Swarovski overal a žiadna košeľa: Harry Styles na odovzdávaní cien Grammy všetkých prekvapil

Swarovski overal a žiadna košeľa: Harry Styles na odovzdávaní cien Grammy všetkých prekvapil

Harry Styles sa na červenom koberci doslova ligotal. Na odovzdávaní cien Grammy 2023 sa predviedol v overale s približne 250 000 Swarovského kryštálmi. Jeho výstrednosť, pri ktorej poodhalil svoju mužnú hruď, nie je vôbec ničím výnimočným. Spevák je totižto známy svojimi excentrickými a odvážnymi vzhľadmi na červenom koberci. Je sebavedomý, sám sebou a nikdy sa nebojí experimentovať s módou.

Ako uvádzajú všetky zahraničné média, farebný, kryštálmi zdobený overal bol vyrobený na zákazku parížskou odevnou značkou EGONLAB v spolupráci so spoločnosťou Swarovski. Avšak, to nebolo všetko! Dlhoročný Harryho stylista si dal záležať aj na doplnkoch. Pri nich sa držal jednoduchosti – Harry mal na sebe biele čižmy, svoj obľúbený náhrdelník a jeho ruky zdobili prstene.

Dámy, dostal aj vás Harry do kolien? Jeho harelkýnový overal (niekto by tiež povedal patchworkový overal) s hlbokým výstrihom, ktorý mu odhaľoval hruď a rovnako tak aj tetovania, sa dozaista zapíše do dejín módneho priemyslu.

Pozri aj: Najkratšie trvajúce manželstvá v Hollywoode, ktoré sa neslávne zapísali do histórie

Harry Styles

Zdroj: instagram.com/egon_lab/

Jedinečný kúsok, ktorého tvorba trvala 150 hodín

„Tento jedinečný kúsok vyrobený na mieru je prepisom Harryho aury a jeho nebojácneho prístupu k móde. Silná farebná kombinácia je vizuálnou metaforou jeho osobnosti, jeho odhodlania k sebavyjadreniu a úplnej akceptácii. Pracovali sme so Swarovského kryštálmi, pretože tie akoby ožívali, keď svetlo tancuje po ich povrchu v hypnotickej šou. Je to ako okno do iného sveta, sveta čistej mágie a zázrakov." vyjadrila sa značka EGONLAB pre zahraničné média.

Samotná značka na sociálnej sieti Instagram tiež uviedla, že výroba tohto overalu na zákazku trvala 150 hodín (ide o ručnú prácu). Pozostáva z 250 000 Swarovského kryštálov v deviatich rôznych farbách.

Zdá sa však, že spevák v tomto outfite dlho nevydržal. Na pódiu sa neskôr, pri preberaní ceny Grammy za najlepší popový vokálny album „Harry’s House“, predviedol v ďalšom outfite. Na sebe mal skrátené smokingové sako, strieborný top a ťavie nohavice.

Neprehliadni: Reese Witherspoon nemá ďaleko od 50-tky, no telo má ako dvadsiatnička. Ako to robí?

Harry Styles - odovzdávanie cien Grammy

Zdroj: instagram.com/egon_lab/

spevák Harry Styles

Zdroj: instagram.com/egon_lab/

Harry Styles Grammy 2023

Zdroj: instagram.com/egon_lab/

skladateľ Harry Styles

Zdroj: instagram.com/egon_lab/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Katarína Hrtúsová 07.02.23 20:23

KH
karma
79.00

Nemôžem povedať, žeby sa mi overal nepáčil, Viem si ho predstaviť skôr na žene. U muža to vo mne vyvoláva zmiešané pocity.

  • 1
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 11:15

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 11:15

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

Mária Sivová 08.02.23 07:20

MS
karma
100.00

K nemu sa mi aj takáto extravagancia hodí.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní