Kto je favoritom parlamentných volieb podľa stávkových kancelárií

Predčasné parlamentné voľby 2023 sa pomaly, ale isto blížia. No a voľby sú dôležité nielen pre ľudí zaujímajúcich sa o politické a spoločenské dianie. 

Svoj význam má táto udalosť aj pre komunitu tipérov, pre ktorých stávkové kancelárie pravidelne ponúkajú pestrú paletu príležitostí na stávky. Pozrime sa teda, kto je podľa stávkových kancelárií favoritom parlamentných volieb 2023.

Stávky na voľby

Hoci sa so stávkami viac spájajú skôr športové udalosti, stávkové kancelárie reagujú aj na spoločenské dianie a vypisujú kurzy aj na rôzne udalosti v našej spoločnosti. V minulosti sme si tak mohli staviť napríklad aj na to, kto sa stane pápežom a aktuálne si môžete staviť už aj na to, kto vyhrá budúcoročné prezidentské voľby v USA.

Práve stávky na voľby patria k celkom obľúbeným a na volebné výsledky si zvyknú staviť aj ľudia, ktorí inak netipujú. Najbližšie si môžete staviť na výsledky predčasných parlamentných volieb, ktoré sa budú konať 30. septembra 2023.

Stávky na výsledky parlamentných volieb 2023 ponúkajú viaceré slovenské stávkové kancelárie, no mnohé možnosť staviť si na voľby do svojej ponuky ešte len pridajú. Stávkové kurzy na výsledky volieb sa priebežne menia a možnosti toho, na čo si viete staviť, sú pestré.

Okrem toho, že môžete tipovať klasicky na celkového víťaza volieb, viete si staviť aj na to, aká bude volebná účasť v percentách či koľko percent hlasov získajú jednotlivé strany, alebo na to, kto sa stane prvým premiérom s vyslovenou dôverou NR SR.

Odporúčame: Červený melón – dokonalá letná pochúťka. Čo všetko by ste o ňom mali vedieť?

budova parlamentu

Zdroj: Depositphotos

Favoriti volieb podľa stávkových kancelárií

Keďže do parlamentných volieb zostáva ešte pár mesiacov, ponuku kurzov na túto udalosť zatiaľ nezverejnili všetky slovenské stávkové kancelárie. Výnimkou sú napríklad Fortuna či Tipsport, ktoré už ponuku kurzov na parlamentné voľby zverejnenú majú.

Na kurzy od Niké, DoxxBet či Synottip si asi ešte budeme musieť nejaký čas počkať. Ak by ste si chceli staviť na volebné výsledky, treba v stávkových kanceláriách hľadať sekciu Spoločenské stávky, prípadne Špeciálne stávky alebo Ostatné stávky či Politika.

Čo sa týka favoritov, tak napríklad stávková kancelária Fortuna má aktuálne vypísané kurzy na to, kto sa stane prvým premiérom s vyslovenou dôverou NR SR. Favoritom je momentálne Róbert Fico s kurzom 2,50 a v tesnom závese za ním je Michal Šimečka s kurzom 2,60. Trojicu favoritov na možného premiéra s vyslovenou dôverou NR SR podľa stávkových kancelárií uzatvára Peter Pellegrini s kurzom 2,80.

No a len pre zaujímavosť, najvyššie kurzy sú na to, že sa prvým premiérom s vyslovenou dôverou NR SR stanú Marien Kotleba alebo Veronika Remišová. Na oboch je vo Fortune vypísaný kurz 300. O niečo nižší kurz je na Mikuláša Dzurindu, a to konkrétne 250.

Pri rozhodovaní sa o tom, na koho si pri parlamentných voľbách stavíte, vám určite môžu pomôcť aj akutálne volebné prieskumy. Tie pravidelne zverejňujú špecializované agentúry, ako sú Polis, Focus, AKO či Median SK a ďalšie, a tak pri stávkovaní určite nebude na škodu mať vo volebných prieskumoch trochu prehľad.

 

Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE