Raz a navždy dajme stopku neposlušným vlasom

Raz a navždy dajme stopku neposlušným vlasom

My, ženy, sme od narodenia známe tým, že sme večne nespokojné. Nespokojné so svojím zovňajškom, postavou, pleťou a v neposlednom rade aj s vlasmi. Jednoducho sme majsterkami v tom, ako si znepríjemniť deň hneď zrána, keď sa pozeráme na svoj obraz v zrkadle. Máme isté túžby, predstavy, očakávania a hlavne vysoké nároky na svoj celkový vzhľad, a práve preto potrebujeme byť každý deň dokonalé a cítiť sa pohodlne, príjemne a sebavedome. Platí to aj o našich vlasoch a účese, ktoré nás dokážu nejedenkrát poriadne potrápiť tým, že si robia, čo chcú. Ako ich skrotiť?

šampón na vlasy

Zdroj: Shutterstock®

To pravé potešenie pre naše vlasy

Možno aj vy máte vo svojom okolí ľudí, ktorí sú vždy so sebou spokojní, či už ide o zovňajšok, alebo povahové vlastnosti a necítia potrebu niečo na sebe meniť. A azda si v tej chvíli pomyslíte, že takí ľudia sú určite šťastní, ale verte, že aj v tomto prípade platí, nikdy nie je nič také, ako sa zdá. Vezmime si napríklad, milé dámy, naše vlasy. Ste s nimi spokojné? Môžete povedať, že sú vašou ozdobou a pýchou? Možno! Ale aby takými boli, neraz nás to stojí množstvo úsilia, nervov a dlhých chvíľ strávených pred zrkadlom.

A možno občas stačí málo. Vymeniť šampón na vlasy, respektíve hľadať taký, ktorý najlepšie ulahodí našim vlasomvlasovej pokožke a žiaduci výsledok sa určite dostaví v krátkom čase. Aj naše vlasy pocítia tú zmenu a poďakujú sa nám svojím zdravým vzhľadom.

Odporúčame: Neviete ako zastaviť nadmerné vypadávanie vlasov?

lak na vlasy

Zdroj: Shutterstock®

Spevnite svoj dokonalý účes tým správnym lakom na vlasy

Aj vy ste sa, milé slečny, dámy, už viackrát pristihli pri tom, koľko času viete stráviť v drogérii? Napríklad už len pri výbere laku na vlasy. Viacero druhov, typov, značiek a ruka nám behá zľava doprava a nie nie sa už konečne pre jeden z nich rozhodnúť. Večná dilema nás, žien.

S výberom laku na vlasy je to podobne ako s vlasovými šampónmi. Niekedy vyskúšame viacero, aby sme konečne „trafili“ ten správny, ktorý bude najlepší pre naše vlasy. Možno ste až donedávna svoje vlasy spevňovali rôznymi lakmi, ale neboli ste nikdy úplne spokojné. Dobrá rada nad zlato – neprestávajte hľadať a skúšať ďalej. Lebo určite niekde čaká aj na vaše vlasy ten správny lak a ak ho nájdete, rozhodne to bude láska na celý život.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní