Plavky – aké farby budú tento rok trendy?

Plavky – aké farby budú tento rok trendy?

Po dlhej a chladnej zime sme sa oficiálne dočkali jari a začína leto! Vďaka tomu je teraz ideálny čas na to, pridať do vášho šatníka nové plavky. Nie je predsa nič zlé na tom, byť pripravená na teplé počasie! 

A bez ohľadu na to, či milujete bikiny so šnúrkami, alebo roztomilé háčkované súpravy, existuje množstvo štýlov a farieb, ktoré ovládnu všetky vaše obľúbené značky.

Nosia sa volány, vysoký pás, a šnúrky

Hitom roku 2022 v podstate nie je nič, čo by sme ešte nepoznali. Dizajnéri tento rok prišli s obrovským množstvom vylepšených dizajnov, ktoré sme nosili aj minulý rok. Trendom sú nám už dobre známe volány, ktoré pôsobia romanticky a veľmi žensky. Uvidíte ich najmä na topoch, nakoľko na bikinách by vás mohli zbytočne rozširovať.

V oblasti bikín je jednoznačne trendom vysoký pás, ktorý tento rok budeme nosiť v podstate ku všetkému a za každých okolností. I keď sa vysoký pás postupne vytráca z nohavicových trendov, v oblasti plaviek je to presne naopak. Silueta so zúženým pásom, ktorá nádherne vytvaruje vašu postavu bez ohľadu na vek, tvar postavy, alebo váhu rozhodne túto sezónu hrá hlavnú úlohu. Aj vďaka tomu tieto bikiny dámy na celom svete tak milujú, a niet divu, že sa neustále vracajú do hry.

Výrazným trendom sú tento rok aj šnúrky. Vyskúšajte dvojdielne plavky s jemnými takmer neviditeľnými šnúrkami, prípadne stavte na klasické trojuholníkové plavky, a šnúrky si previažte okolo pása. Podobným spôsobom môžete obohatiť aj klasické jednodielne plavky, ktoré sú zaujímavo vykrojené.

Všetko, čo sa blyští

Rok 2022 dáva priestor zažiariť, a to doslova. Najštýlovejším trendom sú trblietky! Nezáleží pritom na tom, či ide o trblietavú látku alebo o našité kamienky – pokiaľ v tom žiarite, je to trendy. Vybrať si samozrejme môžete z obrovského množstva farieb a druhov plaviek, takže by ste nemali mať problém nájsť tie, ktoré sa vám hodia, no zároveň sa vám páčia. 

Objavte napríklad plavky na Answear, kde sa rozhodne stretnete aj s týmto trendom. Vyskúšajte napríklad trblietavú čiernu, škoricovú, vojenskú zelenú, alebo bordovú, ktoré dominujú tohtoročným prehliadkovým mólam.

celé plavky

Zdroj: answear.sk

Klasika i nové odtiene

V oblasti farieb sa tento rok pri výbere plaviek príliš nezapotíte. Teda minimálne pri určovaní toho, ktorá farba je „in“. Trendom sú totiž farby všeobecne a nosia sa v podstate úplne všetky!

Pokiaľ milujete klasiku, vyberte si tmavomodré, čierne, biele, alebo telové plavky, ktoré sú obohatené o zaujímavé výkroje, šnúrky, prípadne sú ušité z trblietavej látky. Tie môžete zároveň jednoducho skombinovať aj do rôznych outfitov, alebo ich ľahko skryjete pod vaše letné šaty. V tomto prípade rozhodne siahnite po klasickej ležérnej móde, ktorá vám na to ponúkne dostatok priestoru. Vyskúšajte napríklad letnú kolekciu od Tommy Hilfiger, ktorú si môžete kúpiť na Answear.

Bláznivé farby alebo pastely? Je to na vás!

Ak máte chuť na trochu farieb, perfektné – tento rok totiž farbám skutočne praje! Prídu si na svoje aj milovníčky rôznych vzorov.

Populárne sú najmä vzory z obdobia 70-tych a 90-tych rokov, no postupne sa vracajú (alebo skôr nikdy neodišli) zvieracie vzory, ktoré nájdete v rôznych farebných, najmä neprirodzených kombináciách. Leopardí alebo hadí vzor s nádychom pastelovej modrej alebo jemnej ružovej? Rozhodne áno.

Podobne veľké ÁNO môžete povedať všetkým pastelovým odtieňom, pretože tie tento rok dominujú prehliadkovým mólam. Doplňte vaše plavky dámskymi espadrilkami na vysokom klinovom podpätku, prehoďte si cez ne čipkovaný prehoz, nasaďte si vaše slnečné okuliare, a ste pripravená na leto tak, ako ešte nikdy predtým!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní