EXTRA STAROSTLIVOSŤ O SUCHÉ VLASY POČAS LETA: Stavte na výživné vlasové vody a oleje

EXTRA STAROSTLIVOSŤ O SUCHÉ VLASY POČAS LETA: Stavte na výživné vlasové vody a oleje

Leto dáva našim vlasom spravidla zabrať. Páľava zo slnka, kúpanie v slanej morskej vode a v bazénoch, klimatizácia - toto všetko vlasy extrémne vysušuje a zbavuje vitality.

Prečítajte si naše tri rady, ktoré môžu byť pre poškodené vlasy záchranným kolesom.

1. Posilnite vlasy znútra

Určite z vlastnej skúsenosti viete, že naša pokožka, nechty a vlasy odrážajú to, ako sme na tom práve so životosprávou. Nedostatok vitamínov sa môže prejaviť, hoci sa stravujete zdravo. Naše vlasy ovplyvňuje hlavne stres, nedostatok spánku a fajčenie.

Pri zhoršenej kvalite vlasov je určite potrebné doplniť hlavne zinok, selén, vitamín E, kolagén a aminokyseliny. Tie dokážete prijímať pestrou stravou, ale na istý čas je vhodné začať užívať aj vitamínové doplnky, ktoré sú formulované ideálnym pomerom a zložením.

Odporúčame:  Opuchy nôh a pocit ťažkých nôh: 5 tipov, ktoré prinesú úľavu

Luna alpa vlasová starostlivosť

Zdroj: Alpa

2. Spoznajte silu byliniek

Už naše babičky si pripravovali bylinkové výluhy, ktorými si oplachovali vlasy, aby ich mali lesklé, zdravé a pevné. Tie najlepšie bylinky pre zdravé vlasy sú žihľava, harmanček, breza a lopúch.

Dnes tieto výživné extrakty nájdete vo vybraných bylinkových šampónoch LUNA. Prirodzene voňajú, vlasy nezaťažujú a poskytujú im potrebnú starostlivosť.

Pozri aj: Video návod na výrobu domáceho repelentu

vlasové vody LUNA Alpa

Zdroj: Alpa

3. Pridajte extra starostlivosť

Pri problémoch s nadmerným vypadávaním vlasov, suchými vlasmi bez lesku a podráždenou pokožkou hlavy je najlepšie doplniť vlasovú kozmetiku o vlasové vody s výťažkami byliniek.

Po umytí šampónom a jemným osušením, aplikujete vlasovú vodu priamo na pokožku hlavy. Doprajte si jemnú masáž hlavy, ktorá by mala trvať aspoň 3 minúty. Prekrvená pokožka lepšie prijme všetky výživné látky – vitamíny, minerály a triesloviny. Tie sa dostanú priamo ku korienkom vlasov, vyživia folikul a vlasy tak môžu vyrastať silnejšie a zdravšie.

 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní