Začlenením týchto princípov do svojej spálne môžete vytvoriť prostredie, ktoré nielen podporuje odpočinok a potešenie, ale tiež pomáha pestovať lásku, vášeň, milovanie a intenzívny sexuálny partnerský život. Táto prastará prax vám môže pomôcť dosiahnuť zdravý a naplnený romantický vzťah vytvorením pozitívneho a vyváženého toku energie vo vašej spálni.

Milostný život, harmonické vzťahy a intímny život

Urobte z vašej spálne útočisko lásky a romantiky - a to veľmi jednoducho! Usporiadanie nábytku, farebná schéma a umiestnenie dekoratívnych predmetov vo vašej spálni, to všetko môže ovplyvniť tok energie a vytvoriť harmonickú atmosféru podporujúcu lásku a romantiku.

Napríklad ideálne umiestnenie vašej postele, smer, ktorým sa počas spánku pozeráte, a farby, ktoré si vyberiete, to všetko môže zohrávať úlohu pri zlepšovaní toku energie vo vašej spálni, čo má vplyv v neposlednom rade aj na váš sexuálny život.

Spálňa a sexuálny život

Premeňte svoju spálňu na útočisko lásky starostlivým skúmaním polohy postele, výberom vhodného nábytku a farieb a udržiavaním vyváženého a organizovaného prostredia.

Pamätajte, že cieľom je vytvoriť prostredie, ktoré podporuje emocionálne spojenie, intimitu a dôveru.

  • Uvedením týchto návrhov do praxe môžete do svojho života pritiahnuť lásku a romantiku a vychutnať si pokojnú atmosféru spálne, ktorá skutočne podporuje a posilňuje vaše vzťahy.
  • Tak choďte do toho a začnite dobrodružstvo vytvárania láskyplného a romantického prostredia, kde vy a váš manželský partner nájdete pohodlie, obnovu a užšie puto.

Neprehliadnite: Sex v tehotenstve - áno alebo nie? Je potrebná ochrana? Neublížime bábätku?

1. Umiestnenie postele

Je veľmi dôležité, kam uložíte svoju posteľ. Umiestnite svoju posteľ k nosnej stene v juhozápadnom rohu miestnosti. Predpokladá sa, že toto usporiadanie prehlbuje lásku medzi pármi a podporuje pocit stability a bezpečia vo zväzku.

2. Tvar postele a matrac

Vyberte si posteľ, ktorá je štvorcová alebo obdĺžniková, pretože nepravidelné tvary môžu narušiť tok energie v priestore. Aby ste zachovali zdravé vzťahy, vyberte si matrac, ktorý je pohodlný a zároveň poskytuje aj dostatočnú primeranú oporu.

3. Farby čela a steny

Robustné čelo za posteľou symbolizuje podporu a stálosť v spojení. Nepoužívajte čelo postele s ostrými hranami, pretože môžu vyvolať zlú energiu. Vyberte si upokojujúce odtiene stien spálne, ako sú pastelové, ružové a broskyňové, pretože to pomôže vytvoriť romantickú a pokojnú atmosféru.

4. Rovnováha prvkov

Aby ste vytvorili pokojnú atmosféru, udržujte prvky vo vašej spálni v rovnováhe. Ak chcete pridať teplo a pohodlie, kombinujte mäkké textílie, mäkučké koberce a plyšové vankúše. Ak chcete zvýšiť tok pozitívnej energie, pridajte prírodné zložky, ako sú voňavé sviečky, éterické oleje, živé rastliny alebo čerstvé kvety. Tie môžete umiestniť napríklad aj na nočné stolíky, ktoré by mali dotvoriť celkový dojem vašej spálne.

Nazabudnite ani na seba! Sexi spodná bielizeň podporí intimitu, vášeň a sexuálnu energiu medzi partnermi.

Odporúčame aj: Sex a chudnutie: Mýtus alebo na tom naozaj niečo bude?

5. Uvoľnite sa a zorganizujte svoj priestor

Tok pozitívnej energie môže byť brzdený a stres môže produkovať preplnená, neusporiadaná spálňa. Udržujte preto svoju spálňu čistú a organizovanú. Aby ste mali veci pekne poskladané a umožnili energiu voľne prúdiť, vytvorte si dostatok úložného priestoru.

6. Osvetlenie

Správne osvetlenie môže zlepšiť náladu vo vašej spálni. Využite teplé, jemné osvetlenie na vytvorenie útulnej a romantickej nálady. Vyhnite sa ostrému alebo jasnému osvetleniu, ktoré môže narušiť pokoj oblasti.

7. Umiestnenie zrkadla

Zrkadlá by nemali smerovať priamo k posteli. Vyhnite sa zaveseniu zrkadiel v spálni, ak je to možné. Ak máte zrkadlo, uistite sa, že nie je umiestnené tak, aby odrážalo vašu posteľ, keď spíte. Predpokladá sa, že zrkadlá zväčšujú energiu, takže ich umiestnenie pred posteľ môže narušiť pokoj.

8. Elektronika a prístroje

Elektromagnetické vlny, ktoré vyžarujú elektronické zariadenia, ako sú televízory, počítače, telefóny či tablety, môžu narušiť tok energie vo vašej spálni. Obmedzte, zabezpečte zakrytie elektronických zariadení alebo úplne odstráňte ich používanie vo vašej spálni. Vytvorte si miesto, ktoré bude slúžiť len na intimitu, voľný čas a relax.

Tip pre vás: Penový valec - foam roller: tajomstvo účinného cvičenia a rýchleho regenerovania

9. Umelecké diela a dekorácie

Vyberte umelecké diela a doplnky, ktoré inšpirujú lásku, harmóniu a komunitu. Vychutnajte si romantické umelecké diela alebo fotky vás a vášho partnera, ktoré predstavujú lásku a príjemné spomienky. Vyhnite sa pozeraniu obrázkov, ktoré sú depresívne alebo násilné.

10. Dotyky a spojenia

Doprajte svojej spálni jedinečné akcenty, ktoré prejavia vašu lásku a náklonnosť. Ukážte sentimentálne predmety, ktoré majú pre vás oboch jedinečný význam, ako sú darčeky alebo suveníry od vášho partnera. Príjemnú energiu vo vašej spálni môžete zvýšiť tým, že sa obklopíte spomienkami na vašu lásku.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní