Dámske topánky na platforme – Prečo sú stále tak populárne?

Dámske topánky na platforme – Prečo sú stále tak populárne?

Aj keď sa na módnych mólach objavujú desiatky rokov, aj dnes stále patria medzi najobľúbenejšie fashion kúsky. Reč je o topánkach na platforme, ktoré milujú ženy po celom svete. A niet sa čo čudovať, veď ide o topánky, ktoré sú pohodlné, štýlové a dodajú vám niekoľko centimetrov navyše.

Keď jeden pár topánok na platforme nestačí

Dámy, poznáte lepší spôsob na vylepšenie svojho celkového looku ako investovanie do páru moderných topánok? A investícia do topánok na platforme sa vám skutočne oplatí. Prečo? Ak siahnete po správnom kúsku, ktorý perfektne zapadne do vášho štýlu obliekania sa, využijete ho na rôzne príležitosti, a to počas niekoľkých nasledujúcich sezón.

Topánky na platforme sú totiž doslova nestarnúcou klasikou, ktorá tu podľa módnych odborníkov bude ďalších niekoľko sezón. A čo je na tom najlepšie, ani topánkam na platforme sa nevyhýbajú najnovšie módne trendy. Preto vždy, keď sa rozhodnete zadovážiť si nový kúsok, môžete vyberať z aktuálnych a štýlových noviniek.

Aj v internetovom obchode CCC nájdete množstvo perfektných topánok na platforme, z ktorých si rozhodne vyberiete. Či už hľadáte obuv na letnú dovolenku, na spoločenskú udalosť alebo na každodenné nosenie, na CCC sa môžete vždy spoľahnúť.

dámske šlapky na platforme

Zdroj: CCC shoes

Topánky na platforme, ktoré by vo vašom šatníku nemali chýbať

Pokiaľ sa neviete rozhodnúť, aké topánky na platforme budú pre vás ideálne, s výberom sa neuponáhľajte. Radšej si dajte čas na premyslenie, zvážte všetky výhody aj nevýhody daného páru a rozhodnite sa až potom. Inak by sa vám mohlo stať, že si kúpite kúsok, ktorý bude zbytočne stáť vo vašej skrini a už budete pokukovať po ďalšom páre.

Pokiaľ plánujete nosiť topánky na platforme do práce či na bežné dni, siahnite po univerzálnom kúsku. Počas leta sú ideálne espadrilky na platforme alebo šľapky na platforme. Nebojte sa farieb, leto si doslova pýta niečo na osvieženie vášho looku.

Počas prechodného obdobia, keď je počasie nevyspytateľné, je lepšie staviť na kožené topánky na platforme z pevnejšieho materiálu, ktoré vás ochránia pred dažďom. No a počas zimy nie je nič lepšie ako čižmy na platforme, ktoré sú neuveriteľne štýlové, sexi a pohodlné. Platforma vám totiž dodá pocit komfortu, a zároveň k vám neprenikne chlad.

dámske sandále na platforme

Zdroj: CCC shoes

Naučte sa, ako nosiť topánky na platforme

Páčia sa vám topánky na platforme, no stále ste nenašli odvahu na to, aby ste si ich obuli? Zahoďte všetky starosti za hlavu a naučte sa, ako a s čím kombinovať topánky na platforme tak, aby ste vyzerali štýlovo. V prvom rade sa držte zlatého pravidla menej je niekedy viac. Pokiaľ budú topánky na platforme vo výraznej farbe či s výrazným vzorom, zvyšok outfitu laďte do minimalistického štýlu. V opačnom prípade by ste mohli pôsobiť až gýčovo.

Pri nosení platforiem berte do úvahy aj celkový vzhľad vášho outfitu. Napríklad mohutná podrážka sa nebude hodiť s oversize oblečením, navzájom by sa bili. Naopak, vysoké čižmy s mohutnou podrážkou podporte obtiahnutými džínsami v nevýraznej farbe. Presne to je spôsob, ako si predĺžiť a zoštíhliť nohy.

No a v neposlednom rade vám radíme – experimentujte! Vyskúšajte skombinovať rôzne štýly a kúsky z vášho šatníka. Úplne inak vyniknú tie isté topánky na platforme v kombinácii s elegantným kabátom a čiernymi nohavicami a inak zas v kombinácii s roztrhanými džínsami a koženou bundou. Fantázii sa medze nekladú.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní