Rekonštrukcia kuchyne: investícia do budúcnosti aj kvality života

Rekonštrukcia kuchyne: investícia do budúcnosti aj kvality života

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo ľudia rekonštruujú svoje kuchyne, aj keď by ešte možno niekoľko rokov poslúžili? Investícia do novej kuchyne nie je len o peniazoch, ale aj čase, ktorý strávite v kuchynskom štúdiu a aj samotnou realizáciou. Ide však o investíciu, ktorá sa oplatí. Prečo?

Investícia, ktorá sa vráti

Možno sa pýtate, načo rekonštruovať, ak potom nehnuteľnosť predám. Nemusíte ju predávať hneď, ale niekedy na takúto situáciu príde a 70 - 80 percent z investície do rekonštrukcie sa vám predajom vráti. Okrem toho sa zvyšuje hodnota nehnuteľnosti, a to je to, na čom pri predaji záleží.

Odporúčame: Prietržník holý – prírodný pomocník pre močové cesty. Ako ho použiť?

Rekonštrukciou získate kuchyňu šitú na mieru

V spolupráci s kuchynským štúdiom vytvoríte kuchyňu, ktorá zodpovedá vášmu životnému štýlu. Vždy ste túžili po kuchynskom ostrovčeku? Alebo chcete miesto, kde si vaše deti môžu napísať aj domáce úlohy, zatiaľ čo vy budete pripravovať večeru? Rekonštrukciou získate vysnívanú kuchyňu pre vás a vašu rodinu.

Varenie vás bude baviť

Ak ste si povedali, že toto zrejme nebude váš prípad, možno budete prekvapení. Mnoho ľudí sa radšej stravuje v reštaurácii a rýchlom občerstvení práve vďaka zastaralým spotrebičom a vybaveniu. Nová, funkčná a moderná kuchyňa plná smart spotrebičov, to je doslova lákadlom na prípravu chutných jedál. Navyše je dokázané, že keď si pripravujete jedlo sami, snažíte sa o zdravšie alternatívy, a tak je aj váš životný štýl omnoho zdravší.

Odporúčame: Je plytvanie jedlom problémom aj vašej domácnosti? Tu je 10 tipov, ako to napraviť!

Jednoduchšia údržba

Moderné kuchynské linky majú povrchovú úpravu, ktorá zaberie minimum času na údržbu. Vďaka šikovným výsuvným systémom a praktickým riešeniam na organizáciu kuchynského náradia okrem toho udržíte vnútorný priestor skriniek a zásuviek prehľadný. Priehradky na organizáciu ľahko vyberiete a zásuvky vyčistíte

Moderné a úsporné spotrebiče

Rekonštrukciou kuchyne získate nielen priestor naviac, ktorý bol pôvodne zaprataný malými spotrebičmi rozhádzanými na kuchynskej linke, ale nové integrované spotrebiče budú tiež úspornou alternatívou, čo sa pri rastúcich cenách energií vždy hodí.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní