Do kín sa vráti ikonická Bridget Jonesová – rozlúčime sa v štvrtom diele s kľúčovou postavou?

Do kín sa vráti ikonická Bridget Jonesová – rozlúčime sa v štvrtom diele s kľúčovou postavou?

Máme tu nejaké fanúšičky Bridget Jonesovej? Pevne veríme, že áno! Veď Bridget Jonesová patrí k jedným z najznámejších a najpopulárnejších ženských postáv, vystupujúcich v romantických filmoch. Britská romantická komédia Denník Bridget Jonesovej, ktorá bola natočená podľa knižnej predlohy od autorky Helen Fielding, dokáže aj po vyše dvadsiatich rokoch prilákať k obrazovkám. 

Mnohé diváčky si zamilovali jej svojskú osobnosť, iné humor, optimizmus a názory na život a mnohé sa s nevyrovnanou, no za to nezameniteľnou tridsiatničkou, hľadajúcou životnú lásku a dokonalú postavu, viac-menej stotožnili. Od roku 2001 sme si mohli ešte pozrieť ďalšie dve pokračovania, pričom v treťom diele z roku 2016 sa z Bridget nečakane stala matka. 

A ak patríte aj vy k fanúšičkám Bridget Jonesovej v podaní herečky Renée Zellweger a spomenuté filmy si vždy s radosťou pozriete, isto vás poteší správa, že po odkladoch sa dočkáme konečne aj štvrtého dielu! Ten by do kín mal prísť už budúci rok. So štvrtým dielom však možno prídu aj určité veľké zmeny, ktoré môžu vyvolať vo fanúšikovskej základni nemalý rozruch. 

Pozri aj: ​Horoskop na máj 2024 predvída okrem lásky aj silné ambície a príležitosti pre osobný rozvoj

O čom bude štvrtý diel nezameniteľnej Bridget Jonesovej?

Už v nasledujúcich mesiacoch sa má začať pripravovať a natáčať štvrté pokračovanie filmu o Bridget Jonesovej s názvom Bridget Jones: Mad About The Boy podľa knižnej predlohy.

O samotnej zápletke a príbehu filmu toho zatiaľ nie je veľa známe, avšak, štvrtý diel by sa mal odohrávať pár rokov po treťom diele, v ktorom sa z Bridget stala matka a manželka. 

V knižnej predlohe je z Bridget Jonesovej vdova, po tom, čo jej manžel, Mark Darcy, tragicky zahynul v Sudáne pri výbuchu bomby. Štvrtá kniha sleduje príbeh päťdesiatročnej Bridget, slobodnej matky dvoch detí a jej hľadanie nového partnera.

Hoci ešte úplne nevieme, čo môžeme od filmu čakať, isto nebude núdza o nečakané zápletky a možno aj tak trochu trápne situácie, ktoré sú pre Bridget typické. 

Vrátia sa všetky obľúbené postavy?

Samozrejmosťou je, že do role Bridget Jonesovej sa vráti skvelá herečka Renée Zellweger. Avšak, tešiť sa môžeme aj na herca Hugha Granta, ktorý vo filme stvárňuje sukničkára Daniela Cleavera. Táto postava mala síce na začiatku tretieho dielu pohreb, no na konci sa odhalilo, že leteckú haváriu prežil.

Ešte nie je známe, či sa na filmovom plátne objaví aj Colin Firth, bez ktorého si sériu Denník Bridget Jonesovej asi ani nevieme predstaviť. Stvárňuje Marka Darcyho, veľkú lásku Bridget Jonesovej, za ktorého sa nakoniec vydala. Ako sme spomenuli vyššie, v štvrtom diele knihy je Bridget vdova, je teda otázne, ako tento fakt tvorcovia zakomponujú do filmu.

Okrem toho sa vráti aj herečka Emma Thompson, ktorá v treťom diele hrala gynekologičku. Nové postavy stvárnia herci Chiwetel Ejiofor a Leo Woodall.

Film by mal prísť do kín na Valentína 2025. 

- Anketa

SI FANÚŠIKOM FILMOV O BRIDGET JONESOVEJ?

Odpovedalo 59 ľudí  

Jasné, tieto filmy si vždy rada pozriem.
78%
Už som ich videla, ale nie je to úplne moja šálka kávy.
10%
Nie, ani som filmy nikdy nevidela.
3%
Mám radšej ich knižné predlohy.
8%

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/bridgetjonesbaby


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní