Príliš teplo na bundu, príliš chladno na mikinu? Čo si obliecť v prechodnom období?

Príliš teplo na bundu, príliš chladno na mikinu? Čo si obliecť v prechodnom období?

Prechodné obdobie medzi zimou a jarným obdobím je v rámci obliekania poriadne tvrdým orieškom. Bundy už túžime odhodiť, pretože je pod nimi horúco. Na obľúbenú mikinu ešte nenastal čas. Avšak práve mikiny sa v prechodnom období dajú vynikajúco doplniť do outfitu, v ktorom vám nebude horúco a ani zima. Ako vrstviť pred príchodom jari?

V hlavne úlohe mikina – dá sa vrstviť a je univerzálna

Pred príchodom jari je ten správny čas, aby ste zo šatníka vybrali a oprášili všetky mikiny. V zime väčšina mužov nosí pánske mikiny bez kapucne, ktoré sa najlepšie hodia pod hrubé puffer alebo páperové bundy. Na jar tento model mikiny doplňte aj zvyšnými strihmi, a to s mikinami na zips a s kapucňou. Stanú sa základným kúskom pre vrstvenie. Ich univerzálnosť vám umožní vytvárať rozmanité outfity, mikiny zahrejú a v bavlnenom prevedení tiež dobre pohltia vlhkosť z tela.

Nielen strih je pri výbere mikiny dôležitý. Potrebujete dokúpiť novú mikinu? Sústreďte sa na jej farbu a detaily. V módnom svete momentálne vyhrávajú farby mikín, ktoré sa dajú považovať za neutrálne, ale dôraz sa kladie na motívy, potlače a logá. Ak neradi experimentujete, vsaďte na čiernu, sivú alebo veľmi trendovú zelenú mikinu.

Odporúčame: Horoskop na Marec 2024: Začína sa obdobie nových príležitostí!

Pre módnych šialencov, ktorí na seba chcú pútať pozornosť, sú určené mikiny fialové, červené a oranžové. Všetky farebné variácie a strihy mikín kúpite pod jednou strechou vďaka obchodu Cropp https://www.cropp.com/sk/sk/muz/odevy/mikiny. Viete, ako vrstviť mikinu, aby ste sa cítili komfortne? Inšpirujte sa nasledujúcimi tipmi.

Pánska vesta s mikinou

Zdroj: cropp.com

Pánska mikina bez kapucne a tenšia bomberka

Prvou možnosťou, ako dosiahnuť ideálny teplotný komfort počas prechodného obdobia, je vrstvenie mikiny bez kapucne a tenšej bomberky. Bomberka je skvelou voľbou v každom ročnom období a na jar o niečo viac. Je ľahká, pohodlná a poskytuje dostatočnú ochranu pred vetrom. Nosí sa skvele hlavne s mikinou bez kapucne.

Ak je ráno chladno, bomberku prehoďte cez mikinu a poobede si ju uviažte okolo pása. K mikine bez kapucne a bomberke pasujú jogger nohavice a voľné tepláky. K outfitu doplňte šiltovku alebo čiapku beanie, aby vám nebola zima na hlavu.

Pánska bombera

Zdroj: cropp.com

Pánska mikina s kapucňou a prešívaná vesta

Prešívané vesty a prechodné obdobie k sebe jednoznačne patria. Vesty sú praktickým kúskom oblečenia vďaka vyššiemu golieru a vreckám. Pod vestu skombinujte mikinu s kapucňou. Prečo sú pánske mikiny s kapucňou pod vestu najlepšia voľba? Pretože kapucňa prehodená cez golier vesty vytvorí objem a vyzerá maximálne štýlovo.

K tejto kombinácii sa hodia kapsáčové nohavice a nohavice parachute resp. cargo nohavice. Kapucňa mikiny síce nahradí v prípade potreby čiapku, ale hoodies priam volajú po tom, aby ste k nim doplnili šiltovku.

Vyskúšaj: TOP 7 najväčších fitness trendov pre rok 2024 – aké trendy v cvičení zaujmú vás?

Pánska mikina s kapucňou na zips

Zdroj: cropp.com

Pánske mikiny na zips a tričká

Teplé, bavlnené pánske mikiny na zips sú náhradou za bomberku a vestu. Vyberte si dlhšiu mikinu, ktorá siaha pod zadok, ideálne s kapucňou. Kapucňa ochráni uši a hlavu, zároveň dodá outfitu prvky streetwear štýlu, ktorý je prudko nositeľný a módny. Teplejšie sú bavlnené mikiny, ale polyesterové dobre odolávajú vlhkosti.

Na stránkach Cropp nájdete aj vrstvené polyesterové mikiny, ktoré vietor neprefúkne. Samozrejme, že v prechodnom období ich musíte doplniť spodnou vrstvou. Na tieto účely skvele poslúži tričko. Vyberte si tričko s vtipnou alebo výraznou potlačou v prednej časti. Keď sa oteplí, rozopnete bundu a potlač ihneď zaujme. K tomuto ouftitu sa hodia tepláky, joggery i loose fit nohavice.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní