Nie je to len o vajíčkach. Mixit prináša novinky pre všetkých, ktorí chcú počas Veľkej noci maškrtiť zdravo

Nie je to len o vajíčkach. Mixit prináša novinky pre všetkých, ktorí chcú počas Veľkej noci maškrtiť zdravo

Preukážte svoju zdravú kreativitu a vytvorte si košík plný zdravých pochúťok od Mixitu. Veľ-koko-nočný kalendár v novom kabáte a nová Veľ-koko-nočná granola sú skvelým spôsobom, ako dopriať svojmu telu výnimočný zážitok.

Veľ-koko-nočný kalendár

Nemusíte otvárať len dvere svojim blízkym, ale aj okienka Veľ-koko-nočného kalendára pre každodenný dávok zdravia. S 9 farebne odlíšenými krabičkami nájdete v každej sladké prekvapenie, ktoré nie je len lahodné, ale nemusíte mať pri ich maškrtení čierne svedomie.

V kalendári nájdete obľúbené produkty, ako sú Crème boule - Love Berry alebo farebné praclíky v čokoláde. Špeciálna veľkonočná výslužka obsahuje Veľkonočnú Mixitku, vajíčka a Veľkonočný mix. Okrem toho kalendár ponúka kreatívne príležitosti s vajíčkami na ozdobu a vnútornými samolepkami.

Veľ-koko-nočný kalendár je dostupný za cenu 29,99 € a obsahuje Veľ-koko-nočné vajíčka, Ovocné Mixies - prírodné želé cukríky, Veľ-koko-nočnú kašu, Chrumkavé jahody v čokoláde, Veľ-koko-nočnú granolu, Mixitku - Veľ-koko-nočnú, Chrumkavý Banán + Jahoda, Mixit praclíky, Crème boule - Strawberry caramel a Crème boule - Love Berry.

Pozri aj: Ryžová kaša - ako ju pripraviť čo najlepšie? Ak radi experimentujete, tak ju skúste!

Veľ-koko-nočná granola

Ak hľadáte nový spôsob, ako podporiť svoje zdravie, nezabudnite na novú Veľ-koko-nočnú granolu od Mixitu. S kokosovými chipsami v karameli, corn flakes, čokocrispies s matcha čajom a lyofilizovanými jahodami táto granola nie je len chrumkavá, ale aj bohatá na zdravé zložky. Je vhodná aj samotná, no s jogurtom či mliekom pridáte svojmu telu ešte viac prospešných živín. Prekvapte nielen chuťové poháriky, ale aj svoje telo touto zdravou novinkou od Mixitu.

Veľ-koko-nočná granola je dostupná v balení 530 g za 8,99 € alebo v jednoporcových vrecúškach 60 g za 1,49 €. Zloženie obsahuje kokosové chipsy v karameli, čisté kokosové chipsy, corn flakes, čokocrispies - matcha a lyofilizované jahody.

Mixit veľkonočná granola

Zdroj: Mixit

Veľ-koko-nočné vajíčka

Pripravte sa na najsladšie veľkonočné prekvapenie od Mixitu. Veľ-koko-nočné vajíčka sú plné nových príchutí - čučoriedková, malinová, kokosová, kivi a marhuľová. S chrumkavou mandľou v každom vajíčku a bez palmového tuku.

Veľ-koko-nočné vajíčka sú dostupné v balení 240 g za 8,49 € alebo v jednoporcových vrecúškach 85 g za 2,99 €. Zloženie obsahuje pražené mandle v bielej čokoláde, prášok z lyofilizovaných marhúľ, prášok z lyofilizovaného lesného ovocia (maliny, jahody, čučoriedky), prášok z lyofilizovaného kiwi, prášok z lyofilizovaných malín, kokos strúhaný a ďalšie kvalitné ingrediencie.

Poradíme: Tipy, ako správne variť obilniny – ktoré obilniny treba namočiť?

 
Mixit veľkonočné vajíčka

Zdroj: Mixit

Ešte ste si nevybrali?

Radšej byť pripravený než prekvapený, a to platí dvojnásobne pri veľkonočnej výslužke. Mixit nezabudol ani na tradičnú veľkonočnú ponuku, ktorá zahŕňa Veľ-koko-nočné kaše, farebné praclíky a Veľ-koko-nočnú nádielku.

Aj šibači vytrúsením obľúbenej Mixitky oslnia pohľady. Novinky od Mixitu nechajú nielen chuťové poháriky, ale aj vaše telo prežívať veľkonočné sviatky zdravo. Celú ponuku zdravých veľkonočných pochúťok od Mixitu si pozrite už teraz na mixit.sk.

 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní