Kde žijú najškaredší ľudia na svete? Budete prekvapení!

Kde žijú najškaredší ľudia na svete? Budete prekvapení!
  • 20.11.2020
  • Michaela Kožáková

Je naozaj ťažké poukázať a jednoznačne povedať, kto je škaredý a kto nie. Krása je relatívny pojem a každý ju svojimi očami vníma inak. Radi sa pozeráme na pekné veci, máme radi všetko, čo lahodí našim zmyslom a nad tými škaredým mávneme rukou alebo odvrátime zrak.

Dokonalá pleť, husté vlasy, dlhé nohy, ploché brucho, široké ramená, súmerná tvár, výrazné oči. Každoročne sa uverejňujú rôzne rebríčky krásy s najkrajšími ženami, najsexi mužmi na svete či národmi s najkrajšími ľuďmi. A čo tí škaredí?

Neprehliadni: Aké sú príznaky chrípky? Nepomýľte si ju s prechladnutím!

kde žijú najškaredší ľudia

Zdroj: pinterest.com

Zvolení za najškaredších

Chodiť s nálepkou najškaredší nie je teda veľmi príjemné. Podľa kontroverznej zoznamovacej aplikácie, ktorá umožňuje registráciu iba atraktívnym ľuďom, sú írski muži a nemecké ženy „najškaredšími na svete“. Webová stránka s názvom beautifulpeople.com so sídlom v Los Angeles odhalila, že írski muži dosiahli najhoršie výsledky vo svojich každoročných rebríčkoch krásy, ktoré sú založené na princípe povolenia na registrovanie – päť miliónov členov vašu žiadosť buď príjme alebo zamietne, záleží či ste im sympatickí. 

Zakladatelia webovej stránky uviedli, že iba šesť percent írskych mužov, ktorí požiadali o registráciu do elitnej medzinárodnej zoznamky, dostali zelenú. Dublinskí muži boli označovaní za najatraktívnejších na Írskom ostrove, za nimi nasledovali mestá Cork, Galway a Belfast.

Ani britskí muži na tom neboli oveľa lepšie. Umiestnili sa na 18. mieste z 21 skúmaných krajín, iba Írsko a Poľsko sa považovali za menej atraktívne. 

A čo ženy?

Pokiaľ však ide o Írky, tie patria k šiestim najkrajším na svete. Percentami sa vyrovnali Francúzskam a dokonca predbehli i ženy zo Spojených štátov amerických. No a tými najškaredšími, podľa členov tejto zoznamovacej webovej stránky, sú Nemky. Tesne pred nimi v rebríčku skončili s rovnakým počtom percent Turkyne, Číňanky, Kórejčanky, Angličanky a Indky. A teraz si spomeňte na tie nádherné herečky z tureckých telenoviel. 

Íri

Zdroj: pinterest.com

Škandinávske národy boli označené za najatraktívnejšie – viac ako sedemdesiat percent žiadostí nórskych žien bolo schválených. Za nimi nasledovali Švédky (62%) a ženy z Islandu (61%). Najlepšie dopadli švédski muži, ktorým bolo schválených až šesťdesiat percent žiadostí. Po nich hneď získali druhú priečku Brazílčania so štyridsaťjeden percentami a tretí boli Dáni so štyridsiatimi percentami. 

Áno, je to trochu neobjektívne generalizovať národy podľa nejakej svetovej webovej zoznamovacej agentúry. Napríklad v takom Hollywoode existuje veľa príkladov veľmi pekných írskych mužov ako Cillian Murphy, Colin Farrell, Michael Fassbender a Jamie Dornan. Takže súdiť podľa niekoľkých prípadov nie je úplne správne. A okrem toho, každý sme nejakým spôsobom pekný a výnimočný. 

Pozri aj: Fitness rutina Veroniky Vágnerovéj: Čo ju udržiava vo forme?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní