Fitness rutina Veroniky Vágnerovéj: Čo ju udržiava vo forme?

Fitness rutina Veroniky Vágnerovéj: Čo ju udržiava vo forme?
  • 24.10.2020
  • Radka Vargová

V roku 2007 získala Veroniká Vágnerová, vtedy Husárová, vytúženú korunku krásy. Od jej triumfu na Miss Slovensko síce ubehlo už 13 rokov, no dlhonohá bruneta vyzerá dnes lepšie ako pred rokmi. Ako sa udržiava vo forme, čo je jej „tajomstvom" krásy? To nám osobne prezradila v krátkom rozhovore. 

Ako sa momentálne kvôli obmedzeniam udržiavaš vo forme?

Snažím sa stále cvičiť pravidelne. Preferujem online jogu alebo menšie štúdia, ktoré sú sprístupnené a môže si tam zacvičiť maximálne šesť ľudí v skupine. 
 

Vyskúšala si aj nejaké online tréningy?

Zatiaľ len tú jogu. Nie je to úplne ono, ale aspoň niečo. Mám rada pohyb a rada sa udržiavam vo forme. Tak keď to inak nejde, nič sa nedá robiť. Myslím, že teraz je to o to náročnejšie, pretože počasie nie je úplne vhodné na cvičenie vonku

Odporúčame: Sex a chudnutie: Mýtus alebo na tom naozaj niečo bude?

Preferuješ športovanie vonku alebo vo fitku (momentálne doma)?

Fitness centrá ako také veľmi neobľubujem. Ak si chcem zabehať, idem radšej do prírody. Dáva mi to väčší zmysel, ako civieť na stenu v nejakom fitku.

Aké cvičenie je pre tvoju postavu najefektívnejšie?

Jednoznačne joga. Toto cvičenie posilní telo aj myseľ. Zároveň, ak ju robíte pravidelne, dokáže krásne vyformovať vaše telo a spevniť svaly ako žiadne iné cvičenie. A tiež mi vyhovuje aj po zdravotnej stránke. Je to také viacúčelové cvičenie, preto som jej prepadla.

Zacvičíš si každý deň? Alebo ťa v tomto smere ovplyvňuje nálada?

Ako som už spomínala, preferujem pravidelnosť. Snažím sa cvičiť každý deň, ale nie vždy je to možné, a potom mi to veľmi chýba. Stáva sa, že si potom týždeň nedám ani deň pauzu.

Riešiš vôbec diéty? Potrebuješ nejako obmedzovať svoj jedálniček?

Diéty veľmi neriešim. Stravujem sa v štýle 18/6 – t.j. 18 hodín telo trávi a oddychuje od jedla a jem len tých 6 hodín. Nastaviť si to môže každý individuálne, mne to vyhovuje takto. Nejako extrémne sa však neobmedzujem. Doprajem si napríklad aj rezeň k obedu. Ale, samozrejme, nie každý deň. 

Držala si niekedy extrémne prísnu diétu?

Myslím, že v minulosti som držala aj prísnejšiu diétu, ale dnes už takéto veci nepraktizujem. Keď je to potrebné a musím schudnúť v krátkom čase alebo si vyformovať rýchlejšie postavu, prejdem na svoj 3-dňový beauty smoothie program, po ktorom sa cítim ľahšia a zároveň tým dodám telu vitamíny a minerály. Tento „program" si naordinujem raz do mesiaca. Počas 3 dní pijem len čerstvé smoothie zeleninové alebo ovocné nápoje. 

Aký smoothie nápoj je tvoj najobľúbenejší?

Z môjho smoothie programu je to jednoznačne hneď „raňajkové" smoothie, ktoré obsahuje masala korenie, kurkumu, mandľové mlieko, konopný proteín, ďatle a chia semienka.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní