Mikulášska nádielka od Mixit: Kíl navyše sa báť nemusíte!

Mikulášska nádielka od Mixit: Kíl navyše sa báť nemusíte!

Pred Vianocami sú všade hromady sladkostí a mikulášske sladkosti a adventné kalendáre zdravému stravovanie väčšinou až tak nepomáhajú. Ako to vyriešiť, ak by ste do detí v zime radi dostali okrem cukroviniek aj niečo výživnejšie? Spoľahnite sa pri výbere na Mixit.sk, ktorý má v ponuke priamo produkt s názvom Mikulášska nádielka. Jeho zloženie vás príjemne prekvapí a navyše si ušetríte prácu, celý Mikuláš v jednom balení.

Odporúčame: Prečo jesť kaleráb? Neuveríte, čo dokáže táto nenápadná zelenina!

 
Mikulášska nádielka

Zdroj: Mixit

Mikulášska nádielka

Sladkú pochúťku si ako odmenu na Mikuláša zaslúžia všetky deti. Preto Mixit ponúka takú Mikulášsku nádielku, ktorá zachutí aj tým najväčším maškrtníkom a ktorej zloženie poteší všetkých rodičov. Sladké datle a figy, výber z najobľúbenejších orieškov, brusníc a Physalis. Mixit si pre svoju Mikulášsku nádielku pripravil absolútny top zo svojej ponuky. Tubus s vianočným motívom naplnený po okraj orieškami a lyofilizovaným (mrazom sušeným, a preto úžasne chrumkavým) ovocím bude aj tento rok dochucovať predvianočný čas. Nielen dochucovať – Mikulášska nádielka sladko a vianočne taktiež vonia. A navyše, ako je to pri Mixite zvykom, aj obal, krásny maľovaný tubus, stojí za to.

Mixit chrumkavé ovocie

Zdroj: Mixit

Obľúbeným detským darčekom sú aj tubusy plné chrumkavého ovocia. To je lyofilizované, teda mrazom sušené, a chutí snáď ešte lepšie, než to čerstvé. Je prirodzene sladké, pritom neobsahuje žiadny pridaný cukor, len 100% ovocia, takže namiesto výčitiek sa môžete radovať, koľko ovocia váš potomok zjedol!

Zaujme vás: Ako si doplniť vitamín K? Je ho viac v mäse či rastlinných zdrojoch?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní