Chcete kvalitné pracie prášky? Nechajte si ich z Rakúska alebo Nemecka doniesť domov

Chcete kvalitné pracie prášky? Nechajte si ich z Rakúska alebo Nemecka doniesť domov

Je pravda, že pracie prášky určené pre západný trh sú o niečo kvalitnejšie ako tie, ktoré kúpime u nás? Ak to chcete vyskúšať na vlastnej koži, mali by ste si ich zaobstarať a navzájom porovnať. Nie, nebojte sa. Vôbec nemusíte kvôli tomu cestovať k našim susedom za hranice. Poznáme možnosť, ako ich doručiť k vám domov, a to aj bez tej najmenšej bez námahy.

Hoci sa Europoslanci v Štrasburgu zhodli na tom, že dvojitá kvalita by mohla byť nekalou obchodnou praktikou, skutočnosť sa má tak, že z pultov našich obchodov stále tak celkom nezmizla. Reč pritom nie je len o potravinách, ale aj o drogérií. Aj keď na túto tému existuje množstvo rôznych názorov, najlepšie bude, keď si názor na spomínané produkty vytvoríte sami.

Zaujme ťa: Ako na štíhle ruky? Zmeny prinesie 8-minútové cvičenie už po pár týždňoch!

kde kúpiť kvalitné prípravky na pranie

Zdroj: Shutterstock®

Fakt alebo mýtus? Rozhodnite sa sami

Dovoz drogérie zo západu sa stal akýmsi trendom, ktorému podľahlo za posledné roky mnoho Slovákov. Koniec koncov, niet sa čomu diviť, mnohé o tom vedia aj mnohé výskumy, ktoré sú veľmi jednoducho dohľadateľné aj na internete. My vám spomenieme aspoň niektoré zo spomínaných rozdielov.

Slovenské pracie prášky majú oveľa nižšiu koncentráciu, ako tie rakúske alebo nemecké. V praxi to znamená to, že výrobok kúpený u nás spotrebujete oveľa rýchlejšie, nakoľko ho budete potrebovať omnoho viac. Vyššia dávka pracieho prostriedku však automaticky nemusí znamenať, že bielizeň bude lepšie vypratá. Nesprávne dávkovanie vám totiž môže spôsobiť nemalé problémy, jedným z nich je napríklad aj pokazená práčka. Nie je ničím nezvyčajným, že ľudia často cestujú práve aj za rovnakými značkami, ktoré sú v ponuke aj na pultoch slovenských obchodoch.

Znateľný rozdiel môžete pocítiť napríklad aj pri kozmetických výrobkoch. Vo vzduchu pritom visí rovnaký problém. Jednotlivé šampóny, telové mlieka, krémy či sprchové gély sa od seba pomerne dosť líšia. Na mysli máme samozrejme ich zloženie, ktorého výsledkom je menšia penivosť, dôsledkom čoho ho spotrebujete oveľa viac a oveľa rýchlejšie skončí v smetnom koši. Sprchové 

kde kúpiť kvalitnú aviváž

Zdroj: Shutterstock®

Online drogéria myAustria

Ako sme už spomínali, najlepšou možnosťou, ako zistiť pravdu, je vyskúšať si všetky produkty na vlastnej koži. Do susedného Rakúska a Nemecka si síce môžete vyraziť za nákupmi, najmä ak bývate pár kilometrov od hraníc, pri pravidelnom nákupe to však môže byť celkom náročné. Nakupovať pritom môžete aj online. A nie, nebojte sa. Vôbec preto nemusíte ovládať nemčinu a tráviť hodiny prehrabávaním sa na nemeckých a rakúskych portáloch.

myaustria.sk

Zdroj: myAustria

Nakupovať kvalitnú drogériu môžete aj na portály my Austria.sk, kde si môžete zakúpiť kvalitné kapsule na pranie, pracie prášky, aviváže určené pre západný trh. Vďaka online nákupom si ušetríte nielen čas, ale aj náklady na dopravu. Tak čo, presvedčili sme vás? Prezrite si celú ponuku, zakúpte si pracie kapsule či aviváže a porovnajte ich kvalitnú na vlastnej koži. Veď nie nadarmo sa hovorí, že lepšie je raz zažiť, ako 100-krát počuť.

Odporúčame: Aké sú príznaky chrípky? Nepomýľte si ju s prechladnutím!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní