Krásna pleť s novinkou Ziaja Vitamín C. B3 !!

Krásna pleť s novinkou Ziaja Vitamín C. B3 !!

Ste v neustálom zhone a nemáte dostatok času na pravidelný odpočinok a na precíznu starostlivosť o pokožku? Zmeňte prístup a zabudnite na viditeľné známky únavy na tvári, matný tón pleti a nedostatok energie. Novinka Ziaja Vitamín C. B3 Niacínamid je vytvorená práve pre vás!

Spadáte aj vy do tohto nekonečného kolotoča? Novodobý trend Flash Effect je reakciou na potreby ľudí, ktorí vedú intenzívny životný štýl a znamená viditeľné zlepšenie stavu pokožky pomocou rýchlej, ľahkej a efektívnej starostlivosti o pleť. 

NOVINKA Vitamín C.B3 sa zameriava na intenzívnu revitalizáciu pleti tým, že poskytuje dennú dávku energie počas dňa a intenzívnu regeneráciu počas noci.

Ako to funguje?

To všetko vďaka koncentrovanému multifunkčnému vitamínovému komplexu 8 vegánskych produktov starostlivosti o tvár a telo. Najdôležitejšie v komplexe vitamínu C.B3 sú vitamín C a niacínamid, ktoré sú doplnené vitamínmi E, B5 a B6.

Vitamín C v nových produktoch Ziaja je vo forme sodnej soli monofosfátu kyseliny askorbovej (SAP), ktorý je kompatibilný s niacínamidom a pracuje s ním v synergii vitamínov.

Línia Ziaja Vitamin C. B3 sa odporúča od 14 rokov, s výnimkou 3 produktov odporúčaných od 20+. Výrobky sa odporúčajú pre suchú, zrelú, mastnú, zmiešanú, aknóznu pleť vrátane pokožky náchylnej na začervenanie, na kožné problémy spojené s menštruačným cyklom, ako aj pre matnú, unavenú pleť bez lesku.

Všetky produkty sú parfumované krásnou, osviežujúcou vôňou s tónmi citrónu, mäty, jazmínu a pižma, ktoré si zamilujete už od prvého momentu.

Ziaja pleťová kozmetika

Zdroj: Ziaja

Každý z produktov Ziaja Vitamin C. B3 je skutočne výnimočný. Nové kombinácie ingrediencií sú dôkladne vyberané pre ich komplexný účinok. Predstavte si 3min. starostlivosť o pleť! Úžasné však? Presne taká je starostlivosť o pleť s Vitamínom C.B3. 

Inšpirujte sa denným energizujúcim rituálom, s ktorým hravo zvládnete všetky vaše povinnosti!

  1. Umyte si tvár čistiacim gélom na tvár Vit.C.B3. Jemné čistiace zložky odstránia každodenné nečistoty a uvoľnia póry.
  2. Naneste tonikum pred a po nanesení make-upu pomocou kozmetického tampónu a potom dôkladne utrite pleť. Kyslé pH produktu obnoví rovnováhu pokožky a pripraví ju na aktívnu starostlivosť o pleť.
  3. Naneste a jemne vklepte aktívne sérum na tvár. Tenký aplikátor umožňuje presnú aplikáciu na lícne kosti, línie od nosa k ústam a na čelo.
  4. Vmasírujte malé množstvo ranného krému do pokožky tváre. Ľahké zloženie produktu bude fungovať ako výživný podklad/pod make-up a zanechá na pokožke saténovú ochrannú vrstvu.

Odporúčame: NOVÁ LÍNIA Ziaja - Baltic Home Spa VITALITY

Ziaja pleťová kozmetika vitamín C. B3

Zdroj: Ziaja

Jednoduchá a rýchla každodenná rutina, ktorú budete stíhať aj pri tom najnáročnejšom programe.

Ak na vás línia Ziaja VITAMÍN C. B3 Niacínamid urobila taký silný dojem ako na nás, vyskúšajte dennú rutinu aj vy a objavte nádhernú kvetinovo-ovocnú vôňu a účinky novej línie na vlastnej koži. Stojí naozaj za to!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní