Najnovšie trendy v pánskej móde: Štýlová obuv

Najnovšie trendy v pánskej móde: Štýlová obuv

Nájsť kvalitnú a najmä štýlovú obuv, ktorá sa vám bude hodiť k rôznym outfitom, je na nezaplatenie. Každý rok módni dizajnéri vytvoria novú kolekciu na nasledujúci rok, ktorá bude trendy. Týka sa to aj pánskej obuvi. Aká pánska obuv je v súčasnosti veľmi trendy a ktorá by nemala chýbať vo vašom topánkovníku? Poďme si ju predstaviť.

Pánska obuv na jarné a letné dni a noci

Existuje množstvo typov a dizajnov pánskej obuvi, ktorá sa vám bude hodiť na jednotlivé mesiace či ročné obdobia, na určité príležitosti a k rôznym outfitom. Každé ročné obdobie a štýly outfitov si však vyžadujú aj špeciálnu pánsku obuv. V závislosti od outfitu a výšky teplôt je však možné vyberať z týchto typov pánskej obuvi. Na skorú jar si môžete vybrať napríklad pánsku členkovú obuv vhodnú k elegantným outfitom a pánske mokasíny či pánske poltopánky na formálnejšie udalosti. Na jar a leto je tiež vhodné zvoliť pánske sneakersy alebo pánsku športovú obuv. Čo sa týka leta, vtedy zvoľte kvalitnú a pohodlnú obuv, a to šľapky, žabky či sandále. Do sandálov neodporúčame nosiť ponožky nielen kvôli štýlu, ale aj kvôli pohodliu. Pokiaľ ide o dizajn, počas jari zvoľte pánske topánky v neutrálnych farbách, avšak v lete môžete siahnuť aj po výrazných a extravagantných topánkach.

Pozri aj: Čo značí bolesť v ľavom boku? Tu je 10 a viac možných príčin

pánske jarné topánky

Zdroj: CCC

Pánska obuv vhodná na chladnú jeseň

Jeseň patrí medzi rozmanité ročné obdobie. Kým niektoré dni sú stvorené na športové sneakersy, iné dni si vyžadujú špeciálnu teplú a nepremokavú obuv. V tomto prípade by počas jesene nemali chýbať vo vašom topánkovníku športové tenisky a členkové čižmy. Keďže ide o ročné obdobie s premenlivým počasím, myslíte skôr na kvalitu topánok. Pánska obuv na jeseň by tak mala byť z kvalitného, odolného a nepremokavého materiálu. Na špeciálne príležitosti odporúčame zvoliť pohodlné mokasíny alebo pohodlné členkové čižmy z kože. Kožené topánky sa vyznačujú trvanlivosťou, kvalitou, vynikajúcim spracovaním, nádherným dizajnom a priedušným materiálom, ktorý poskytuje dostatočný tepelný komfort. Je dobré sa o tento typ obuvi starať tak, aby si zachovala svoj pôvodný tvar a vzhľad  čo najdlhšie. Širokú ponuku pánskych topánok na jeseň nájdete práve na e-shope CCC. Čo sa týka jesene, aj v tomto prípade odporúčame zvoliť skôr topánky v neutrálnych odtieňoch. Predovšetkým ide o pánsku obuv v čiernych, sivých a hnedých farbách.

Zaujme ťa aj: Depresia – čo o nej treba vedieť a kedy vyhľadať odbornú pomoc?

pánska zimná obuv

Zdroj: CCC

Trendy pánska obuv určená na mrazivú zimu

Štýlová pánska obuv nesmie chýbať ani počas zimných mesiacov. V tomto prípade však treba myslieť predovšetkým na pohodlie a odolnosť topánok. Pánska obuv na zimu by tiež mala udržiavať nohy čo najdlhšie v teple a v suchu. V závislosti od toho je dôležité vyberať topánky pre pánov aj podľa materiálu. Určite na bežný deň pomôžu pánske členkové čižmy alebo vysoké čižmy v neutrálnych odtieňoch, aby ste ich mohli nosiť ku všetkým outfitom. Zvoliť môžete kožené alebo semišové čižmy, o ktoré je potrebné sa patrične starať. Topánky by mali byť zateplené, aby udržiavali nohy v teple. Na extrémne chladnú zimu môžete zvoliť aj pánske snehule. Na špeciálne a slávnostné príležitosti, o ktorých nie je počas zimy núdza, môžete zvoliť pánske poltopánky či mokasíny. Každý sezóna si vyžaduje iný typ topánok. Pokiaľ však zvolíte kvalitné topánky, môžete ich nosiť niekoľko sezón za sebou. Širokú ponuku kvalitných pánskych topánok nájdete aj v kamennej predajni či v internetovom obchode CCC. Vybrať si môžete rôzne štýlové pánske topánky v rôznych dizajnoch a veľkostiach. Kvalitný materiál, neutrálne farby budú aj počas tohto roka dominovať a kraľovať.

Odporúčame: Tieto príznaky zápalu pankreasu neignorujte! Čo je jeho príčinou?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní