Stopka dymu! Nová dimenzia a nové predsavzatia pre dospelých fajčiarov

Stopka dymu! Nová dimenzia a nové predsavzatia pre dospelých fajčiarov

Vianoce a Nový rok nám pomaličky klopú na dvere. Koncom roka zvykneme rekapitulovať, dávame si nové záväzky či predsavzatia, chceme urobiť z nášho starého ja to lepšie! Čo tak sa pozrieť na jeden konkrétny zlozvyk?

Ak by ste sa mali obzrieť za uplynulými mesiacmi, čo by ste si povedali? Čo sa vám na nich páčilo a naopak? V čom by ste chceli pokračovať? Niečo staré konči a niečo nové sa začína. A práve v tomto období by sme mali myslieť viac na seba, ako sa cítime, ako sa o seba staráme a zamyslieť by sme sa mali aj nad svojimi zlozvykmi. V každom prípade ale myslite na to, že netreba príliš „tlačiť na pílu“. To znamená, že by sme sa mali vyvarovať stresu a všetkému, čo s ním súvisí.

A prečo spomíname stres? Vedeli ste o tom, že práve tento náš „nechcený kamarát“ nás dokáže riadne potrápiť, pretože je často spúšťačom mnohým našim nerestí a zlozvykov.

A i keď môže byť dobrým motivátorom v prípade, že keď nás motivuje k vyššiemu výkonu v práci, dávajte si naň veľký pozor. Nakoniec môže byť práve stres spúšťačom fajčenia. Dospelí fajčiari, ktorí nechcú alebo nedokážu prestať fajčiť klasické cigarety, však môžu vykročiť do najkrajších sviatkov v roku a zároveň aj do Nového roka bez dymu. Ako?

Pozri aj: Kakaové maslo a jeho použitie – poznáte jeho jedinečné vlastnosti?

IQOS ILUMA

Zdroj: IQOS

Ako na to? S novou bezdymovou dimenziou

Pre dospelých fajčiarov, ktorí nechcú alebo nedokážu prestať fajčiť klasické cigarety, môže byť vhodnou voľbou – alternatívou práve technologická vychytávka s moderným dizajnom IQOS ILUMA. Bezčepeľové zariadenie IQOS nahrieva tabak vo vnútri, a tak je nielenže modernejšie, ale aj čistejšie, bez nutnosti čistenia. Pri jeho používaní nedochádza k spaľovaniu tabaku, namiesto dymu produkuje aerosól. Ten obsahuje výrazne menej škodlivín ako cigaretový dym. 

IQOS ILUMA ponúka tri druhy zariadení a to IQOS ILUMA PRIME, IQOS ILUMA a IQOS ILUMA ONE. Všetky tri využívajú prelomovú technológiu indukčného nahrievania SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM. Táto technológia nahrieva tabak zvnútra. A tak nie je potrebné ani čistenie zariadenia, čo dospelých užívateľov bezdymových zariadení určite poteší.

Produkt nie je kompatibilný s predchádzajúcimi generáciami IQOS. Príjemné zemité farby a nadčasový dizajn pôsobia elegantne a dospelí fajčiari a užívatelia bezdymových výrobkov si môžu vybrať zo širokej škály prevedení.

Odporúčame: Hor sa do vianočného pečenia! Týchto 7 receptov na zdravé vianočné pečivo si zamilujete

IQOS

Zdroj: IQOS

IQOS ILUMA PRIME je dostupný v štyroch farbách: Golden Khaki, Obsidian Black, Jade Green a Bronze Taupe. IQOS ILUMA má na výber z piatich farieb: Moss Green, Pebble Beige, Pebble Grey, Azure Blue a Sunset Red. A na záver IQOS ILUMA ONE a jej päť farebných variácií: Pebble Beige, Pebble Grey, Denim Blue, Moss Green a Sunset Red.

Púzdra si môže dospelý užívateľ personalizovať z množstva farieb a textúr, pri zariadeniach IQOS ILUMA a IQOS ILUMA PRIME je tiež široký výber materiálov, farieb a textúr krytov, obalov na nabíjačky či ozdobných krúžkov pre nahrievače.

Bezdymové zariadenia IQOS nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní