Plavkové trendy roku 2022: Do ktorého sa zamilujete?

Plavkové trendy roku 2022: Do ktorého sa zamilujete?

Aké plavky sa tento rok nosia na plážach a kúpaliskách? Poznáme základné trendy, s ktorými určite nešliapnete vedľa. Prezrite si ich všetky a rozhodnite sa sama, ktorému z nich podľahnete.

retro plavky

Zdroj: Astratex

Prebuďte v sebe šelmu

Vypočujete volanie divočiny? Vzory inšpirované divokou zverou z exotických krajín a pestrými tropickými pralesmi sú trendy aj tento rok. Nemusíte letieť do vzdialených krajín, kúsok exotiky si s trendmi plavky môžete priniesť aj domov.

leopardie plavky

Zdroj: Astratex

Vráťte sa späť do minulosti

Všímate si, ako sa niektoré trendy opakujú? Niet divu, inšpirácia minulosťou fungovala, funguje a fungovať bude. Preto aj medzi tohtoročné trendy patria kvetinové potlače, plavky s vysokým pásom alebo retro aplikácia. Tak sa nechajte uniesť na retro vlne.

Odporúčame: Kyselina hyalurónová v ľudskom tele – aký má pre nás význam a ako ju doplniť?

plavky s kvetinovým vzorom

Zdroj: Astratex

Vydajte sa na dobrodružnú plavbu

Ktorá z nás niekedy nezatúžila križovať všetkých sedem morí na lodi a užívať si život pravej námorníčky? Tento sen si môžete aspoň trochu splniť so štýlovými plavkami v námorníckom štýle. Kombinácia modrej a bielej je skrátka nesmrteľná.

plavky v námorníckom štýle

Zdroj: Astratex

Nebojte sa asymetrie

Čo tak tento rok skúsiť niečo nové? Zaobstarajte si originálne asymetrické plavky, ktoré nikto len tak neprehliadne. Pristanú Vám dvojdielne, alebo jednodielne plavky, určite si vyberiete. Čo napríklad model na jedno rameno?

asymetrické plavky

Zdroj: Astratex

Odvážna pri mori aj pri rybníku

Nebojte sa odviazať a stavte na plavky v odvážnych strihoch s ozdobnými aplikáciami. Pochváľte sa svojimi krivkami a staňte sa hviezdou pláže i plavárne. Je len na vás, ako veľmi odvážna budete. Predstavivosti sa medze nekladú.

Zaujme ťa aj: Sacha Inchi olej a jeho účinky – čo dokáže olej z peruánskych orieškov?

dvojdielne plavky

Zdroj: Astratex


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní