Po troch deťoch má ploché buško a štíhlu postavu: Toto je tajomstvo krásy herečky Kate Hudson

Po troch deťoch má ploché buško a štíhlu postavu: Toto je tajomstvo krásy herečky Kate Hudson
  • 30.11.2020
  • Radka Vargová

Túto sympatickú blondínu poznáme predovšetkým z holywoodskych komédií. No okrem hrania je Kate Hudson aj milovníčkou spevu a tanca. Trojnásobná mamička, ktorá oslávila tento rok 41. narodeniny, sa aj po troch deťoch (tretie porodila len pred dvomi rokmi) môže pochváliť skutočne dokonalou figúrou. Ploché bruško, vypracované svaly a tiež krásna, rozžiarená pleť – aké sú tajomstvá krásy, na ktoré nedá už roky dopustiť táto herečka?

Tvrdá drina

Každá žena vie, že po 30-tke sa na dokonalej figúre pracuje oveľa ťažšie. Po 40-tke to už je občas skutočná drina. Svoje o tom vie aj Kate Hudson, ktorá pre magazín Shape prezradila, že jej postava je výsledkom tvrdej driny a správneho životného štýlu. Mám skutočne veľmi rada svoju postavu, pretože na nej poctivo a tvrdo pracujem. Ctím si svoje telo tým, že cvičím a vnímam, čo to všetko dokáže urobiť,“ uvádza Kate.

No skôr ako posilňovne, vyhľadáva známa herečka pohyb v prírode a rovnako rada si zacvičí aj doma vo svojej záhrade. Medzi jej najobľúbenejšie cvičenie patrí pilates, ktorý objavila už keď mala 19 rokov a ani za tie roky naň nezanevrela, práve naopak. „Pilates je pre mňa akousi výzvou. Pokročilé cviky sú úžasné, ale veľmi ťažké. Tiež mám rada cvičenie so závesným systémom TRX, pri ktorom využívate hmotnosť vášho tela. Pilates je pre mňa však najlepší,“ prezrádza. A vraj práve ten jej pomohol sa dostať do top formy aj po pôrodoch. 

Odporúčame: Žiadne vrásky a dokonalá figúra: Aké je tajomstvo krásy Halle Berry?

„Keď cvičím, potrebujem sa predovšetkým spojiť so sebou a tiež vnímať, ako sa v danom momente cítim. Moja nálada sa neustále mení. Niektorí ľudia potrebujú pevný režim, ale ja medzi nich nepatrím. Neplánujem si presne každý tréning." prezradila Kate pre magazín. No dodala, že cvičí na dennej báze, no pri každom tréningu predovšetkým počúva svoje telo a do ničoho sa nenúti. Pohyb je pre ňu veľmi prirodzený, miluje ho a nevie si bez neho predstaviť deň. 

A ak občas potrebuje vyčistiť hlavu skúša jogu, ktorá sa tiež stala súčasťou jej fitness rutiny. Do tej patrí aj box. Ten vyhľadáva predovšetkým ak si potrebuje agresívnejšie „uľaviť". Pri cvičení sa občas spolieha aj na online tréningy či rôzne aplikácie. Hlavne počas posledných mesiacov práve takýmto spôsobom pracovala na svojej postave.

Obľúbené smoothies nápoje

Všetka tá drina by vyšla na zmar, ak by nedodržiavala aj celkom striktné stravovacie návyky. Základom každého dňa sú smoothies nápoje zo superpotravín ako bazalka, špenát, zeler, kurkuma. Okrem toho nedá dopustiť Kate ani na proteinové nápoje. „Každé ráno po prebudení si dám šálku zelenej kávy a zelený džús. Po tréningu, čo je väčšinou bicyklovanie, pilates alebo behanie si dám proteinový nápoj," zverila sa magazínu. A priznala tiež, že ráno neraňajkuje. Väčšinou toto jedlo vynecháva. 

Súčasťou jej jedálnička je predovšetkým zelenina, polievky a miluje doplnky ako kolagén, rôzne semienka a ak chce zhrešiť, primieša si do proteínu raw kakaový prášok. Dodržiavanie tohto typu stravovania sa podpísalo aj pod jej pleť. Kate sa môže pýšiť bezchybnou a vypnutou pleťou, ktorá žiari aj bez líčidiel. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní