Ako sa udržiavajú v kondícii najznámejšie modelky: Toto sú ich zbrane

Ako sa udržiavajú v kondícii najznámejšie modelky: Toto sú ich zbrane
  • 05.12.2020
  • Radka Vargová

Patria medzi najznámejšie české a slovenské modelingové tváre. V tomto biznise sa tieto známe modelky pohybujú už niekoľko rokov. Okrem krásnej tváre sú ich doménou hlavne vypracované telá. Ako sa udržiavajú v kondícii? Posvietili sme si na tajné zbrane piatich úspešných modeliek. Ak vyskúšate tieto cvičenia aj vy, tiež sa budete môcť pýšiť závideniahodnou postavičkou.

Daniela Peštová

Pred pár týždňami oslávila 50-te narodeniny a pokojne môžeme povedať, že nikdy nevyzerala lepšie. Reč je o jednej z najúspešnejších česko-slovenských modeliek vôbec, pôvabnej Daniele Peštovej. Daniela je stále veľmi aktívna v tejto brandži, dokonca hviezdi v novej kampani značky Victoria´s Secret. Ako to, že vyzerá lepšie, ako o polovicu mladšie kolegyne. Aké je tajomstvo tejto blondíny? Odpoveď je jednoduchšia ako by ste čakali – môže za to joga. Vraj tej posledné roky vďačí za pevnú postavičku. Daniela dokonca prepadla joga kurzom a jednoducho deň bez tejto aktivity si nevie predstaviť. Disciplína je pre ňu dôležitá a ak cvičíte s odhodlaním, tak sa výsledky dostavia veľmi rýchlo.

Pozri tiež: Fitness rutina Kendall Jenner: Jedna vec rozhoduje o všetkom

Michaela Kocianová

Spinnig – to je tajomstvo štíhlych nôh Michaely Kocianovej. Známa blondína nedá dopustiť na túto aktivitu a pri pohľade na jej nohy sa nestačíme diviť. Veď ktorá iná známa Slovenka sa môže pochváliť takýmito nohami? Samozrejme, zima nie je vhodné obdobie na bicyklovanie po prírode, no v tomto prípade nemusíte vešať hlavu. Stačí sa vybrať na stacionárny bicykel. Ak ste v tejto aktivite začiatočník, začínajte postupne sama v posilňovni. Ak máte dobrú kondičku, môžete sa pustiť do spinning lekcie. Tento tréning je síce náročnejší, no na konci vás čaká vytúžená odmena v podobe dokonalej figúry. Úspech zaručený!

Erika Palkovičová

Modelka Erika Palkovičová pôsobí na prvý pohľad ako krehké žieňa, no nedajte sa zmiasť. Táto modelka prepadla vášni, ktorá bola kedysi spájaná len s tvrdými mužmi. Box. Erika dokáže drieť hodiny v ringu, čo však prináša výsledky. Jej postava je tiež bez chybičky. Boxovanie pod dozorom trénera je vynikajúcou príležitosťou ako „vyfiltrovať" hlavu, no zároveň zlepšiť svoju kondíciu, zapracovať na ochabnutých rukách, no tiež na spevnení coru. Zároveň vďaka poteniu vyplavíte z tela nahromadené toxíny

Simona Krainová

Má 47 rokov, dve deti a stále mladistvý vzhľad, ktorý jej závidia mnohé kolegyne. Simona Krainová jednoducho stále ohuruje. Medzi jej najväčšie vášne patrí behanie, no túto aktivitu dopĺňa aj o ďalší šport, ktorý je medzi modelkami veľmi obľúbený a zaujal aj Simonu. Ide o total barre cvičenie – spojenie pilatesu a barre cvičenia a keďže naň nedajú dopustiť aj svetové topmodelky, mal by byť v centre pozornosti aj u vás. Aj keď absolvujete jeden tréning týždenne, bude to mať značný vplyv na vašu figúru. Týmto cvičením si predĺžite svaly a spevníte každú jednu partiu tela. Celulitída či spodné bruško nebudú viac vašim problémom. Rovnako tak ani ovisnutá koža na rukách. Pustiť sa do neho môžete aj doma. Viac informácií o tomto cvičení nájdete aj v tomto článku: Total Barre tréning: Unikátny spôsob ako vyrysovať svoje telo. Milujú ho i modelky

Denisa Dvořáková

Článok o neobyčajnej aktivite tejto modelky sme vám priniesli pred pár dňami. Jej tajomstvom štíhlej postavy (a aj imunity) je otužovanie. Tejto aktivite sa venuje zopár rokov a nedá na ňu dopustiť. Nie je to však všetko. Rovnako ako Simona, aj Denisa Dvořáková preferuje behanie, no pred tým sa rada zahreje. Napríklad zopár základnými cvikmi, ktoré určite zvládnete aj vy. Špeciálne brušku venuje pozornosť a to, že je ploché, je výsledkom aj tohto cvičenia.

Video si môžete pozrieť, keď kliknete na šípku vpravo!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní