Ktoré znamenia by si v novembri mali dať pozor na bolesti hlavy?

Ktoré znamenia by si v novembri mali dať pozor na bolesti hlavy?
  • 15.11.2023
  • Lenka Biba Slovak

November prináša dobré aj zlé správy pre rôzne znamenia zverokruhu, pokiaľ ide o naše zdravie. Poďte sa dnes pozrieť spolu s nami na to, ktoré znamenia by si mali dať tento mesiac pozor na migrénu či bolesti hlavy a jej rôzne druhy.

Poznáte to aj vy? V hlave vám duní bolesť a zväčša aj udiera znova a znova - vo vlnách či v pravidelných intervaloch. Príznaky migrénovej bolesti hlavy sú ľahko rozpoznateľné, ale nie je ľahké ich zastaviť, keď začnú. Čo na to hviezdy pre november 2023?

Bolesti hlavy a znamenia zverokruhu - čo hovoria hviezdy na november 2023?

Migréna je jednou z vecí, ktorým sa nemožno vyhnúť, ale bez ktorých by nám všetkým bolo lepšie. Jednou z informácií, ktoré niekedy mnohí ľudia zdieľajú, je myšlienka, že niektoré veci ju spustili, a ak sa týmto veciam dokážete vyhnúť, budete na tom z dlhodobého hľadiska oveľa lepšie. 

Ale dostať bolesti hlavy či migrénu pod kontrolu nie je len o vašom prostredí, ale aj o veciach, ktoré vás prirodzene ovplyvňujú. Ak sa obrátite na astrológiu, aby ste vysvetlili svoje migrény, môže vám to pomôcť dostať sa k hlavnej príčine, aby ste sa im v budúcnosti vyhli.

Pozrite si preto spolu s nami na to, ktoré znamenia zverokruhu by si mali dať väčší pozor na neželané bolesti podľa hviezd!

BARAN (21.marec - 20.apríl)

November sa pre vás začal veľkým finančným tlakom, a preto s množstvom finančných problémov prichádza úzkosť a stres. Bolesti hlavy a migrény sú tak u vás nevyhnutné. Pite veľa tekutín, aby bolo vaše telo hydratované. Zelený čaj môže taktiež pomôcť.

Migréna často súvisí so stresom. Vo všetkom, čo robíte, pracujete najtvrdšie a najdlhšie. Ak si vezmete prácu navyše, budete sa cítiť užitoční, no z dlhodobého hľadiska môže byť stres príliš veľký. Tento životný štýl si u vás vyberá daň.

  • Migréna môže byť jedným z vedľajších účinkov, ktorý vás silne zasiahne.
  • Nebudete tak schopní fungovať tak, ako ste zvyknutí.

Neprehliadnite: Prírodné antibiotiká, ktoré ničia baktérie. Týchto 11 zázračne účinkuje na zdravie a máte ich doma

RAK (22.jún - 22.júl)

Emocionálne to bude pre vás silný mesiac. Aby ste sa vyhli stresu, ktorý s tým súvisí, varte si ľahké a zdravé jedlá, aby ste získali dostatok energie a vytrvalosti na to, aby ste mohli čeliť problémom. Vždy empatický Rak bude mať kvôli svojej empatii migrény.

  • Vcítiť sa do ľudí okolo vás nie je prechádzka ružovým sadom a Rak sa môže ľahko ocitnúť zahrabaný v emocionálnej traume a záťaži iných.
  • Ich pripútanosť k priateľom a rodine môže tiež pociťovať skôr zodpovednosť než voľbu, čo vedie k bolestiam hlavy mnohých druhov.

PANNA (23.august - 22.september)

Skúste robiť jogu a silové cvičenia, aby ste udržali svoju myseľ bez stresu a pozitívne aktívnu. Tento mesiac budete potrebovať extra silu, aby ste zvládli všetky vaše povinnosti. Panna si zoberie všetky úlohy a prácu navyše a vyplní každú voľnú sekundu, aby sa pokúsila maximalizovať svoje aktivity. Toto si ale vyberá svoju daň! 

  • Panna má migrény, pretože veľa pracuje. 
  • A naberajú si príliš veľa na to, aby zostali šťastní alebo zdraví.

VÁHY (23.september - 23.október)

Toto je pre vás dobrý mesiac. POZOR - druhá polovica mesiaca vám môže spôsobiť problémy s bolesťami hlavy alebo uší. Dajte si kokosovú vodu a iné ovocné šťavy, aby ste sa udržali hydratovaní. Vyhnite sa však sýteným nápojom.

  • Váhy zažívajú migrény, pretože to všetko zadržiavajú.
  • Čiastočne preto, že NENÁVIDIA konfrontáciu a urobia takmer všetko, aby sa jej vyhli, no zároveň nedokážu prestať byť posadnutí konkrétnym problémom.
  • Neprejaviť svoje vlastné túžby a potreby je ťažké a obetujú svoje šťastie, len aby boli blízko k ostatným.
  • To ich vedie k tomu, že sú klbko stresu a nešťastia - dokonalá migrénová búrka.

ŠKORPIÓN (24.október - 22.november)

Toto je pre vás dobrý mesiac, pretože vaše silné duševné zdravie vás bude viesť počas celého mesiaca. Nepite príliš veľa studených nápojov a nepúšťajte sa do akéhokoľvek pitia akoholu. Dajte si vegánske jedlo a radšej pite limetkovú vodu.

Úprimne povedané, byť Škorpiónom je únavné! Neustále sa pohybujete na vrcholoch a pádoch, cítite emócie na maximum a tento vnútorný hurikán na vás neustále útočí. Škorpión má migrény, pretože existujú vášnivo a cítia každý okamih naplno. A to znie vyčerpávajúco.

  • Sú tiež žiarliví a tajnostkárski a obe tieto veci spôsobujú veľký stres, ak sú prítomné v ich živote.
  • Žiarlivosť si taktiež vyberá daň na vašich vzťahoch.

Odporúčame aj: Meškanie menštruácie? Máme vysvetlenie a aj užitočné rady

VODNÁR (21.január - 20.február)

Tento mesiac budete môžete prežiť doslova bezstarostný čas - cvičte meditáciu a pravidelné fyzické aktivity, ktoré vám pomôžu získať potrebnú koncentráciu. Vyhnite sa vyprážanému jedlu. Vodnár, známy tým, že je mimoriadne intelektuálny.

POZOR - budete mať však migrény, keď budete príliš dlho zápasiť s rovnakými problémami.

  • Hoci riešenie problémov je vašou silnou stránkou, neschopnosť nájsť odpoveď je frustrujúca a zanecháva vo Vodnárovi pocit, že je vyhorený.
  • Výsledkom toho sú však bolesti hlavy a silné migrény.

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní