Andrea Verešová a jej figúra: V čom je jej tajomstvo?

Andrea Verešová a jej figúra: V čom je jej tajomstvo?
  • 12.09.2020
  • Radka Vargová

Nezaháľa

Tento rok oslávila Andrea Verešová 40-te narodeniny, no pri pohľade na známu modelku sa nám tomu chce len ťažko uveriť. Dlhonohá brunetka má postavičku, pre ktorú by iné ženy urobili naozaj čokoľvek. No a mnohé pre ňu robí aj ona. Dvojnásobná mamička neponecháva nič na náhodu a genetiku. Rada a veľmi pravidelne sa zapotí pri akýchkoľvek aktivitách. Medzi jej najobľúbenejšie patrí hlavne joga. Najmä počas karantény, kedy sa zdržiavala doma, si pripravila dokonca pre svojich fanúšikov mini ukážku toho, čo a ako cvičí, aby sa aj oni mohli inšpirovať. „Joga, ktorú cvičím každý deň, príjemne harmonizuje, zlepšuje pružnosť a stabilitu celého tela. Každý by mal cvičiť tak, ako mu to najviac vyhovuje – ísť do svojej maximálne polohy, tak aby ho nič nebolelo a snažiť sa v nej vydržať aspoň 30 sekúnd, pritom správne dýchať (nezadržujeme dych) a snažiť sa o správne postavenie tela a spevnené brucho. Sústredenie sa na vlastné dýchanie a na svoje telo je veľmi dôležité. Je to vlastne forma meditácie, pre mňa ideálny antistresový program," prezradila bývalá misska na Instagrame.

Pozri tiež: Prečo cvičiť jogu? Toto dokáže urobiť aj s vaším telom!

Ďalšia aktivita, na ktorú nedá Andrea Verešová dopustiť, je bicyklovanie. A práve tento šport stojí za jej štíhlymi nohami a dokonalým zadkom. Kedykoľvek je na to čas, sadne na bicykel a vyberie sa do prírody. Andrea celkovo vyznáva športové aktivite v prírode, či už je to turistika, spomínaná cyklistika alebo lyžovanie. Kombinácia čerstvého vzduchu a fyzickej aktivity sa výrazne podpisuje pod telo, akým sa môže pýšiť. Tak schválne, ktorá žena by netúžila po pevnom brušku a štíhlych nohách? Ak chcete vyzerať rovnako, tak by ste si mali od nej brať príklad.

A čo strava?

Každý výživový poradca či fitness tréner vám povie jedno – bez stravy to nepôjde. Ale do akej miery treba venovať pozornosť jedálničku? Tak, ako to robí ona – všetko s mierou. Ak je to potrebné, naservíruje si šaláty, no častejšie nájdete u nej v kuchyni skôr plnohodnotné jedlá, vďaka ktorým možno neschudnete, no máte z nich pôžitok. Keďže je Andrea v prvom rade mama, snaží sa pre deti vypekať domáce dobroty. A aj ona občas zhreší. Ak teda pre ňu niečo zostane. Často sa ma pýtate či všetky tie dobroty, ktoré pečiem niekedy aj jem. Priznám sa, že veľmi rada, ale málokedy pre mňa aspoň trochu zostane. Napr. táto Krtková torta zmizla z tácky tak rýchlo, že som ju nestihla ani ochutnať..." zverila sa na Instagrame. Práve tam je vidieť, že vypekanie ju baví a aj keď si občas niečo dá, nemá problém to hneď vypotiť. No a viditeľne takýto režim funguje, čo poviete?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní