Dokonalé osvieženie po cvičení so Ziajou!

Dokonalé osvieženie po cvičení so Ziajou!

Doprajte si ranný tréning či ľahšie cvičenie bez nepríjemného pocitu a vykročte do práce s dobrou náladou. Ako? Poradíme vám. Dokonalé osvieženie tela po aktívnom tréningu jednoducho dosiahnete správnym výberom produktov na telo a vlasy, po ktorých sa budete cítiť sviežo a sebavedome. Osviežujúca ananásová kozmetika Ziaja si vás získa exotickým dotykom sviežosti, s ktorým sa budete cítiť ako znovuzrodení.

Rozlúčte sa so suchou, unavenou pokožkou a privítajte tropické osvieženie so sladkou vôňou čerstvého ananásu. Sprchovací gél spolu s ľahkou telovou penou z línie ananás sú ideálnymi produktami na dosiahnutie hladkej a žiarivej pokožky nielen po tréningu, ale aj po zvýšenej aktivite v práci či počas teplejších dní.

Pozri aj: LÍNIA Ziaja - Baltic Home Spa VITALITY

Nemusíte sa vzdávať ranného tréningu, práve naopak! Ranné cvičenie je skvelým nástrojom na zníženie stresu a zlepšenie nálady, zvyšuje tiež prietok krvi a uvoľňuje endorfíny - rozhodne sa ho nevzdávajte. Stačí zvoliť ten správny výber starostlivosti o pokožku a po tréningu sa budete cítiť komfortne, bez najmenších obmedzení. Ananásová línia obsahuje aj produkty starostlivosti o vlasy, takže o vašu rannú dávku sviežosti je naplno postarané.

Povedzme si viac o línii ananás a zhrňme si jednotlivé prednosti týchto úžasných voňavých produktov!

Ziaja sprchovací gél a telová pena ananás

Zdroj: Ziaja

Vyhladzuje štruktúru pokožky

Jednou z kľúčových výhod používania kozmetickej línie Ziaja je, že pomáha vyhladzovať štruktúru epidermy. Je to spôsobené tým, že obsahuje výťažok z ananásu, ktorý je bohatý na enzýmy, ktoré pomáhajú odstraňovať odumreté kožné bunky a odhaľujú tak novú zdravú pokožku. Okrem toho pomáha zlepšovať krvný obeh a podporuje bunkovú výmenu, výsledkom čoho je zdravšia a žiarivejšia pleť príjemná na dotyk.

Pre ešte dokonalejší efekt, zvoľte peelingujúci sorbet na telo. Jemné zrniečka z orechov a kremíka ošetria vašu pokožku, vyhladia ju a poskytnú každodenný relax. Stačí naniesť na navlhčenú pokožku , masírovať krúživými pohybmi a opláchnuť teplou vodou. Svieža vôňa vás zahalí vlnou exotiky, ktorú pocítite na vlastnej koži.

Odporúčame: STOP unavenej pleti bez energie. Raz a navždy!

Ziaja línia ananás

Zdroj: Ziaja

Je obohatená o anticelulitídny extrakt z ananásu a o energizujúci kofeín

Ananásová línia Ziaja je obohatená o anticelulitídny extrakt z ananásu a tiež o energizujúci kofeín. Kombinácia týchto dvoch zložiek robí tento rad ideálnym pre tých, ktorí chcú osviežiť svoje telo a myseľ. Výťažok z ananásu je známy svojou schopnosťou znižovať prejavy celulitídy, zatiaľ čo kofeín dodáva energiu. Línia ananás preukazuje vysokú účinnosť spevnenia čím preukázateľne zlepšuje celkovú kondíciu kože. Starostlivosť o telo z tejto línie obsahuje sprchový gél, telový peeling a telové mlieko, ktoré sú navrhnuté tak, aby pomohli zlepšiť vzhľad vašej pokožky.

Urobili sme vám chuť na ananás? Máme pre vás skvelú správu. Dokonalé osvieženie si teraz môžete užívať aj na perách. Ziaja prichádza s novinkou vo forme ananásového lesku na pery a peelingu na pery. Praktické balenie, v ktorom sa produkty nachádzajú hodíte kedykoľvek do kabelky a svoje pery osviežite v práci aj na cestách.

Ak ste si doposiaľ vraveli, že by ste líniu ananás najradšej zjedli, teraz ste k tomu o krok bližšie :D


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní