Hollywoodska hviezda rapídne chudne: Od vytúženej váhy ju delia 3 kilá

Hollywoodska hviezda rapídne chudne: Od vytúženej váhy ju delia 3 kilá
  • 08.10.2020
  • Radka Vargová

Nielen Adele si zaslúži obdiv za to, ako sa dokázala statočne popasovať s nadbytočnými kilami. V jej šľapajách sa vybrala aj ďalšia hollywoodska hviezda, americká komička Rebel Wilson. Známa blondína si ešte koncom minulého roka zaumienila, že schudne a dostane sa tak na vytúženú váhu - 75 kg. A dnes, takmer po roku, sa konečne dostáva do úspešného cieľa. Čomu všetkému však vďačí za to, že vyzerá krajšie ako kedykoľvek predtým? 

Rok zdravia

Presne tak pomenovala rok 2020 na jeho začiatku populárna herečka. I keď vzhľadom k súčasnej situácii je to trochu paradox, nakoniec sa jej podarilo dotiahnuť toto predsavzatie do úspešného konca. A to aj napriek rôznym obmedzeniam, ktoré boli akýmisi polenami pod jej nohami. Rebel však bojuje a nezastaví ju ani koronavírus. Ukážkový príklad toho, že keď niečo naozaj chcete a nedáte sa niečím zastaviť, tak to dosiahnete. Svoj cieľ sa rozhodla dosiahnuť kombináciou tréningov a stravovacieho plánu podľa modernej verzie Mayrovej metódy.

Odporúčame: Má 51 a dokonalú figúru: Aké sú tajomstvá a triky Jennifer Aniston

Herečka má veľkú podporu vo svojich fanúšikoch, ktorých pravidelne informuje o každej zmene na váhe. A tieto zmeny sú viac ako očividné. Hollywoodska bacuľka sa mení na ženu s postavou krv a mlieko. A do vysnívaných 75 kíl jej zostáva zhodiť už len necelé tri. Rebel sa však nespolieha len sama na seba a na pomoc si prizvala trénera Jona Castana, s ktorým cvičí každý jeden deň. Naozaj, 7 dní v týždni bez výnimky si poriadne zamaká. Aspoň tak informoval verejnosť o jej úspechoch portál Womenshealthmag.com. Medzi jej rutinu v cvičení patrí aj beh po schodoch, cviky s TRX či box, zároveň skúša nové veci ako surfovanie. 

Herečka podporuje chudnutie aj tzv. Mayrovou metódou, ku ktorej ju inšpirovala návšteva istého detoxikačného centra. Túto metódu stvoril doktor Franz Xaver Mayr pred takmer 100 rokmi. Tento doktor sa nazdával, že ľudia bojujú s tráviacim systémom kvôli potravinám, ktoré konzumujú a tým, ako ich konzumujú. Cieľom tejto metódy je zlepšiť si zdravie správnym trávením, zároveň musíte úplne vynechať z jedálnička akékoľvek drobné občerstvenie a znižovať tiež celkový príjem lepku a mliečnych potravín. Dodržiavať sa pritom musí správna technika stravovania, ako pomalé jedenia a stravovanie bez vyrušovania.

Premena Rebel Wilson je naozaj obdivuhodná. Zhodujú sa na tom všetci z brandže aj jej okolia. Vždy si vyzerala nádherne. Dúfam, že nový vzhľad ti prinesie ešte viac šťastia, ktoré si zaslúžiš," napísal pod jednu z jej fotiek fanúšik. A my sa k jej sledovateľom pridávame. Dokonca by sa dalo povedať, že jej premena je predsa len o niečo „lepšia" ako drastické schudnutie Adele. Rebel vyzerá oproti speváckej kolegyni zdravšie a plnšia života. Veď koniec-koncov, posúdiť to môžete sami. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní