15-minútové cvičenie na nohy – pre krásne sexi nohy do letných outfitov

Leto ide tak nejak automaticky ruka v ruke aj s ľahším a menej objemným oblečením s cieľom hlavne prežiť letné horúčavy. A tak volíme tielka a tričká či blúzky s krátkym rukávom, ako aj šaty a sukne, čo znamená aj viac odhalenej pokožky. Nehovoriac o návštevách kúpaliska alebo dovolenke pri mori, kedy v plavkách odhaľuje naozaj značnú časť tela.

Cítiť sa dobre v takomto oblečení však môžeme najmä v prípade, ak sa dobre cítime aj vo vlastnom tele. Na druhú stranu, my ženy veľmi dobre poznáme časté riešenie nedostatkov svojej postavy a večnú nespokojnosť s niektorou partiou tela. Avšak, vždy môžeme pre svoje telo niečo spraviť. Úžasné zmeny prinesú aj menšie úpravy v jedálničku, napríklad obmedzenie sladkých vôd a vyprážaných pokrmov a zaradenie väčšieho množstva zeleniny. 

Samozrejme, ruka v ruke s úpravou stravy ide aj pravidelný pohyb. Telo by sme v pohybe nemali udržiavať len preto, že chceme lepšie vyzerať, ale hlavne zo zdravotnej stránky. Do života možno zaradiť rôzne formy pohybu, vrátane domácich cvičení. Ak konkrétne chcete trošku zapracovať na svojich nôžkach a ukázať ich v plnej paráde v letných šatách alebo sukni, máme pre vás skvelý tip!

Účinné cviky pre krásne nohy

Prinášame inšpiráciu na 15-minútové cvičenie, vďaka ktorému už počas 7 dní môžete niečo spraviť pre svoje nôžky. Lilly Sabri, pilates inštruktorka, fyzioterapeutka a fitness influencerka, vám predstaví niekoľko cvikov, ktoré vám pri pravidelnom tréningu dopomôžu k štíhlejším sexi nohám. Nepotrebujete žiadne špeciálne pomôcky na cvičenie, stačí podložka.

Nezabúdajte na to, že výsledky sa dostavia hlavne pri pravidelnom cvičení. Vyskúšajte takúto výzvu aj vy a sledujte svoje pokroky z týždňa na týždeň. Potom už len stačí pokožku trošku opáliť a razom si budete vychutnávať pohľad na svoje krásne nohy v obľúbenej sukni. Poďme na to!

Odporúčame: Ako funguje diéta dlhého dychu? Je možné schudnúť dýchaním?

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE