3 tipy, ako si vybrať ideálne dámske oblečenie na jar

3 tipy, ako si vybrať ideálne dámske oblečenie na jar

Každá žena si oblečenie vyberá aj podľa toho, aby v ňom vyzerala dobre. Teplé dni sa k nám nezadržateľne blížia, takže automaticky robíme v skriniach revíziu a zisťujeme, či si máme čo obliecť v novej sezóne.  Aby sme vám pomohli, pripravili sme niekoľko jednoduchých nákupných tipov, vďaka ktorým môžete nájsť tie najlepšie tričká a šaty pre vás.

Poznáte svoj farebný typ?

Viete o tom, že dámske oblečenie dokáže zvýrazniť, alebo naopak, potlačiť, vašu prirodzenú krásu? Pri výbere správnych farieb treba dávať pozor na to, akú máte farbu pleti, odtieň vlasov, farbu očí a aký tón má vaša pokožka. Farby oblečenia, ktoré nám dodajú správny šmrnc a budeme v nich pôsobiť mladšie, sviežejšie a zdravšie, sú totiž úzko prepojené s tým, ku akému farebnému typu patríme.

Najjednoduchšie svoj typ určíte pomocou šatkovej metódy - k odlíčenej tvári si postupne pri prirodzenom svetle prikladajte látky rôznych farieb, aby ste videli, ktoré vašej pokožke lichotia a v ktorých pôsobíte mdlo. Takto sa budete môcť ľahko rozhodnúť, aké farby najmä v oblasti tváre budú pre vás najvhodnejšie, aby ste si svetre, mikiny, tričko či šaty a ďalšie kúsky zladili práve s ohľadom na svoj typ. Zbytočne totiž minieme veľa eur na nesprávne odtiene, fantastický vzhľad len ťažko dosiahneme.

Odporúčame: TOP zdroje probiotík: V ktorých potravinách ich nájdeme?

ako sa obliekať podľa typu postavy

Zdroj: Shutterstock®

Obliekajte sa podľa typu postavy

To, že nemáte figúru modelky, ešte neznamená, že nemôžete vyzerať výborne. Nemusíte predsa dodržiavať žiadne štandardy krásy. Využite svoje prednosti vo svoj prospech a nájdite si oblečenie, ktoré vám pristane a cítite sa v ňom dobre.

Dámy s postavou v tvare presýpacích hodín, boky a poprsie majú približne rovnaké miery, no pás máte úzky, zvýraznite svoje krivky a vyberajte si priliehavé topy. Pás môžete ešte zvýrazniť opaskom. Dámy z kategórie hruškových tvarov s plecami užšími ako boky by mali zvýrazniť hornú polovicu tela, aby ste odviedli pozornosť od širších bokov.

Hľadajte košele, ktoré rozširujú ramená a zvýrazňujú váš pás. Pestrofarebné topy a blúzky majú tendenciu vyzerať u žien s týmto typom postavy naozaj dobre.

Ak máte tendenciu priberať len okolo brucha a strednej časti tela, pravdepodobne spadáte do kategórie jablko. Slim fit strih topov pre vás nie je najšťastnejšou voľbou, radšej hľadajte topy s výstrihom do V alebo ich možno rozopnúť.

jarné trendy 2021

Zdroj: Shutterstock®

Kvalitné dámske topy a tričká sú základ

Pre väčšinu žien sú topy, tričká, košele a blúzky nevyhnutnou súčasťou v šatníku. Vzhľadom na to, že ich tak často nosíme, je dôležité zvoliť si správny štýl a dbať na to, aby správne sedeli a udržali svoj perfektný vzhľad a tvar čo najdlhšie. Ste vyznávačkou kapsulového šatníka? Doplňte svoje nohavice v základných farbách o tričká a topy v neutrálnych odtieňoch z basic kolekcie, aby sa hodili ku všetkému. Nebudete mať problém zladiť sa narýchlo do práce, do mesta alebo na hoci aj večierok.

Potrebujete si doplniť šatník? Začnite tu: https://answear.sk/k/ona/oblecenie/topy-a-tricka Doručenie je rýchle a ak sa prihlásite na odber noviniek, neuniknú vám žiadne akcie. Dokonca môžete ušetriť niekoľko eur členstvom v answear klube.

Odporúčame: Poznáte najzdravšie čaje? Prinášame vám ich rebríček


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní